Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa kreni da slusas od pocetka MJ-a, tako od neke ' 69 god i videces da ima mnogo boljih pesama od nekih njegovih "hitova" kao sto je recimo Black or White, koju svi zivi znaju a realno je jedna od njegovih najdosadnijih pesama.

So true
Gooooomila sjajnih pesama
Kada sam preslushala sve starije i ne toliko poznate pesme, sa odushevjenjem sam ih prihvatila i zavolela vishe od svih hitova. To mi se desilo sa MJ-onom i josh jednim muzicharem, a slusham svakakvu muziku...
LOVE MJ

052.jpg

283.jpg

Michael+Jackson+His+Stage.jpg

Bad Tour '88. -Šta podrazumevaš pod ovim?

BAD tour Brisbane '87 - Da li imaš ceo koncert, ja imam pola...

Da li su ova dva lošija od Yokohame?
Bad tour Osaka ' 87
Bad tour Tokyo '87

Jel imaš link za ovaj, jako teško se nalazi...
Royal Concert Brunei '96

Kakvi su ovi koncerti u poređenju sa Munichom, jel sve isto?
HIStory Around The World
HIStory tour Copenhagen
HIStory tour Manila
HIStory tour Seoul
HIStory tour Sidney - Ceo ili pola koncerta?

Kakav je kvalitet ova dva koncerta i da li su celi?
Jacksons live in Dalas '84
The Jacksons '84

Odgovori, molim te! :ceka:

BAD tour 88 je kompilacija otprilike svih dostupnih snimaka iz 88 god. Svi su pro snimci naravno, neki pokupljeni iz dokumentaraca a neki umixovani iz vise nastupa u celu pesmu. Ima tu New York, Los Angeles, Kanzas...

Brisbane ne postoji za sada ceo.

Da li mislis da li su losiji po kvalitetu snimaka ili po izvedbi? Po snimku jesu losiji, jedan je skoro da kazem odlican snimak a drugi je onako osrednji. Ali ovaj Tokio je onako po izvedbi bas mocan koncert, disk je sastavljen od dva koncerta, prvi deo je u sivoj bluzi a drugi deo u crnoj bluzi.

Za Brunei nemam linkove.

History Around the world nije koncert vec behind the scenes u vezi HIStory toura tj svi gradovi koje je obiso, snimci mesta koje je posecivao, pripreme iza scene, slikanje sa fanovima, sastanci sa gradonacelnicima, posete muzejima...
A sto se tice ostalih koncerata naravno da nisu isti kao Munich, svaki koncert je prica za sebez:)

Live in Dalas, kvalitet slike nije neki ali je to jedino za sada sto postoji.
Jacksons 84 je kompilacija nastupa uglavnom u odlicnog kvaliteta.

Ma daaaaj... Te pesme ne treba niko da obrađuje, nikad niko neće nadmašiti original, smešno je. A to znaju svi koji su iole nekakvi muzičari. Zato je MJ za 30-ak godina imao svega par obrada (Alien Ant Farm i još par njih), za razliku od bilo kog drugog izvođača, čiji su se klasici obrađivali više puta do sada... Od Elvisa, preko Bitlsa i Džordž Majkla sve do Queena recimo...

Ako neko i peva te pesme, treba da se obuče i igra kao Majkl - i da pokuša da peva tako, a ne da pravi svoju verziju i bude smejurija od čoveka.

Back