Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ahahahhaha xDD
Jao, Boze, zaplakala sam od smeha xDD
Ahahahahhahah xDDDDD
Znaci, jao..
E, ljudi, ne nervirajte se mnogo, on je tu cisto da provocira, pricace mnooogo bolesnije stvari nego svi hejteri zajedno, samo da vas nervira.. Ja sam bila naivno dete, pa sam se nadala da ce se promeniti, ali ovaj covek je konj xD
Ukratko - smejte se ovome.. Stvarno je smesno.
xDD
Ahahahha, ne mogu da verujem, kontam da dolazis na krstu samo kada neko umre, samo da kazes da ti je drago.. :/
xD
Mislim, da..
Jaoooo, strasno.. A jos uvek mozes da izazoves ovako burnu reakciju, i to istim fazonima.. Heh.. Ko te ne poznaje.. Strasno..
Dakle, ljudi.. Relax.
Ovo je vec vidjeno, i to bas od njega..
Dif, smisli nesto novo.
Majkl :heart:

:hahaha: koja si ti droga

For all who wants to give an honor to our beloved Michael!

For all who wants to give an honor to one and only King Of Pop we (fans) will gather at Kalemegdan fortress ( http:​/​/​en.​wikipedia.​org/​wiki/​Kalemegdan) Belgarde, Serbia on July 2nd. The event will take place from 1pm till 10pm!

Time: July 2, 2009 from 1pm to 10pm

Obavestenje svima koji planirate da dodjete da odamo pocast Michael Jackson-u!

CETVRTAK, 2. JUL
od 13h do oko 22h
KALEMEGDANSKA TVRDJAVA, negde blizu Pobednika

Ako ste voljni, donesite neko cvece i svecu koju cete zapaliti za Michael-​a!​Pozeljno je i da donesete bilo kakvu njegovu sliku ili predmet kao i da napisete nesto o njemu (​pesmu/​pricu/​pismo)​ sto biste voleli da procitate i podelite sa ostalim prisutnima. Moci cete i da se upisete u knjigu zalosti, koja ce biti objavljena na Majklovoj zvanicnoj Facebook stranici. Svaki vid kreativnosti je pozeljan i dobrodosao.

Veliki pozdrav.

Suncica

^^ Zasto morate da me mucite? :/
U redu je, Kalis, 2.7. Shvatili smo. Zaista je u redu.
Jos jednom li neko to pomene, ubicu se.
Jaoj, Sonja.. Pa jeste, Majklov nos je stvarno <33333
Ma, ja ga volim.
@Kreten:
Celava ti keva.

A prvo mene napadnete kad krenem da se svadjam, a onda se i sami prozivate s njima. :lol:

Ja samo mogu da kazem da kad ti ODES, sa ovog foruma ili sa ovog sveta, da ce tada mnogo ljudi ovde da se obraduje.

E necemo tako, na njegov nivo, Miki nas je ucio da od sveta pravimo bolje mesto. :)

mene pali njegov nos, al majkle mi :]

A mene cela njegova licnost. Stoga nas vise ne smarajte. xD

Back