Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kraljevi na sceni zajedno
MJ se super snashao : )

MJfan hvala ti sto si dala ovaj video!
Tek sad sam ga otvorila. Prvi put vidim ovaj snimak. Zasu. Super je!
Pogledaj ti koju posvecenost muzici crnci imaju na sceni. Pogledaj James Brown-a, pogledajte Majkla kako peva tu... Tesko da beli ljudi mogu imati tako jako izrazen talenat. Tesko... :zgrudvanje:

Poslednja izmena:
Srećna vam svima nova godina! Želim da bude neuporedivo bolja od 2009. u kojoj mi se NIŠTA lepo nije desilo :(

Mora da bude bolja...

Ovo si lepo rekao. E, NISTA, nista lepo ni meni! Samo kad je prosala...

Ljudi kad cemo da napravimo neku MJJ zurezu. U cast, ne znam cega... ha? z:)

Evo vam necega malo da se razmrdate. Posto sam za vece doceka slusala " Ben "( moja omiljena pesma iz doba kad je bio u grupi) par puta za redom - ovo je olaksanje.

"You rock my world" sa 30- odisnjice - mene to uvek razmrda ...

Poslednja izmena:
Jaoj sto je mene odjednom uhvatila zalost za Majklom. Sinoc sam ga i sanjao ... bas mi je bilo tuzno ...
Joooj, ja njega tako volim <3 ...

Tako i mene uhvati zalost odjednom... Ja ne znam kako to dodje. Pre neko vece na " Ben"
Mene svaka recenica u toj pesmi podseca na njega...njegov zivot, otudjenost ljudi od njega, nerazumevanje njega samog , sklanjanje od njega za vreme sudjenja i ranije traceva o izbeljivanju i njegovom ludilu, mentalnoj peremecenosti, ne doraslosti ovom sindromu, onom sindromu...

Evo vam necega malo da se razmrdate. Posto sam za vece doceka slusala " Ben "( moja omiljena pesma iz doba kad je bio u grupi) par puta za redom - ovo je olaksanje.

Ne bi verovala, 2009. najgora godina u mom životu, definitivno. Smrt Kralja Popa je samo Cherry on Top ...

ja bih htela da ga poljubim u levi obraz
michaeljackson.jpg

hvala za naziv pesme z:)
danas je bila neka emisija na fox life o mj....i naravno ljudi su ga blatili i pricali budalastine u vezi sudjenja ali i uopsteno o njemu kao osobi i bla bla bla...kad su poceli da pricaju o onom gavinu ili kako se vec zove meni se smucilo i prebacila sam kanal...ne mogu da verujem kako ljudi mogu da pricaju takve izmisljotine, kako ih nije sramota z:((

obozavam ovaj video...:jelka2:

Ja najmanje 1 album dnevno...
U mobilnom duže vreme imam celu adultnu MJ diskografiju +50-ak pesama od malog MJ-a, neobjavljene i J5/Jacksons pesme...
Trenutno me drži pesma od Majklove "mame" Diane Ross - Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To?)...
Prelepa pesma... Melanholična i trenutno prikladna...

Mada sam stekao utisak da drugi baš i nisu upoznati sa nekim poznatijim pesmama, najbolje su reagovali na They Don't Care About Us, k'o da samo nju znaju...
Ili se prave da ih ne znaju, jer ih je sramota da ljudi vide da ga oni vole...
Strašno je kako je poslednjih desetak godina njegovog života uspelo da kod nekih ljudi stvori sliku o njemu koja poništava 40 godina kreativnog savršenstva...

Ja najmanje 1 album dnevno...
U mobilnom duže vreme imam celu adultnu MJ diskografiju +50-ak pesama od malog MJ-a, neobjavljene i J5/Jacksons pesme...
Trenutno me drži pesma od Majklove "mame" Diane Ross - Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To?)...
Prelepa pesma... Melanholična i trenutno prikladna...

Slazem se, prelepa pesma...

Back