Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
skinula sam blu ray this is it...nije onaj sa dodatnim scenama, ali je slika perfektna...imam osecaj kao da se sve to odvija ispred mene a ne na ekranu

Koji je link za taj blu ray this is it-a? Da pokusam ja da skinem to , ne znam dal imam ja mesta za to na kompu uopste ...al ne verujem.

Meni se devojcica od sinoc sa Ja ima talenat bas dopala . Slatka je i ima Majklovu energiju dok izvodi "Bad".
Obradovala me je! :-)

Koji je link za taj blu ray this is it-a? Da pokusam ja da skinem to , ne znam dal imam ja mesta za to na kompu uopste ...al ne verujem.

Meni se devojcica od sinoc sa Ja ima talenat bas dopala . Slatka je i ima Majklovu energiju dok izvodi "Bad".
Obradovala me je! :-)
ja sam skinula preko torenta
http://thepiratebay.org/torrent/5237601/This.Is.It.2009.720p.BluRay.x264-CROSSBOW
veoma sporo ide jer mnogo ljudi skida, ja sam skidala tacno 94h, to je verzija 6.6GB

e bas sam gledala na tom sajtu pre neki dan majice...kakav je kvalitet majice i slike i koliko si cekao dostavu?

Majice su 100% pamuk, fruit of the loom je super kvalitet. Narucivala sam, super su. Zenske su strukirane.
Dostava je za 5-7 radnih dana, za 3 narucene dostava je besplatna.
Super je ona sa sharenim tekstom "billie jean is not my lover"...

I ja takodje svima zelim SRECNU NOVU GODINU
n561zd.jpg

Poslednja izmena:

Back