Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mada sam stekao utisak da drugi baš i nisu upoznati sa nekim poznatijim pesmama, najbolje su reagovali na They Don't Care About Us, k'o da samo nju znaju...
Ili se prave da ih ne znaju, jer ih je sramota da ljudi vide da ga oni vole...
Strašno je kako je poslednjih desetak godina njegovog života uspelo da kod nekih ljudi stvori sliku o njemu koja poništava 40 godina kreativnog savršenstva...

Ne prave se. Ljudi koje znam 100% znaju da su Billie Jean i Thriller njegove, za druge uglavnom nemaju pojma. Sve tračeve i te kako dobro znaju.z:)..

Ja najmanje 1 album dnevno...
U mobilnom duže vreme imam celu adultnu MJ diskografiju +50-ak pesama od malog MJ-a, neobjavljene i J5/Jacksons pesme...
Trenutno me drži pesma od Majklove "mame" Diane Ross - Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To?)...
Prelepa pesma... Melanholična i trenutno prikladna...

Da, sjajna, to me nekako najviše vezuje za ex-ex girlfriend koja je bila isto tako veliki fan MJ-a kao i ja (a to se zaista zaista retko sreće). Ona mi je jednom prilikom poslala tu pesmu, rekavši da je podseća na mene, ponekad. Od tada je uvek imam uz sebe (pre na diskmenu, pa na mp3 diskmenu, pa na flash mp3 plejeru i sada na iPhone-u :))

Michael+Jackson+0204406585.jpg

Ovde kao da kaže - "it's just a plug..."
Ono, u Moonwalkeru, kad vodi decu na onaj koncert na kraju i peva Come Together...

Gledao sam jedan intervju sa Lenny Kravitzom u komeon kaze da je 2001. snimio dve pesme sa Majklom,jedna je Another day, adruga cini mi se da je rekao da se zove Crush. Kaze da su trebale da se pojave kao singl,ali ne znam zbog cega to nisu odradili... :( Nadam se da ce nam uskoro objaviti neki novi materijal...

Upravo sam dosla do nekih podataka u vezi sa globalnom prodajom MJ albuma za 2009 godinu, naravno, na prvom je mestu sa 24.8 miliona albuma!!!! Btw, Bitlsi su drugi, sa 11 miliona.

A evo i mesto i broj prodatih albuma na Global Top 40 Charts za 2009:
#5: Thriller (4,000,000)
#6: Number Ones (3,600,000)
#11: This Is It (3,100,000)
#13: The Essential (2,900,000)
#19: King Of Pop (2,000,000)
#20: Bad (2,000,000)
#24: Dangerous (1,700,000)
#25: Off The Wall (1,700,000)

Mada je malo bzv shto je Off The Wall poslednji..:-/

Poslednja izmena:
Evo jednog totalnog OFF topic-a !
Dobije bambija onaj ko shvati u cemu je ovde fora.

Sto bi Majkl rekao " Magic.....! " Probajte vi.

Ja se izvinjavam svima na stvarno totalnom off topicu al moram ovu muku da podelim sa vama! Saljem ja svima koje znam ovo da razbijaju glavu.

http://www.sanjalica.com/citac_misli.php

PS. Mislim da sam na tragu da shvatim . Tj. da sa sam shvatila nesto!
" Magic...."

PS. Hvala vam na banu unapred!

Poslednja izmena:
ako zamislis broj izmedju 10 i 19 izracunati broj je uvek 9
ako zamislis broj izmedju 20 i 29 izracunati broj je uvek 18
ako zamislis broj izmedju 30 i 39 izracunati broj je uvek 27
ako zamislis broj izmedju 40 i 49 izracunati broj je uvek 36
ako zamislis broj izmedju 50 i 59 izracunati broj je uvek 45
ako zamislis broj izmedju 60 i 69 izracunati broj je uvek 54
ako zamislis broj izmedju 70 i 79 izracunati broj je uvek 63
ako zamislis broj izmedju 80 i 89 izracunati broj je uvek 72
ako zamislis broj izmedju 90 i 99 izracunati broj je uvek 81

Oznaka koja stoji pored tih brojeva je ista (to je oznaka koja izlazi u kvadratu kao da cita tvoje misli), a pri svakom novom pogadjanju uz sve te moguce brojeve menja se oznaka, ali je uz sve njih ista!

Back