Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da. A Michael Jackson je živ, prešao je u islam i njegova deca su stvarno njegova...
P.S. Samo 3. tvrđenje je tačno, manite se ljudi "paranenormalnih" pojava i tabloidnih priča!
;)

king-of-pop.jpg

KING OF POP

Majkl je bio previše religiozan, ali ok, nije on kriv, to je karakteristično za crnačke porodice iz centralne, pogotovo south-central amerike. Ne samo da su uvek bili religiozni, nego su verovali i u razne voodoo hoodoo BS priče i s obzirom na sve, MJ je još i bio ok po tom pitanju.

2012 će samo možda doći do pada na telekomunikacijama zbog pojačane aktivnosti Sunca i to je sve...

Majkl je bio uzasno religiozan i interesovao se za okultizam ako nisi znao, ucitelj mu je bio okultista Dipak Copra licno!

Jeste to je to. Nego je on pametan racunao 2009, 2010, 2011 i 2012. Nema sta drugo da bude, o 2012 prica ceo svet vec godinama unazad pogotovu u zadnjih 10 god. To je glavna tema indijskih Jogija, africkih samana, fizicara i metafizicara, Raznih TV emisija, svih mogucih religioznih grupa. Napisano je bezbroj knjiha do sad na tu temu, izlazi Holidudov film u Decembru zove se samo "2012-ta". Pun je internet te teme svi pricaju a niko ne zna nista tacno.
Jedno je sigurno - da se svi kake u gace od pomisli na 21 decem. 2012. zato sto su Maje daj datum nazvale " End of Time" - Kraj vremena. I rekle da od tada svet kakovog sada poznajemo vise nece postojati.

Zato se ceo svet uprpio, i dizu galamu o podhitnom smanjenju temperature na zemlji, seci suma i masovnom zagadjenju - jer postoji teorija da smo na ivici da pocne otapanje lednika, a ono pokrece nezadrzivi lanac poplava, cunamija, pozara koji ce biti ravni masovnim unistenjima covecansta.
Eto ti . To je samo jedna teorija.

Druga je duhovne prirode. Prelazimo posle 2000 i nesto god iz ere Riba u eru Vodolije. dolazi do masovog sirenja svesti ljudi o stvarima o kojima sada nista ne zanamo, otkrice se mnoge tajne koje se namerno kriju od nas, vlade ce svasta da priznaju jer vise nece moci da kriju, otvaraju nam se cakre za duhovni nevidljivi svet, duse umrlih ce normalno moci da komuniciraju sa nama trala, la , otkrice nam se postojanje novih svetova, jer nam dolazi opet planeta Nibiru u goste ( bili su tu pre 3000 god.i ostavili silne informacije Sumercima u vidu Sumerskih spisa...) ....
Pricao je Tesla i zvacu naucnici na YT o tame.

I Majkl se ukakio...

Kako su te Maje znale kad će da nestane svet a nisu znale kad će one da nestanu? :think: Btw, da l se neko seća od vas, bilo pre par godina, kad je čak i Pako Raban predvideo da će biti smak sveta, pada Ajfelov toranj, dešavaju se razna čuda u svetu? Čini mi se da je bio u pitanju 10. avgust...:lol:

Nego, odgledah film i ne mogu dodjem sebi.....Toliko se jasno vidi da je MJ bio srčani bolesnik i da je sve radio čak i sa manje od pola snage. On jednostavno nije imao snage. Da nije umro u pripremama, umro bi garant u sred prvog koncerta. Lepo se vidi da je čovek "morao" odraditi te koncerte.

Extra bre! Jedva čekam. Život je pun ironije, a Džo :)?

lepa je ova verzija Human Nature... uopšte me ne prolazi ovo sa MJ-om, tako mi malo fali da se rastužim.

A i smeta mi što su svi sada kao fanovi i što je sada in biti fan, pa više nisam ni u svom društvu po tome prepoznatljiv. Skroz bezveze. Ne znaš ko je fan koji bi sad dao sve na svetu da je on živ, a ko neko koga će to proći čim se sve opet stiša... Sad je sve oprošteno, ali i dalje ljudi ne znaju suštinu, ne znaju ni osnovne detalje, čini se kao da samo neće da pričaju o onome što i dalje misle. No, nebitno, mišljenje većine mi nikad nije menjalo ništa...

S druge strane, lepo je videti tolike tribjute, ima tu dosta i pravih fanova, a svi se slažu da je muzika uvek bila sjajna i da je sve to neponovljivo.

Idem da gledam ovaj this is it sa španskim subitlovima, opet...

Pevala sam beat it :))) to je jedino što su imali od MJ-a :(

Prevod je onaj na bioskopskom platnu i čini mi se ruski ;)

Ali verujte mi vredi! Jaaaakooo je dobar snimak kao i zvuk! Mislim dok ne izađe DVD aaaaaaaajedva čekam!

Ma ne znam kakav da je snimak ja bih bila zadovoljna samo da ga imam :))

A što se tiče fanova....aaaaaaaaaaaaaaah šta bih dala da je živ! Sve se nadam da jeste :)))
Ma skakala bih godinu dana od sreće :D :))))

Ako hoćete skoro sve Majklove spotove maksimalnog mogućeg kvaliteta i bez logoa televizija
poskidajte ih na ovim DVDjevima (ako već niste): ;)

Dangerous The Short Films
Greatest Video Hits HIStory
HIStory On Film

Znači ogromni su (zajedno su 18GB), ali skinuo sam ih ovog vikenda i oduševljen sam! :p
Imate i neke dodatne stvari tipa behind the scenes sa snimanja spotova za Dangerous album, dodele nagrada Majklu i MTV nastup iz 1995.
Dugo se skidalo ali stvarno vredi!
:bye:

Oh btw, da li ste videli Rihannu skoro?! :confused:
Postala je skoro potpuno bela! :eek:
Koji je njen izgovor? Nema vitiligo!
Da ne spomnjem Beyonce i Opru, nemaju ni one pa su mnogo belje postale za poslednjih desetak godina!
Što niko ništa ne kaže o tome? A Majkla su svi zbog toga prozivali! :(

P.S. Jel ste čuli da Prince Micheal I navodno ima vitiligo?

Oh btw, da li ste videli Rihannu skoro?! :confused:
Postala je skoro potpuno bela! :eek:
Koji je njen izgovor? Nema vitiligo!
Da ne spomnjem Beyonce i Opru, nemaju ni one pa su mnogo belje postale za poslednjih desetak godina!
Što niko ništa ne kaže o tome? A Majkla su svi zbog toga prozivali! :(

P.S. Jel ste čuli da Prince Micheal I navodno ima vitiligo?

Ja vas samo čitam i čekam kada će to neko da primeti.
Ni seka Dženet nije crna k'o što je bila, a bogami mi LaToya.:per:

Back