JAo ja ne mogu . Mislila sam da ce mi biti lakse pre neki dan . I pustila onaj MJ tunes, i vidim podnosim ali kad poce da prica tu iz zvucnika nesto, obraca se fanovima i smeje se , ja se uslini za medalju tu nad tastaturom. Idi bre!
CNN ne gasim i dalje samo gladam izvestaje. Evo sad vrte Nevrland ceo dan. Razmislja se da se tu sahrani valjda - nasli su njegov testament iz 2002. god. gde ima izgleda i nekih njegovih zelja i zahteva, ali nikako ne govore sta tacno pise unutra dal je Neverland naceo kao svoje krajnje odrediste. Cujem da se porodica bori za Neverland - izgleda onda da je moguce da je to istina.
Telo je preneto ili se prenosi ( spekulise se jos uvek) na Neverland gde ce se porodica oprostiti od njega i posle pustiti fanove.
E da najavili su javno izlaganje tela tamo!!!
Jao Boze a ja ne mogu da shvatim jos uvek! Uh!
Jeste li gledali Janet na dodeli crnackih nagrada. kaze :
"On je za vas ikona, a za nas je porodica? najezila sam se sva.
A matori Josef na crvenom tepihu - nista covek deluje ko' boza! Majke mi . Neverovatno!
Jao sto on nije odapeo - Majki bi proziveo jos koju deceniju odmorivsi se njegovog
" Sve sto jesi, to si zbog meeeneee..." ko iz ponora pakla.
On ga je frustrirao, plasio i kao matorog on mu je i skratio zivot za 20 god. - jadnicko moj mili!
Kad je Majkl rekao Jenet za jozefa " Jesi li nekad razmisljala o caletovoj smrti? Meni nece biti zao uopse. Ni suzu necu pustiti za njim"
E... a matori zilav - tipican primer energetskog vampirizma, druge optereti a on se prazni.
I tako moze da zivi i 100god.