Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Nemoj da shvataš taj spot ozbiljno - poenta je u tome da je to tada bio dečiji spot, dečija pesma i totalna zayebancija... a i ako pogledaš dobar snimak, videćeš da za 1993 to i nije toliko loša produkcija (neki 3D elementi i animacije su ispred njih, a neki iza, što znači da nije najobičniji green screen iza koje je neki video sa glupostima, kao u spotovima Saške Karan i Snežane Babić iz istog perioda...)
E, ta,ta..!

Kako si znao na koga mislim.

Ma ne znam meni taj spot uopste ne ide uz MJ-a. Bila sam sokirana kad sam ga prvi put videla i ostala sokirana. Jer on daje milione na spot a ovo ko da Edi placao pa stegao kesu.

Sto se tice imitatora meni je Navi OK bez sminke, privatno. On mnogo vise lici na Majkla bez ikakve sminke i to iz Bad ere!
Decko je bez sminke na intervuu potpuno, potpuno prirodan, neizvestacen, ne nafuran. Bez sminke izgleda vrlo simpaticno a posto je malko cokoladan odlican je za imitaciju Bad ere. ( imate intervju gde on prica da je radio za MJJ tj. bio placen da radi to sto radi tj. da skrece paznju novinara na pogresnu stranu kad je Majk u tom gradu.)
Radio je neke operacije zbog tog posla.
A kad se nasminka i pokusa da se prerusi u MJJ iz 90-tih te natrpa onaj beli, beli puder i ona tanka usta ofarba u crveno uzasno je ruzan i antipatican jos dodje takav u emisiju . Meni tada izgleda kao frik!

A Ecasanova stvarno lici za medalju. I bio je bolje resenje za Majklov problem sa novinarima od Navi.
Mada je meni Navi od tog intervjua vrlo gotivan ( dok se ne nasminka) i ja njega pod sminkom i bez nje dozivljavam kao potpuno 2 razlicite osobe. Nesto kao da se sa njim dogodi kad se se prepusi u MJJ i krene da radi.
Mada ja generalno ne trpim Majklove imitarore - negde ih smatram umnim bolesnicima generalno.