Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo za JJ sam pročito na njenoj temi koju je neko vaskrsnuo danas. Nisam proverio. ;)

Michael%20Jackson%20-%20Japan%20Bad%20Tour%20Documentaries%201988.jpg

A ti Mane, nemoj da te sanjam! Gledaj opet BAD Yokohamu, mora da ti se dopadne! :D

hahahahah ... meni se ne dopadaju ni jedni nastupi sa Bad turneje ... stavrno ne znam zasto ali nekako imam utisak da su mu Bad koncerti siromasni (ja volim koncerte tipa Dangerous i HIStory gde su nastupi bas zanimljivii i nastupi za pesme su perfektn odradjeni a ovi sa bad-a su svi isti samo peva ... )

Hocu ovaj DVD...:besna:
Kome se to ne dopada Yokohama...:tiganj:

:rumenko:

Poslednja izmena:
hahahahah ... meni se ne dopadaju ni jedni nastupi sa Bad turneje ... stavrno ne znam zasto ali nekako imam utisak da su mu Bad koncerti siromasni (ja volim koncerte tipa Dangerous i HIStory gde su nastupi bas zanimljivii i nastupi za pesme su perfektn odradjeni a ovi sa bad-a su svi isti samo peva ... )

:rumenko:

A bre pa kako to...:( Msm jesu ove turneje bile raznovrsnije ali je pevao na playback naravno ne sve ali ima tu delova... A Bad tour je pevao uzivo i negde sam procitala da se toliko istrosio da se jadnicak onesvescivao..:sad2: Ali ja bi na Bad koncerte dodala jos po koju pesmu sa Bad albuma..:mrgreen::heart:

Ja volim Yokohamu...:mrgreen::zaljubljena:

A bre pa kako to...:( Msm jesu ove turneje bile raznovrsnije ali je pevao na playback naravno ne sve ali ima tu delova... A Bad tour je pevao uzivo i negde sam procitala da se toliko istrosio da se jadnicak onesvescivao..:sad2: Ali ja bi na Bad koncerte dodala jos po koju pesmu sa Bad albuma..:mrgreen::heart:

Ja volim Yokohamu...:mrgreen::zaljubljena:

ne znam stvarno ... monotoni su mi ... :)

pa dobro onesvescivao se on i na drugim turnejama :lol: cak je jedan u Maleziji cini mi se i otkazan ...

Jedno malo obavestenje :

Posto je prolece pocelo, i vreme treba da je lepo, i nadam se da ce i biti :)
organizovace se (ponovo ) skupovi za sva godista i sve ljude koji vole i postuju Majkla:)
Vise o ovome uskoro cu vam javiti, kao i o skupu koji bude organizovan, do tada

keep Michaeling
I love u all MORE ♥

Jeste li gledali film "Edward Scissorhands" gde glavnu ulogu glumi Johnny Depp...znate te kao ruke koje su kao makaze e njih je Majkl posedovao...reko da vam kazem malo cudna informacija meni zanimljiva do danas je nisam znala:)

Back