Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'ebote, placem.
Glete vi te fotografije s proba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je tako j.ebeno ogroman propust!
Tolko smo ga kritikovali, kao, nece dobro da igra, playback itd.
A taman je mogao da zapecati svoju "misiju" jos ovom turnejom ...
Ne znam, tako mi izgleda da bi bila posteno odradjena ...
Znaci, ladno... Jedina zelja i cilj koji sam imala u zivotu.
U snu zapecacen momenat na koji bi mogla da polozim osnovu zivota ...
Ja vise nemam za sta da se uvatim .....................................................
Crkotina

Većina ljudi rađa se radi smrti-zvuči pesimistički na prvi pogled,znam,ali kad bi čovek znao da mu je poslednji dan poslednji,osvrnuo se i video šta je iza njega pomislio bi upravo to.Ali postoji ona druga vrsta ljudi-manjina,koja se rađa da bi nadživela sve ostale,to su ljudi stvoreni za vlast bilo kog oblika,za velika dela...takvi ne umiru,oni se uvek bore!
Gore glavu,Michael!Dug je put pred tobom,i ne zaboravi nas,jer mi tebe nećemo zaboraviti...:heart:

E, a ta autopsija....
Zabole me sto je trac.
Za kosu se vidi da nije njegova, makar ne cela.
Pa pobogu kolko mu je glave stradalo u pepsiju?!
To su bile opekotine 3. i 4. stepena ....
A kolko je samo proslo vremena od davne 84te!!!
Kolko se jos posledica nagomilalo.
Ne znam za vas, ali ja kazem da se jeste raspadao.
Drzao je pritisak planetarne slave na ledjima, fizicko trosenje, stresovi od sudjenja, pa i mali doprinos operacija...
Ma, kakve operacije?!?!?!?
Onakav fizicki izgled je tacno posledica psihicke malaksalosti.
Ne nestabilnog mentalnog zdravlja, nego, jednostavno istrosenosti zivaca...
J.ebiga, TERET...
Aaaaaa sad mi zao sto ovo pisem, ne zelim da se obazirem na negativne stvari, oduvek sam ih zanemarivala.
Dzekson the GOD :] :*

Većina ljudi rađa se radi smrti-zvuči pesimistički na prvi pogled,znam,ali kad bi čovek znao da mu je poslednji dan poslednji,osvrnuo se i video šta je iza njega pomislio bi upravo to.Ali postoji ona druga vrsta ljudi-manjina,koja se rađa da bi nadživela sve ostale,to su ljudi stvoreni za vlast bilo kog oblika,za velika dela...takvi ne umiru,oni se uvek bore!
Gore glavu,Michael!Dug je put pred tobom,i ne zaboravi nas,jer mi tebe nećemo zaboraviti...:heart:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :heart:

Sta ce biti, ja nemam fejs...

Bice izgleda jako mnogo , mnogo ljudi ( koji su bar za sada potvrdili dolazak) na fejsu preko grupe Pocast Michael-u na kalisu.
Evo sad cu da ti kopiram poziv za taj guzvanjac:
" Svako ko je bio veran Majklov fan ili bar voleo njegovu muziku nek nam se pridruzi na kalisu da mu odamo pocast i ovde u srbiji... napisite nesto sto bi mu posvetili - pesmu, pricu ili pismo, svako ce citati, pevacemo njegove pesme... pozeljno je da donesete svecu, cvet, njegovu sliku... sta god ste u mogucnosti. ovo je najmanje sto mozemo da uradimo za Kralja posle svega sto nam je pruzio svih ovih godina..."

Na ovom linku ovde koji sam dao se vidi kako peva deo "The way you make me feel" uzivo na nekoj lokalnoj radio stanici, i nema sminke na licu, i uopste ne lici sa sebe kakvog ga vidimo na koncertima, tj vidi se koliko je ustvari sminke koristio.

A neverovatno kako se vidi Vitiligo. Na snimku su mu ruke vrlo crne sa belim flekama izmedju prstiju. Tu su i tamne linije oko usana. Ovo je jedini video snimak koji sam videla sa tako naglasenim vitiligom na rukama :(

njegove pesme su bukvalno zive, mogu da ih osetim, gotovo dodirnem, zato mi je tesko da poverujem u ovo ... stalno ocekujem da ce on iskociti i reci nesto, jako, jako zive i prisutne sa nama bas sada, u trenutku slusanja, iako njega nema :( ...

Da, da, to ... Jedan od retkih muzicara, cija me muzika doticala tako duboko. Njegove pesme me asociraju na mnoge lepe, i mnoge teske trenutke, a imam osecaj kao da smo sve prozivljavali zajedno... :( Ta muzika je oblikovala moje emocije i pravila u meni svoj svet. Ne mogu recima da opisem kako se osecam ... Jako mi je lose nesto od jutros, a ne smem ni da zamislim sta ce biti kad se osvestim ...

Back