Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Od kada se sve ovo izdesavalo , ja ne smem ni da pustim njegovu muziku iz kompjutera a ni spotove ne mogu da gledam. Bilo bi mi previse bolno, ne mogu ............... :sad2:

Isto isto isto !!!
Mada, treceg dana su me fanovi naterali.
Kazu da muzika olaksava, al ja proli' litre suza. Bas je tesko da se slusa, ali, kad ukljucis, nesto te sprecava da ugasis, koliko god bilo bolno.
Prvi spot sam danas gledala, Earth Song, emocije su nezamislive!

JAo ja ne mogu . Mislila sam da ce mi biti lakse pre neki dan . I pustila onaj MJ tunes, i vidim podnosim ali kad poce da prica tu iz zvucnika nesto, obraca se fanovima i smeje se , ja se uslini za medalju tu nad tastaturom. Idi bre!

CNN ne gasim i dalje samo gladam izvestaje. Evo sad vrte Nevrland ceo dan. Razmislja se da se tu sahrani valjda - nasli su njegov testament iz 2002. god. gde ima izgleda i nekih njegovih zelja i zahteva, ali nikako ne govore sta tacno pise unutra dal je Neverland naceo kao svoje krajnje odrediste. Cujem da se porodica bori za Neverland - izgleda onda da je moguce da je to istina.

Telo je preneto ili se prenosi ( spekulise se jos uvek) na Neverland gde ce se porodica oprostiti od njega i posle pustiti fanove.
E da najavili su javno izlaganje tela tamo!!! :eek:

Jao Boze a ja ne mogu da shvatim jos uvek! Uh!

Jeste li gledali Janet na dodeli crnackih nagrada. kaze : "On je za vas ikona, a za nas je porodica? najezila sam se sva.
A matori Josef na crvenom tepihu - nista covek deluje ko' boza! Majke mi . Neverovatno!
Jao sto on nije odapeo - Majki bi proziveo jos koju deceniju odmorivsi se njegovog " Sve sto jesi, to si zbog meeeneee..." ko iz ponora pakla.
On ga je frustrirao, plasio i kao matorog on mu je i skratio zivot za 20 god. - jadnicko moj mili!

Kad je Majkl rekao Jenet za jozefa " Jesi li nekad razmisljala o caletovoj smrti? Meni nece biti zao uopse. Ni suzu necu pustiti za njim"

E... a matori zilav - tipican primer energetskog vampirizma, druge optereti a on se prazni.
I tako moze da zivi i 100god.

Poslednja izmena:
Velika šteta za Majkla kao muzičara. Generacije i generacije su počinjale sa njim i odrastale uz njegove pesme.

Ali kao čoveka mi ga nije žao. Kad je mogao da radi sebi sve ono što je radio; da se operiše po ko zna koji put da bi bio beo, da bude ono što nije(!)... zaista, kako mogu da žalim takvog čoveka?

Neka počiva u miru.

Velika šteta za Majkla kao muzičara. Generacije i generacije su počinjale sa njim i odrastale uz njegove pesme.

Ali kao čoveka mi ga nije žao. Kad je mogao da radi sebi sve ono što je radio; da se operiše po ko zna koji put da bi bio beo, da bude ono što nije(!)... zaista, kako mogu da žalim takvog čoveka?

Neka počiva u miru.

ZASTO NA SVAKOJ JBNOJ STRANI MORA NEKO DA IZVALI OVO?! POSLE MI OBJASNJAVAMO, A NIKO NE CITA, I POSTAVI OPET OVAKO NESTO.. JEBENO PROCITAJTE PREDHODNE 3, 4 STRANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vazi za sve. I ne postavljajte ovakve nebuloze, ni sami ne znate o cemu pricate.
@Dale: Pa, dolazim, par dana posle onog.. :(
Da upisem.. I ostajem tamo, majka je nasla stan.
Ali *** :(
@tema: E, znaci, ja sam gledala Josepha, bas na CNN-u. Znaci, slusam ga, gledam, i NE VERUJEM. ***, pogledaj, covek je SRECAN O.o
Ja.. Ne verujem.
Ceo svet tuguje, place, a on onako, 'ladan :/
Jos se smeje.
:/
Meni nije jasno. Znaci, ja ne znam.. Ja svakog dana placem ovde, i ne samo ja, nego jos mnogo, mnogo fanova, a on.. Smeje se :/
Znaci, ne mogu da verujem. On zasluzuje da umre. Znaci, nikad nisam bila ozbiljnija. I inace nikome ne zelim ovo, ali.. :/
Taj covek je bolestan.
Da li je on uopste voleo Majkla? ( Da, kako da ne, 'voleo', a radio sva ona sranja.. )
Sve u svemu.. Cak ni od njega nisam ocekivala ovo.

