Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moji drugovi ga ne podnose,kad krenemo negde ja namerno pustim njega a oni se zivciraju ;-)
a jedan od njih (sto bi reko thriller hejter)on ga nepodnosi nikako...jednom sam upao kod njega
a on slusa:"Give It To Me";-);-);-)
sad ga svi zovemo: Give It To Me...

Zašto se debili kriju?! Ja sam ponosan što sam fan najvećeg zabavljača u istoriji muzike!
Na šta su oni ponosni? Na Stoju? :confused:

P.S. Pesma se zove Give In To Me... ;)
Give It To Me je od Timbalanda/Nelly Furtado/Justina!

@criss-angelOVA DEVOJKA

Šta da ti kažem, Grand rules! :roll:
Da je bilo do TV, ja nikada ne bih postao fan...
Pre 25.6. jedini spotovi koje sam video na TVu su bili su They Don't Care About Us, Billie Jean, Smooth Criminal i Black Or White...
Mislim, i to je dovoljno da ako sa pola mozga razmisliš vidiš da je ovaj čovek KRALJ! :D
I tako slušam ja te najpoznatije hitove i rešim da skinem diskografiju!
OMG! Jedna za drugom, bam, pesma za pesmom, sve bolja od bolja i ja se manijakalno navučem! ;)
Samo sam čekao da počnu This Is It koncerti, da čovek malo spere tabloidnu ljagu sa svog imena i da ga vide u pravom izdanju, da ih obori s nogu... Kad ono...

mislim da je mnogo popravio utisak ovim filmom koji smo imali prilike da vidimo:ok:...što?
zato što je film bio koliko toliko medijski propraćen, čak i u našoj zemlji...:D

mislim, ja sam ga uvek volela...al mislim da su sada i drugi videli kakav je on muzičar bio...:klap:

Takav je slucaj i kod mene... U mestu gde ja zivim kad me neko spomene obavezno ide "aaa,to je onaj sto slusa Majkla Dzeksona...onaj seljak..." zato sto su svi u fazonu,neki slusaju grand,neki nove zvezde MTVja... Tako ti je to... Mada,meni je jako lepo u zivotu,bez obzira na to sto se njima ne svidja moj ukus... Meni se svidja najvise na svetu i necu ga menjati! Dovoljno mi je sto me moje drustvo razume i sto ga gotivi... Koliko-toliko. Moj najbolji drug slusa rok i fank i Majkla gotivi u potunosti(samo se nadam ne zato sto sam mu drug :D)

evo ja polazim od sebe koliko nisam znala jer nisam imala prilike da ih cujem ...ali sam zato uvek kao mala morala da odgledam i zastanem sta god da radim kada je on na TVu :)

Moja prica, secam se kad jos nisam imao internet, a slusao sam Majkla (ako se to moze nazvati slusanjem, jer jedino gde sam ga mogao cuti su bili tv i radio), kad naidje njegova pesma, ili jos bolje ako bude neki njegov top 10 na mtv ili vh1, to je bilo kao praznik, znaci automatski prekid svih aktivnosti :)

Odavno nisam cuo ovu njegovu stvar, slucajno cuo jutros na radiju, suvi klasik. :super::super::super:

Dobro receno :) Iskreno, ceo taj album je klasik. Po meni verovatno najbolji album svih vremena

Moja prica, secam se kad jos nisam imao internet, a slusao sam Majkla (ako se to moze nazvati slusanjem, jer jedino gde sam ga mogao cuti su bili tv i radio), kad naidje njegova pesma, ili jos bolje ako bude neki njegov top 10 na mtv ili vh1, to je bilo kao praznik, znaci automatski prekid svih aktivnosti :)

Dobro receno :) Iskreno, ceo taj album je klasik. Po meni verovatno najbolji album svih vremena

Što toliko voliš Off The Wall? :mrgreen:
Uvek to kažeš... Apsolutno fenomenalan album, ali na mojoj listi 4. u najboljem slučaju!

Pa ti si izdanak mladje generacije :)

Ah jesam, priznajem! 20 mi ljeta...
Ne znam, meni svi ostali Majklovi albumi zvuče kao da su sad snimljeni, naročito Dangerous! ;)
A Off The Wall mi je jedini malo zastareo... Mada ne mogu da zamislim MJ-a bez
Don't Stop 'Til You Get Enough, Rock With You, Workin' Day And Night, She's Out Of My Life i pesme Off The Wall.
Ostala polovina albuma nikako da mi uđe u uši!

Što toliko voliš Off The Wall? :mrgreen:
Uvek to kažeš... Apsolutno fenomenalan album, ali na mojoj listi 4. u najboljem slučaju!

Pa ti si izdanak mladje generacije :)

Cinjenica je da mladji Majklovi fanovi vole moderniji zvuk (sto je u redu i potpuno normalno, jer su i odrastali uz moderan zvuk), znaci top albumi su im Bad, Dangerous, Inivincible... Ali ni ja nisam puno stariji od mnogih ovde, ja sam '88. godiste, pa ipak volim njegove starije albume. Ne znam tacan odogovor na pitanje zasto je to tako. Jednostavno, osecam se kao da sam trebao da prozivim svoje dvadesete godine od sredine 70-tih do sredine 80-tih, znaci taj disco-funk-groove, to je moj zvuk, i mogu reci da mi je zao sto nisam tad bio "tu", da osetim tu atmosferu uzivo.

Bas neki dan citam komentare na youtube za Rock With You, i neko ostavio komentar sa kojim sam se u momentu poistovetio: "I just love the whole "party all night long at the disco-don't worry about your work-have fun-rock with me baby-boogie and groove all night long-WOOOHOO!" - concept of this whole album". Savrsen opis tog albuma

Back