majiska
Primećen član
- Poruka
- 522
E ljudi! Ovo je must read za sve MJ fanove. Svi koji žele da znaju sve o medicinskoj istoriji našeg genija
Must read!
http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0907/08/lkl.01.html
Gledala na CNN. Ok doca. Mozda ono i jesu njegova deca, na koga bidrugog Paris imala tako klempave usi?
ja cu samo da se ukljucim na kratko ,posto ne pratim bas ovu temu i retko koji post procitam.......ali zar ne mislite da je licemerno ovo sve sto se danas dogadja ? pocevsi od sahrane,gde se o majklu prica kao o savrsenom ocu,coveku,umetniku...gde su ti ljudi bili pre ? kada mu je trebalo neko da mu cuva ledja i bude uz njega....citala sam mnoge intervjue koliko je on zapravo bio uzasno nesrecan jer nije imao puno ljudi oko sebe,da je bio uzasno usamljen,a sada najednom su svi uz njega,svi ga brane,hvale,uzdizu....pa gde ste bili do sada ?ne pogadja me nijedan pateticni govor,pun "emocija" koji sada njegovi "prijatelji" prave.....i to iznosenje dece da bi mala rekla kako je majkl bio najbolji otac...prave paradu od smrti majkla...to bi trebalo biti ceremonija za najblize i oni koji su ga istinski cenili i voleli i zapravo BILI TU,a ne show za ceo svet,a pola tog istog sveta ga je pljuvalo dok je bio ziv....i ovi homemade snimci gde pokazuju kakav je bio kao otac...sta su cekali ? da umre da bi pokazali kakav je bio ?licemerno krajnje.....odjednom je sve to isplivalo na povrsinu,a "krilo" se godinama...ne znam,ja njegov fan nisam,volim samo par njegovih pesama,ali sam ga UVEK branila i i pored toga nemam nameru da patetisem,a kamoli odobravam ovo sto se sad radi....samo ne znam kako vi fanovi mozete to...ovo je meni bukvalno sprdanje sa njim...trebalo je da mu se posveti par emisija,da o njemu pricaju ljudi koji su ga zaista voleli,a ne odjednom da isplivavaju kojekakvi "prijatelji" i ostalo....a kamoli da se pravi sahrana da ceo svet gleda,ali ne NJEGA nego izlive patetike ljudi koji su se sada setili da progovore.....sve za pare i reklamu...jadno.....a majkla nazalost nikad nisu ni pustili na miru,pa ni sada,kada ga nazalost nema niti ce se ikad vise vratiti.....pitam se samo sta bi on na sve ovo rekao,samo sto u tome jeste i caka,zato sad sve ovo rade,jer mrtvi ne mogu nista ni da pricaju....
L. Girl za post dobijes
.....Ali znaj, Holivud je to....MJ da moze ebo bi im kevu, pogotovo za uvodno MArajino falsiranje 

I onda ne cemo imati vise datume zasto da se vidjamo.