Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Nemoj da shvataš taj spot ozbiljno - poenta je u tome da je to tada bio dečiji spot, dečija pesma i totalna zayebancija... a i ako pogledaš dobar snimak, videćeš da za 1993 to i nije toliko loša produkcija (neki 3D elementi i animacije su ispred njih, a neki iza, što znači da nije najobičniji green screen iza koje je neki video sa glupostima, kao u spotovima Saške Karan i Snežane Babić iz istog perioda...)
E, ta,ta..!
Sto se posle udala za kralja Crne Gore. Kako si znao na koga mislim.

Ma ne znam meni taj spot uopste ne ide uz MJ-a. Bila sam sokirana kad sam ga prvi put videla i ostala sokirana. Jer on daje milione na spot a ovo ko da Edi placao pa stegao kesu.

Sto se tice imitatora meni je Navi OK bez sminke, privatno. On mnogo vise lici na Majkla bez ikakve sminke i to iz Bad ere!
Decko je bez sminke na intervuu potpuno, potpuno prirodan, neizvestacen, ne nafuran. Bez sminke izgleda vrlo simpaticno a posto je malko cokoladan odlican je za imitaciju Bad ere. ( imate intervju gde on prica da je radio za MJJ tj. bio placen da radi to sto radi tj. da skrece paznju novinara na pogresnu stranu kad je Majk u tom gradu.)
Radio je neke operacije zbog tog posla.
A kad se nasminka i pokusa da se prerusi u MJJ iz 90-tih te natrpa onaj beli, beli puder i ona tanka usta ofarba u crveno uzasno je ruzan i antipatican jos dodje takav u emisiju . Meni tada izgleda kao frik!

A Ecasanova stvarno lici za medalju. I bio je bolje resenje za Majklov problem sa novinarima od Navi.
Mada je meni Navi od tog intervjua vrlo gotivan ( dok se ne nasminka) i ja njega pod sminkom i bez nje dozivljavam kao potpuno 2 razlicite osobe. Nesto kao da se sa njim dogodi kad se se prepusi u MJJ i krene da radi.
Mada ja generalno ne trpim Majklove imitarore - negde ih smatram umnim bolesnicima generalno.

Nadam se da ce ih jednog dana objaviti... Jedva cekam da cujem ove pesme,pogotovo iz Bad ere... 
Jedna od najlepsih je... 

da, da...

...o muzici najmanje...