Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda Goran nije najbolji imitator,ali radi od srca,ja sam misleo da ce proci!!!jel gledao neko sinoć "Ja imam talenat"?
kažu da je neka opasna prevara u pitanju...i da "naš" MJ nije prošao dalje iako je dobio dva da![]()
Nego šta vi mislite, kakav vam je feeling, da li je Michael završio album?
Ja mislim da jeste! I hope so...![]()
Nama veceg krsa od one sa Edi Marfy-em. A spot? Pa i "She is out of my life" spot je skuplji od onoh Edi-jevog.
Ali Majkl je tu izuzetno srecano delovao ( ne znam samo s'kojim razlogom ) i jako volim da vidim taj spot ( naravno uvek, uvek se smejem produkciji.) Podseca me na one domace krs spotove nasih narodnjaka sa pocetka '90-tih . Secate se pevacica stoji ispred plave pozadine u nekim uzas helankama i peva nesto bezveze a oko nje lete nacrtane usne ( posto peva o poljubcima jelte) i ostale gluposti koje spominje u pesmi, lete.
Tako i Edi. Sto je snimiooo pesmuuuu i spooot - odresio kesu bas! Bas se obrukao sa tim jadnim pokusajem da postane pevac i on. Ccccc . Ne znam kako je samo majkl pristao na tu pesmicu i celu tu produkciju majko bozija!
Jaoo kako se zove pesma sad mi stao mozak uh... " What's up!"![]()
mozda Goran nije najbolji imitator,ali radi od srca,ja sam misleo da ce proci!!!
a ovaj ziri nije kompetentan da ocenjuje kokoske na pijace a kamoli kandidate![]()
mozda Goran nije najbolji imitator,ali radi od srca,ja sam misleo da ce proci!!!
a ovaj ziri nije kompetentan da ocenjuje kokoske na pijace a kamoli kandidate![]()
--------To je najvažnije. Meni je jedini imitator koji zaista ima dosta dosta iskopirane pokrete kao MJ, onaj Ben Jackson, mada dečko baš nije neki lepotan i nije građen kao MJ. Ali da mu je skinuo pokrete, jeste. Možda bi njega trebalo da angažuju za motion capture, ako budu pravili spotove sa virtuelnim majklom...
To je najvažnije. Meni je jedini imitator koji zaista ima dosta dosta iskopirane pokrete kao MJ, onaj Ben Jackson, mada dečko baš nije neki lepotan i nije građen kao MJ. Ali da mu je skinuo pokrete, jeste. Možda bi njega trebalo da angažuju za motion capture, ako budu pravili spotove sa virtuelnim majklom...
to me nista nebi cudilo,oni su poznati po tomema i meni je on ok skroz...al kažu da je sve namešteno...![]()
Sad mi je već muka od imitatora! Ali najbolji su definitivno Navi i Ecasanova.
Mali Goran je dokaz da je dovoljno da jednom odgledaš Live in Bucharest i gotov si, ostaješ fan zauvek!![]()
http://www.blic.rs/zabava.php?id=122002
Navi igra retardirano. A da ne pominjem koliko je patetican kad se u javnosti pojavi s kisobranom ili sakriva facu dok seta ulicom.
U redu je, tribjut si artist; ali da tracis sopstveni zivot pretvarajuci se da si neko drugi !?Just ... beyond every lame
Sto kazes, muka pripadne od imitatora ...
Navi igra retardirano. A da ne pominjem koliko je patetican kad se u javnosti pojavi s kisobranom ili sakriva facu dok seta ulicom.
U redu je, tribjut si artist; ali da tracis sopstveni zivot pretvarajuci se da si neko drugi !?Just ... beyond every lame
Sto kazes, muka pripadne od imitatora ...
Da vas pitam nešto... Koje verzije Majklovih albuma imate?
Originalne ili re-mesterovana specijalna izdanja?
Tipa SC sa disanjem na početku pesme i IJCSLY sa recitacijom na početku... BoW sa Mekom na početku Will You Be There od preko 7 min itd.
Ja imam specijalna izdanja koja mi se više sviđaju (jedino mi se ne sviđa što je izbačena ova recitacija u IJCSLY)...
I to skinuto sa neta naravno, čuvam pare za originale koje kupujem prvom prilikom kad odem negde...
Ovde se vide rzlike npr. na Bad albumu: http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_(album)#Track_listing