Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni je Navi odvratan. Ali upravo je bas njega recimo jackson zvao zaproslavu 45-og rodjendana da izvodi one njegove imitacije. To mi samo pokazuje da je dzekson voleo mentose koji su ga dozivljavali kao boga, a one koji su stvarno skidali njegove pokrete a pritom ziveli ko normalni ljudi, njih je gurao u stranu. Zakljucak: sto veci dupelizac to veca zansa da postane MJ-ev prijatelj.

Ma dajte tog Navija da vidimo... ja pojma nemam ko je taj lik. Dajte neki link...

I ovaj dečko je veliki fan - vidi se...

Najgore je ako ti pređe u opsesiju. Ja sam na granici, ali sa pevanjem više... igranje, kad dođe vreme za to ;)

Baš sam danas gledao njega na YT, na predlog Speechless! :p
Baš je ql, normalan fan koji voli da igra uz MJ-a, a ne neki bolesni, pretenciozni imitator...

Kucaj na YT Navi ili E'Casanova i videćeš, ne znam koji video da ti preporučim, meni su svi gadni! :eek:

madona je kraljijca popa po performansu ali joj je glas tralalalala....mislim da bi ta titula trebala biti dodijeljenja nekoj drugom koja moze stati rame uz rame sa kraljem....
Po mom misljenju to je Whitney Houston... Ali opet niko nema koncerte ni slicne Majklovim,niko nema pokrete slicne Majklovim,niko nema spotove slicne Majklovim... On je jedno 20 godina ispred svih muzicara... And that's why we :heart: you Mike!

5 meseci...

Ovom prilikom jedna od najlepših reklama koje postoje...

duža verzija

Mene je ova reklama mogla da rastuži i ranije, sada da ne pričamo... volim kako se uklapaju glasovi mladog i starijeg Majkla...

022.jpg

Na današnji dan pre 5 meseci otišla je poslednja i najveća svetska superzvezda...
Što se mene tiče niko mu nije bio ni blizu, niti će biti... Ni Elvis, ni Beatles, niko...
On je bio jedan i jedinstven, Michael Jackson, pojam... :heart:

Iskreno, Goran koji je u talentu, mi se ne svidja kao plesac.
A jeste li videli drugog Gorana?
On drzi plesnu skolu modernog plesa, ujedno radeci sve Dzeksonove koreografije.
Ovog septembra je uradio bas tribut, znaci mesec dana je plesna skola igrala iskljucivo Dzeksona.
Veliki je fan. Ima snimaka kako ga imitra kao klinac ...
Izvolte, pa sami procenite " ko ima talenat " ;P

i iz 1999.te

Goran :heart::D
On je bolji, to sam pricala od kako sam videla Filipovica -_____-
Filipovic se tripuje da moze nesto. :/
Fuj.:roll:
Btw, 5 meseci je bilo juce :/
Uzas.:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Back