Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozdrav svima, posebno za moonwalkera i Antoninu. Razmene uvek dolaze u obzir :). Inače i ja sam HD freak, sve filmove sada skidam u 1080p (mkv, blu ray ripove), kod kuće gajim 46" FullHD plasma TV. Jako je lepo gledati čak i SD sadržaje (spotove MJ-a) na njemu, ali to mi sada ne služi ničemu, osim da se izbedačim...

pozdrav svima, posebno za moonwalkera i Antoninu. Razmene uvek dolaze u obzir :). Inače i ja sam HD freak, sve filmove sada skidam u 1080p (mkv, blu ray ripove), kod kuće gajim 46" FullHD plasma TV. Jako je lepo gledati čak i SD sadržaje (spotove MJ-a) na njemu, ali to mi sada ne služi ničemu, osim da se izbedačim...

Ma glavu gore :) Nije sve tako crno :)
Nego nadam se da ce sada da pocnu da izbacuju koncertee na DVD-ju, makar po jedan godisnje...vidim vec poceli neki snimci da se pojavljuju iz Houstona recimo sa Bad toura...Jes da je povod los, ali barem cemo da vidimo sve te stvari koje suse toliko dugo krile...

Ma glavu gore :) Nije sve tako crno :)
Nego nadam se da ce sada da pocnu da izbacuju koncertee na DVD-ju, makar po jedan godisnje...vidim vec poceli neki snimci da se pojavljuju iz Houstona recimo sa Bad toura...Jes da je povod los, ali barem cemo da vidimo sve te stvari koje suse toliko dugo krile...

I ja tako povremeno razmišljam. Skapirao sam zašto je fanovima tako teško. Za normalne ljude, muzika je nešto što čini svakodnevnicu. Kad si raspoložen i kad nisi - slušaš nešto. A za MJ fanove, muzika je uglavnom = Michael Jackson. I onda kad ga slušaju, ne mogu da zaborave činjenicu da više nije tu i da je to to... Jednostavno, sa tim će morati da nauče da žive.

Skinuo sam HD snimak komemoracije, 2200 MB.

Evo ovde par pesama... nisu loše...

ovde su pesme
Cheater
- Eaten Alive
- Love Never Felt So Good
- Serious Effect
- In The Future

a samo boldovane imam, ove tri ostale nemam...

Hvala svima na dobrodošlici. Jel se okupljamo u velikom broju 13.?

Kad smo već kod broja 13. samo da se pohvalim da Prince Junior Prvi i ja delimo rođendan, samo što je on 17 godina mlađi :).

I da pitam one najhardkor fanove? Jel normalno da si toliko u bedaku toliko dugo posle smrti? Nije to ono, kao tužan sam i to, nego sam baš baš tužan. Ja još uvek ne mogu (sam) da gledam koncerte niti bilo kakve video snimke. Nije mi dobro... jbte, pa i dedu i babu sam preboleo brzo posle.

Nije cudo sto si tako izbedacem. Meni da je cale umro ne bi imalo ni upola takav efekat zbog - sticaja okolnosti - :p Zavisi koliko ti je neko znacio i sta ti je znacio :)

iskreno,zaplakala sam kad sam gledala njegovu cerku kako place...
mozda zato sto sam stvarno slaba na deciju suzu,a jos i cinjineca zbog cega place...
ipak ,mislim da nije bilo potrebno da je dovedu na binu.."ajde pokazi svetu da places za ocem ":thumbdown:

iskreno,zaplakala sam kad sam gledala njegovu cerku kako place...
mozda zato sto sam stvarno slaba na deciju suzu,a jos i cinjineca zbog cega place...
ipak ,mislim da nije bilo potrebno da je dovedu na binu.."ajde pokazi svetu da places za ocem ":thumbdown:

Ona je htela da kaze nesto. To uopste nije bilo u planu. Janet je trebala da kaze nesto, ali je mala na bini zamolila da kaze koliko voli tatu. Tako je Janet Jackson uskracena za svoj oprost bratu... :)

ja cu samo da se ukljucim na kratko ,posto ne pratim bas ovu temu i retko koji post procitam.......ali zar ne mislite da je licemerno ovo sve sto se danas dogadja ? pocevsi od sahrane,gde se o majklu prica kao o savrsenom ocu,coveku,umetniku...gde su ti ljudi bili pre ? kada mu je trebalo neko da mu cuva ledja i bude uz njega....citala sam mnoge intervjue koliko je on zapravo bio uzasno nesrecan jer nije imao puno ljudi oko sebe,da je bio uzasno usamljen,a sada najednom su svi uz njega,svi ga brane,hvale,uzdizu....pa gde ste bili do sada ?ne pogadja me nijedan pateticni govor,pun "emocija" koji sada njegovi "prijatelji" prave.....i to iznosenje dece da bi mala rekla kako je majkl bio najbolji otac...prave paradu od smrti majkla...to bi trebalo biti ceremonija za najblize i oni koji su ga istinski cenili i voleli i zapravo BILI TU,a ne show za ceo svet,a pola tog istog sveta ga je pljuvalo dok je bio ziv....i ovi homemade snimci gde pokazuju kakav je bio kao otac...sta su cekali ? da umre da bi pokazali kakav je bio ?licemerno krajnje.....odjednom je sve to isplivalo na povrsinu,a "krilo" se godinama...ne znam,ja njegov fan nisam,volim samo par njegovih pesama,ali sam ga UVEK branila i i pored toga nemam nameru da patetisem,a kamoli odobravam ovo sto se sad radi....samo ne znam kako vi fanovi mozete to...ovo je meni bukvalno sprdanje sa njim...trebalo je da mu se posveti par emisija,da o njemu pricaju ljudi koji su ga zaista voleli,a ne odjednom da isplivavaju kojekakvi "prijatelji" i ostalo....a kamoli da se pravi sahrana da ceo svet gleda,ali ne NJEGA nego izlive patetike ljudi koji su se sada setili da progovore.....sve za pare i reklamu...jadno.....a majkla nazalost nikad nisu ni pustili na miru,pa ni sada,kada ga nazalost nema niti ce se ikad vise vratiti.....pitam se samo sta bi on na sve ovo rekao,samo sto u tome jeste i caka,zato sad sve ovo rade,jer mrtvi ne mogu nista ni da pricaju....