Mzika-svaka cast
On BLJAK.plasticni,iskompleksirani,umobolni,poremeceni,napaceni.....pedofil!!!!!!!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Pa prvo onda 99% svetske muzičke scene je ono što sam citirao.
Pedofil???? nije dokazano niti je osuđen a jedan od retkih (iako to nije tako objavljeno kao optužbe za pedofiliju) koji je dao preko 30 miliona dolara za pomoć deci u svetu, i jedini koji je napravio nešto za decu ( oko 50 sirotišta i kompletno ih opremio najsavremeniom opremom)
lako je biti pametan i olajavati nekoga u nekim stvarima koje su TRAČEVI.
možda je bolje slušati ovi umpa umpa muziku i neke "pevače" koji jedva ispričaju nešto uz ritam mašinu ,i oni su kao reperi do j.j. a svi se odavno bodu i na teškim drogama su.
Ne trba zaboraviti da je album Triler prodat u tolikom broju da će teško neki pevač ili grupa uskoro da priđe a kamoli prestigne taj broj.

Nisam fan M.J. ali volim da slušam neke njegove pesme i mislim da je više nego dobar,
njegov privatni život je njegov problem i on ga je živeo kako je želeo. Ne sudite po glasinama i lažima, ne zaboravite prvo pravila pravne nauke NIKO NIJE KRIV DOK SE NE DOKAŽE, a njemu ništa nisu dokazali...

moram priznati da je imao sjajnu muziku, da je bio uspeshan poslovni chovek ali i da je strashno
kontraverzna lichnost, malo neke mistike i tajnosti .. sa nekim nepromishljenim potezima ... :)

Neka počiva u miru.

Iz njegovih ustiju, u nase usi.

I am black American.
I am proud to be a black American.
I am proud of my race.
I am proud of who I am.
I have a lot of pride and dignity.

A matori Josef na crvenom tepihu - nista covek deluje ko' boza! Majke mi . Neverovatno!
Jao sto on nije odapeo - Majki bi proziveo jos koju deceniju odmorivsi se njegovog " Sve sto jesi, to si zbog meeeneee..." ko iz ponora pakla.
On ga je frustrirao, plasio i kao matorog on mu je i skratio zivot za 20 god. - jadnicko moj mili!

Kad je Majkl rekao Jenet za jozefa " Jesi li nekad razmisljala o caletovoj smrti? Meni nece biti zao uopse. Ni suzu necu pustiti za njim"

E... a matori zilav - tipican primer energetskog vampirizma, druge optereti a on se prazni.
I tako moze da zivi i 100god.

Gledala sam ga, pa sta je za ocekviati od njega...

A ona Debi jos gora...

Iz njegovih ustiju, u nase usi.

I am black American.
I am proud to be a black American.
I am proud of my race.
I am proud of who I am.
I have a lot of pride and dignity.

aaaaa kada neki beli kaze white pride svi reaguju kao da je iz kkk i da je klao crnacku decu...
e to vam je ta predivna politika protiv belog coveka.

a crnja,nigroid glupi moz da se kuurci pa je kul.mah:mrgreen:

zadnji put sam se ovoliko obradovao kad je krepn'o naj Toso iz macedoniju.
ali ovo me bas obradovalo!
jos da njegov put prate onaj sto peva u mejdeni i ona selava pop pevacica britajni pa da slavlje bude potpuno :cool:

Ako nemas sta pametno da kazes molim te ne dolazi na ovu temu...I nikada mi nece biti jasno kako nekome moze biti draga necija smrt...Takvi ljudi su psihicki poremeceni...

zadnji put sam se ovoliko obradovao kad je krepn'o naj Toso iz macedoniju.
ali ovo me bas obradovalo!
jos da njegov put prate onaj sto peva u mejdeni i ona selava pop pevacica britajni pa da slavlje bude potpuno :cool:
Ahahahhaha xDD
Jao, Boze, zaplakala sam od smeha xDD
Ahahahahhahah xDDDDD
Znaci, jao..
E, ljudi, ne nervirajte se mnogo, on je tu cisto da provocira, pricace mnooogo bolesnije stvari nego svi hejteri zajedno, samo da vas nervira.. Ja sam bila naivno dete, pa sam se nadala da ce se promeniti, ali ovaj covek je konj xD
Ukratko - smejte se ovome.. Stvarno je smesno.
xDD
Ahahahha, ne mogu da verujem, kontam da dolazis na krstu samo kada neko umre, samo da kazes da ti je drago.. :/
xD
Mislim, da..
Jaoooo, strasno.. A jos uvek mozes da izazoves ovako burnu reakciju, i to istim fazonima.. Heh.. Ko te ne poznaje.. Strasno..
Dakle, ljudi.. Relax.
Ovo je vec vidjeno, i to bas od njega..
Dif, smisli nesto novo.
Majkl :heart:

Svi vi koji verujete u ta sranja o Majklu, pravo na muziku, i citajte zadnjih 5-6 stranica.. Ako ni tada ne promenite misljenje.. Onda ste stvarno... :/
@tema:
Do juce sam k'o kisa plakala.. Mnoooogo mi je krivo. Obozavam ga. I, znaci.. Ne mogu da verujem. :(

Back