Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj da shvataš taj spot ozbiljno - poenta je u tome da je to tada bio dečiji spot, dečija pesma i totalna zayebancija... a i ako pogledaš dobar snimak, videćeš da za 1993 to i nije toliko loša produkcija (neki 3D elementi i animacije su ispred njih, a neki iza, što znači da nije najobičniji green screen iza koje je neki video sa glupostima, kao u spotovima Saške Karan i Snežane Babić iz istog perioda...)

E, ta,ta..! :lol: Sto se posle udala za kralja Crne Gore.
Kako si znao na koga mislim. :zcepanje:

Ma ne znam meni taj spot uopste ne ide uz MJ-a. Bila sam sokirana kad sam ga prvi put videla i ostala sokirana. Jer on daje milione na spot a ovo ko da Edi placao pa stegao kesu. :lol:

Sto se tice imitatora meni je Navi OK bez sminke, privatno. On mnogo vise lici na Majkla bez ikakve sminke i to iz Bad ere!
Decko je bez sminke na intervuu potpuno, potpuno prirodan, neizvestacen, ne nafuran. Bez sminke izgleda vrlo simpaticno a posto je malko cokoladan odlican je za imitaciju Bad ere. ( imate intervju gde on prica da je radio za MJJ tj. bio placen da radi to sto radi tj. da skrece paznju novinara na pogresnu stranu kad je Majk u tom gradu.)
Radio je neke operacije zbog tog posla.

A kad se nasminka i pokusa da se prerusi u MJJ iz 90-tih te natrpa onaj beli, beli puder i ona tanka usta ofarba u crveno uzasno je ruzan i antipatican jos dodje takav u emisiju . Meni tada izgleda kao frik! :sad2:

A Ecasanova stvarno lici za medalju. I bio je bolje resenje za Majklov problem sa novinarima od Navi.
Mada je meni Navi od tog intervjua vrlo gotivan ( dok se ne nasminka) i ja njega pod sminkom i bez nje dozivljavam kao potpuno 2 razlicite osobe. Nesto kao da se sa njim dogodi kad se se prepusi u MJJ i krene da radi.
Mada ja generalno ne trpim Majklove imitarore - negde ih smatram umnim bolesnicima generalno.

Ma ne znam meni taj spot uopste ne ide uz MJ-a. Bila sam sokirana kad sam ga prvi put videla i ostala sokirana. Jer on daje milione na spot a ovo ko da Edi placao pa stegao kesu. :lol:

Pa taj spot izgleda i jeste placao Edi jer je to ustvari njegova pesma a ne Majklova. Pesma se nalazi na Edijevom albumu koji je radio u dobrotvorne svrhe i na svakoj pesmi mu je neka poznata zvezda bila gost.

Michael_j_jackson_%286-21-09%29.jpg

Majkl par dana pre ubistva.
Spisak neobjavljenih pesama: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_unreleased_Michael_Jackson_material
Ljudi, ja još uvek ne mogu da verujem... :sad2:

Hey there :D :cmok:
Da vas pozdravim ...

Ono za Maje izgleda nije tacno, nece biti smak sveta 2012. Navodno postoji neki potomak koji je objasnio da nije smak sveta, nego kraj njihovog milenijuma... Svasta :cool:

Nisam pratila sve, ne znam je li neko vec pisao da se ubio Evan Chandler, Jordanov otac ...?

Lepa mi je ova slika :lol:

picture54b.jpg

:bye:

Poslednja izmena:
nisam ga bas nesto voleo,a ni bas slusao,to ne znaci da ga mrzim,ali nisam bas neki obozavalac!

OK, dobra rečenica! :p
Ne znam koliko pesama znaš, ali pretpostavljam da si sigurno čuo Billie Jean, Beat It, Smooth Criminal... :roll:

Stvar je u tome što u ovoj našoj zemlji verovatno nikad nisi imao prilike da čuješ
Who Is It, Give In To Me, Dirty Diana, The Way You Make Me Feel, Human Nature, Earth Song, Will You Be There...

Ajde vidi na YouTube, pa nam javi utiske! :bye:

OK, dobra rečenica! :p
Ne znam koliko pesama znaš, ali pretpostavljam da si sigurno čuo Billie Jean, Beat It, Smooth Criminal... :roll:

Stvar je u tome što u ovoj našoj zemlji verovatno nikad nisi imao prilike da čuješ
Who Is It, Give In To Me, Dirty Diana, The Way You Make Me Feel, Human Nature, Earth Song, Will You Be There...

Ajde vidi na YouTube, pa nam javi utiske! :bye:

I ne samo to ...zamisli kako je tek bilo u malim (seoskim) sredinama (jer sada verujem da ga svi odjednom cene) gde samo da spomenes da ga volis i slusas odmah bi bio zigosan za sva vremena da nisi normalan/na kao i on :roll: ...:aha: da, da...

I ne samo to ...zamisli kako je tek bilo u malim (seoskim) sredinama (jer sada verujem da ga svi odjednom cene) gde samo da spomenes da ga volis i slusas odmah bi bio zigosan za sva vremena da nisi normalan/na kao i on :roll: ...:aha: da, da...

sva sreća pa su oni normalni jer slušaju Grand i tome slično...:zcepanje:

My point exactly! You go girls! ;)

sva sreća pa su oni normalni jer slušaju Grand i tome slično...:zcepanje:

Pa evo ja sam iz seoske sredine i mogu da ti kazem da ga i posle smrti niko i dalje ne podnosi. Za razliku od gradskih "urbanih" likova ovde su ljudi barem dosledni svojim stavovima, jednom ga mrze - zauvek ga mrze.:D

Poslednja izmena:
moji drugovi ga ne podnose,kad krenemo negde ja namerno pustim njega a oni se zivciraju ;-)
a jedan od njih (sto bi reko thriller hejter)on ga nepodnosi nikako...jednom sam upao kod njega
a on slusa:"Give It To Me";-);-);-)
sad ga svi zovemo: Give It To Me...

