- Poruka
- 2.767
u da njegovo troje dece zna: NEMA NICEG CUDNOG VEZANOG ZA VASEG OCA. ONO STO JE CUDNO JE ONO SA CIME JE SVE ON TREBALO DA SE NOSI !
prelepo...
prelepo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Inače i ja sam HD freak, sve filmove sada skidam u 1080p (mkv, blu ray ripove), kod kuće gajim 46" FullHD plasma TV. Jako je lepo gledati čak i SD sadržaje (spotove MJ-a) na njemu, ali to mi sada ne služi ničemu, osim da se izbedačim...pozdrav svima, posebno za moonwalkera i Antoninu. Razmene uvek dolaze u obzir. Inače i ja sam HD freak, sve filmove sada skidam u 1080p (mkv, blu ray ripove), kod kuće gajim 46" FullHD plasma TV. Jako je lepo gledati čak i SD sadržaje (spotove MJ-a) na njemu, ali to mi sada ne služi ničemu, osim da se izbedačim...
Nije sve tako crno 

Ma glavu goreNije sve tako crno
Nego nadam se da ce sada da pocnu da izbacuju koncertee na DVD-ju, makar po jedan godisnje...vidim vec poceli neki snimci da se pojavljuju iz Houstona recimo sa Bad toura...Jes da je povod los, ali barem cemo da vidimo sve te stvari koje suse toliko dugo krile...
Imate na torentima snimak prenosa komemoracije, ili kako bi je već nazvali, http://www.mininova.org/tor/2745646
Možda vam bude i ovo zanimljivo, ako već nemate, 16 limited edition singlova http://www.mininova.org/tor/2723004
![]()
Hvala svima na dobrodošlici. Jel se okupljamo u velikom broju 13.?
Kad smo već kod broja 13. samo da se pohvalim da Prince Junior Prvi i ja delimo rođendan, samo što je on 17 godina mlađi.
I da pitam one najhardkor fanove? Jel normalno da si toliko u bedaku toliko dugo posle smrti? Nije to ono, kao tužan sam i to, nego sam baš baš tužan. Ja još uvek ne mogu (sam) da gledam koncerte niti bilo kakve video snimke. Nije mi dobro... jbte, pa i dedu i babu sam preboleo brzo posle.
Zavisi koliko ti je neko znacio i sta ti je znacio 
iskreno,zaplakala sam kad sam gledala njegovu cerku kako place...
mozda zato sto sam stvarno slaba na deciju suzu,a jos i cinjineca zbog cega place...
ipak ,mislim da nije bilo potrebno da je dovedu na binu.."ajde pokazi svetu da places za ocem "![]()

Ona je htela da kaze nesto. To uopste nije bilo u planu. Janet je trebala da kaze nesto, ali je mala na bini zamolila da kaze koliko voli tatu. Tako je Janet Jackson uskracena za svoj oprost bratu...![]()

Ovo nesto na moj racun
P.S Sad ce da krenu koncerti u visokoj rezoluciji, jer su ljudi pazljivo snimali sve ovih dana kada su emitovani, tako eto nama jos stvari za download![]()

pozdrav svima, posebno za moonwalkera i Antoninu. Razmene uvek dolaze u obzir. Inače i ja sam HD freak, sve filmove sada skidam u 1080p (mkv, blu ray ripove), kod kuće gajim 46" FullHD plasma TV. Jako je lepo gledati čak i SD sadržaje (spotove MJ-a) na njemu, ali to mi sada ne služi ničemu, osim da se izbedačim...
mogu da prepoznam. 
i da samo da se nadovezem da su izuzetno glupe i ove price sa numerologijiom...samo iskopavaju neke "cinjenice" da bi imali o cemu da pricaju...isto se tako raspredalo kroz numerologiju o smrti toseta proeskog....jednostavno ljudi moraju da se bave mrtvima po svaku cenu......strasno
)
,iznenadio me kad sam odgledao sve one delove Private home videos.....
ona mi je skroz bezveze. Salim se za ovo zadnje. 
Znam ja i za tu numerologiju vezanu za Toseta Proeskog jer sam bila fan doticog ( izgleda kao da svi ljudi koje volim iznenada tragicno umru - to mi se desavalo i privatno)
Nego jesi li ti video tu numerologiju ? Da li si video koliko istih datuma, brojeva tu ima vezanih za bitne dogadjaje. I kako se svi na kraju svedu na isti broj? I tebi to nema nikakve bas veze ni sa cim?
Ne bave se ti ljudi tim zapazanjima zarad prepredanja o necijoj smrti, vec je to osnov duhovnosti, tj. dokaza da postoji nesto vise od ovog ovde i sada. Da ovaj svet nije sve sto vidimo golim okom i nije puka materija vec prica datira od pre i posle ovog sto znamo sada. U tome je smisao Tesline, Ajnsanove i nauke danasnjih matefizicara. Drevnih Veda i drugih duhovnih zapisa.
Cela Bilbija ti je sastavljena od numeroloskih nizova. Al ja se time nisam mnogo bavila.
Ali citala sam dosta o tome.