moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Blood on the dance floor ima najljepsi omot,izrada HIStory omota je kostala 2 miliona,a zbog pravljenja Dangerous omota morao je biti pomjeren datum objavljivanja albuma
...
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Meni su najomiljenije neobjavljene She Got It, We've Had Enough, Xcape, između ostalih!
Ima stvarno mnogo dobrih neobjavljenih pesama, a nadajmo se i ceo neobjavljen studijski album!
Ako neko nađe da su se u Beogradu pojavili Majklovi originalni diskovi neka javi ovde!!!

Ja imam BAD plocuMeni je najlepši jednostavni omot BAD albuma i taj Sigurni Viver sexy look![]()

...
Blood on the dance floor ima najljepsi omot,izrada HIStory omota je kostala 2 miliona,a zbog pravljenja Dangerous omota morao je biti pomjeren datum objavljivanja albuma...
Mozda ima u IPSu.Tamo sam ja nalazio originalne albume od DM...
Ja bi voleo da imam onu kutiju sa singlovima...
Meni je najlepši jednostavni omot BAD albuma i taj Sigurni Viver sexy look![]()
Sad sam to htio da pitamJel gledate European Music Awards? Možda bude neki Michael Tribute...

...nikako da ukapiram sta ste ono pricali na predhodnim stranama "za 4 godine"nesto,,, o cemu se radi???

Ja imam BAD plocu...

Jel gledate European Music Awards? Možda bude neki Michael Tribute...

29. avgust 2009. Meksiko;
ali, samo Meksiko ...
![]()
Pa MJ je u filmu rekao da imamo 4 godine da izlečimo planetu, pa smo mi pričali šta bi to trebalo da znači.
Neki od nas misle da je mislio na Majansko proročanstvo o 2012-oj, ali verovatno nije to.
Nemam pojma... Šta ti misliš?