kod958
Zainteresovan član
- Poruka
- 256
Mislio si na ovu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kraljevi na sceni zajedno
MJ se super snashao : )

Srećna vam svima nova godina! Želim da bude neuporedivo bolja od 2009. u kojoj mi se NIŠTA lepo nije desilo
Mora da bude bolja...

Jaoj sto je mene odjednom uhvatila zalost za Majklom. Sinoc sam ga i sanjao ... bas mi je bilo tuzno ...
Joooj, ja njega tako volim <3 ...
Ovo si lepo rekao. E, NISTA, nista lepo ni meni! Samo kad je prosala...
Ljudi kad cemo da napravimo neku MJJ zurezu. U cast, ne znam cega... ha?
Evo vam necega malo da se razmrdate. Posto sam za vece doceka slusala " Ben "( moja omiljena pesma iz doba kad je bio u grupi) par puta za redom - ovo je olaksanje.
"You rock my world" sa 30- odisnjice - mene to uvek razmrda ...
"rockin' robin"jel zna neko mozda kako se zove pesma pred kraj ovog videa ( 09:30 )

Majklovci, srecna vam nova godina!
Zelim vam da u 2010oj uzivate u MJ muzici, dnevno bar po 3 pesme![]()
KEEP MICHAELING!!!
ja bar sat vremena dnevno slusam Michaela... Stvarno ne mogu da se setim dana kada nisam pustio nista od Michaela...Ovo si lepo rekao. E, NISTA, nista lepo ni meni! Samo kad je prosala...
Ljudi kad cemo da napravimo neku MJJ zurezu. U cast, ne znam cega... ha?
Evo vam necega malo da se razmrdate. Posto sam za vece doceka slusala " Ben "( moja omiljena pesma iz doba kad je bio u grupi) par puta za redom - ovo je olaksanje.
"You rock my world" sa 30- odisnjice - mene to uvek razmrda ...

hmmm uvek me cudile ove slike sa rancha....sto je bio tako neuredan kad su vrsili pretres policajci...tolko kutija,razbacanih stvari.....svasta ima tu...lutke...slike....
![]()
![]()
![]()
sto samo tri pesme?ja bar sat vremena dnevno slusam Michaela... Stvarno ne mogu da se setim dana kada nisam pustio nista od Michaela...
Ja najmanje 1 album dnevno...
U mobilnom duže vreme imam celu adultnu MJ diskografiju +50-ak pesama od malog MJ-a, neobjavljene i J5/Jacksons pesme...
Trenutno me drži pesma od Majklove "mame" Diane Ross - Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To?)...
Prelepa pesma... Melanholična i trenutno prikladna...
Na dočeku NG mi je bio neki MJ megamix... Oduševio sam se, super je ispao! To sam i očekivao, pošto je sad Majkl "in"...
Je l' bio još neko te sreće?