Poslednja izmena:
Znači meni dođe da uzmem auto i odvalim do daske MJ-a i teram ljude na ulici da ga slušaju!!! :rtfm:
Ili da ga uvedu kao obavezni deo muzičkog u školama! :whistling:
Kako mogu da sude o njemu kad nemaju pojma koliko fenomenalnih pesama ima, iako nisu oni krivi što nemaju gde da ga čuju!

Znači meni dođe da uzmem auto i odvalim do daske MJ-a i teram ljude na ulici da ga slušaju!!! :rtfm:
Ili da ga uvedu kao obavezni deo muzičkog u školama! :whistling:
Kako mogu da sude o njemu kad nemaju pojma koliko fenomenalnih pesama ima, iako nisu oni krivi što nemaju gde da ga čuju!

Haahahahah :hahaha: Ja bas to radim... Otvorim sve prozore na autu, pojacam do daske MJ i vozim laganica ulicama da svi ga slusaju... :)

Pa evo ja sam iz seoske sredine i mogu da ti kazem da ga i posle smrti niko i dalje ne podnosi. Za razliku od gradskih "urbanih" likova ovde su ljudi barem dosledni svojim stavovima, jednom ga mrze - zauvek ga mrze.:D

Pa mozda je i kod mene tako, ne znam odavno nisam posetila rodno mesto .

Inace ja mogu u potpunosti da razumem da ne vole tu muziku i da ga ne vole kao umetnika ... ali oni su jednostavno u fazonu volim sve sto je popularno i samo dok je popularno ili jos cesci slucaj glumim da volim nesto zbog vecine ...e takve posebno ne podnosim ...budi ono sto jesi ..ali nebitno

Do pre godinu dana ja nisam imala prilike da upoznam osobu koja se ne bi zgrazavala kad se spomene njegovo ime ali to sto rece bejbi nista ne cudi s obzirom da je o njemu samo moglo da se procita da mu otpada nos, da je promenio boju koze, da siluje decu, .....evo ja ne pamtim da sam od kraja 2003 godine bilo koju vest u nasim novinama procitala o njemu a da se nije zavrsavala sa Dzekson kome se trunutno sudi za pedofiliju ili od 2005 godine svaki tekst koji izadje o njemu bi se zavrsavao sa Dzekson koji je bio optuzen za pedofiliju ..........i tako daje ....
Secam se kad sam pre par godina jednom starijem tipu koji mi se cesto nudio da mi nareze neke pesme rekla jednom ...Ja hocu nesto od Majkla Dzeksona ...on me je pogledao i poceo je da se smeje i onda ozbiljna si Dzekson a?
ja- Da, da Dzekson znas onaj sto je drzao svog sina da visi na prozoru e taj ( ja sam samo bespotrebno dolivala ulje na vatru jer sam mislila da ce covek da me zeza :lol:)
on mi je samo rekao bice i ponovo se samo nasmesio :lol:

A jel ste vi "preobratili" nekog?
Ja se u poslednje vreme baš trudim da upoznam što više ljudi sa MUZIKOM, pa ako im se ne sviđa, nikom ništa...
Ali uglavnom svi kažu: wow, kakve pesme, prvi put ih čujem u životu!
Mogu da kažem da sam dosta njih preobratio!
Jedna drugarica koja ga je PREZIRALA je sada zaražena Dirty Dianom totalano!

Ja nisam nikog preobratila ...normalno je da ne znaju njegove pesme pa kako bi i znali ...evo ja polazim od sebe koliko nisam znala jer nisam imala prilike da ih cujem ...ali sam zato uvek kao mala morala da odgledam i zastanem sta god da radim kada je on na TVu :)

Sada i ne mogu da racunam da bi se neko preobratio zbog mene vec zbog bure koju je izazvala njegova smrt ...100 stvari je isplivalo

Inace uvek mi se desavalo da sve sto sam volela drustvo nije moglo da prihvati ...pa se secam kada sam 98 kada Bekam nije bio popularan toliko rekla kakav tip ,..super je , zanimljiva licnost ...a oni svi fuuuujj kakav neukus ... da bi posle svi bili u takvom fazonu (ne znam kopirali njegove frizure i sl) e tada meni vise nije bio zanimljiv :)

Hocu da kazem da nemam moc da preobratim ljude koji me okruzuju ali da ih bilo kako sokiram to umem
A zanimljivo mi je kad cujem da neki muskarac voli lik i delo MJ...valjda jer ne znam nijednog ...pomislim kakvi li su ti likovi koji ga gotive , da li se razlikuju u svojim postupcima ..imaju li neke slicnosti sa njim ...dobro jedino za cigane znam kako moze da izgleda i da se ponasa muskarac kome mu je on idol...
Mislim da muskarci lakse mogu da skrenu paznju u pozitivnom smeru kada je on u pitanju i preobrate kao sto ti kazes

Back