Poslednja izmena:
i da samo da se nadovezem da su izuzetno glupe i ove price sa numerologijiom...samo iskopavaju neke "cinjenice" da bi imali o cemu da pricaju...isto se tako raspredalo kroz numerologiju o smrti toseta proeskog....jednostavno ljudi moraju da se bave mrtvima po svaku cenu......strasno

Ovo nesto na moj racun :D

P.S Sad ce da krenu koncerti u visokoj rezoluciji, jer su ljudi pazljivo snimali sve ovih dana kada su emitovani, tako eto nama jos stvari za download :D

I jaooooo!!! Evo ga opet! - Sto bi rekao Majkl :lol:

Ma ja cu ti da ti ono sto mi je dao moonwalker80 sam a on nek spremi nesto drugo za razmenu.
Ja se ne razumem u te rezolucije i mogu samo neki virus da skinem na kom pise MJJ - ne znam sta!
Sve sto imam u DVD kvalitetu - jelte od tih par diskova, mi je mw80 narezao, ako me nije prevario .
Mogao je da mi nareze tamo sta hoce i da kaze : " Znas ovo ti je najbolji snimak koji se moze naci ! " i ja srecna ko kreten! Kad se ni ic ne razumem. :roll:

Meni je samo krivo kad vidim Bad turneju -covece nasta to lici , ja to skoro i da ne mogu da gledam ! Tamo se nista ne vidi. E samo toliko upecetljive finese :lol: mogu da prepoznam. :rotf:

i da samo da se nadovezem da su izuzetno glupe i ove price sa numerologijiom...samo iskopavaju neke "cinjenice" da bi imali o cemu da pricaju...isto se tako raspredalo kroz numerologiju o smrti toseta proeskog....jednostavno ljudi moraju da se bave mrtvima po svaku cenu......strasno

Znam ja i za tu numerologiju vezanu za Toseta Proeskog jer sam bila fan doticog ( izgleda kao da svi ljudi koje volim iznenada tragicno umru - to mi se desavalo i privatno :lol:)

Nego jesi li ti video tu numerologiju ? Da li si video koliko istih datuma, brojeva tu ima vezanih za bitne dogadjaje. I kako se svi na kraju svedu na isti broj? I tebi to nema nikakve bas veze ni sa cim?

Ne bave se ti ljudi tim zapazanjima zarad prepredanja o necijoj smrti, vec je to osnov duhovnosti, tj. dokaza da postoji nesto vise od ovog ovde i sada. Da ovaj svet nije sve sto vidimo golim okom i nije puka materija vec prica datira od pre i posle ovog sto znamo sada. U tome je smisao Tesline, Ajnsanove i nauke danasnjih matefizicara. Drevnih Veda i drugih duhovnih zapisa.
Cela Bilbija ti je sastavljena od numeroloskih nizova. Al ja se time nisam mnogo bavila.
Ali citala sam dosta o tome.

Poslednja izmena:
Ljudi u novinama sam sad procitala da ce u Pancevu je u subotu uvece iza Doma Omladine biti vece Majkla Dzeksona gde ce se pustati samo njegova muzika u cast skoro preminulom pevacu. Pise upad je 100 dinara.
Pa ako je neko od vas zainteresovan javite mi . Da ne idem sama sa Neptunijankom.
Znate :tajna: ona mi je skroz bezveze. Salim se za ovo zadnje. :lol:

Znam ja i za tu numerologiju vezanu za Toseta Proeskog jer sam bila fan doticog ( izgleda kao da svi ljudi koje volim iznenada tragicno umru - to mi se desavalo i privatno :lol:)

Nego jesi li ti video tu numerologiju ? Da li si video koliko istih datuma, brojeva tu ima vezanih za bitne dogadjaje. I kako se svi na kraju svedu na isti broj? I tebi to nema nikakve bas veze ni sa cim?

Ne bave se ti ljudi tim zapazanjima zarad prepredanja o necijoj smrti, vec je to osnov duhovnosti, tj. dokaza da postoji nesto vise od ovog ovde i sada. Da ovaj svet nije sve sto vidimo golim okom i nije puka materija vec prica datira od pre i posle ovog sto znamo sada. U tome je smisao Tesline, Ajnsanove i nauke danasnjih matefizicara. Drevnih Veda i drugih duhovnih zapisa.
Cela Bilbija ti je sastavljena od numeroloskih nizova. Al ja se time nisam mnogo bavila.
Ali citala sam dosta o tome.

kao prvo pise lucky GIRL tako da sam zensko ;)
a kao drugo,ja priznajem astrologiju,numerologiju ne...jer astrologija zalazi mnogo dublje u situaciju,dok se numerologija povrsinski bavi....i nervira me sto se ljudi uopste time i bave,bilo tacno ili ne..neka ostave vise coveka....numerologija ga nece sigurno vratiti

Back