Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao ne spominjite mi Robbie Williamsa, svaki dan se raspravljam sa bratom Michael vs Robbie...
Niko nije ni blizu Majklu i evo sad sam gledao najnovi spot Robbie-a ''you know me'' i ono je smesno...
Tesko da ce se nekad roditi neko ko ce biti genije kao Michael...

:heart:
movieh.gif

Narode imate dve ploce " Thriller-a", Dupli CD-a History-ja ( original), dva LP-a i ostalih Majklovih izdanja vecinom hitova na Limundu .
Ja sam pobedila u kupovini ploce Thriller i bila sam jedini ponudjac te sam je dobila za 310 din. pocetna cena je bila ( 300 din.) a ostale su jos 2 ploce jedna se ceni 400din. a drugu njen ponudjac ceni 2.000din.
Ako ste clanovi limunda pozurite! A i ne morate niko ne nudi ni dinara! ( al dobro jos 6 dana je do isteka oglasa a ovo je izgleda 2 krug jer je privi istekao juce za ove ploce koliko sam ja pratila i niko nije ponudio nista , pa su ponovili izgleda - sad vidim pise 6 dana )
:zcepanje:

http://www.limundo.com/pretraga.php?txtPretraga=michael+jackson&Submit=Traži

Nadam se da ce ploca da radi a nemam ni gramofon. U zivotu ga nisam imala. Ne znam ni da pustim plocu verovali ili ne! :rumenko:

Poslednja izmena:
Nadam se da ce ploca da radi a nemam ni gramofon. U zivotu ga nisam imala. Ne znam ni da pustim plocu verovali ili ne! :rumenko:

:) Cak i da ploca uopste ne radi dobro je imati taj album na ploci, ako nista onda kao ukras. Moje misljenje je da ce ploca verovatno raditi, samo je pitanje koliko dobro, tj. u kolikoj meri ce se cuti sustanje i pucketanje

Thanx, I will use these and send them to my girl friends... I expect some apologies :gace:
What do you mean? :D

Jel si rekao da ne možeš da nađeš vest da se ovaj ubio ili da je sin priznao?
Sin je to priznao pre nekoliko meseci, ali to naravrno nije bila velika vest, kao što je bila optužba. A otac se ubio prošle nedelje i bilo je all over the internet...

51db7527-139d-47b4-baf9-78889fe3baee.rp350x350.jpg

The legendary single white glove, i to ni manje ni više nego prva, ona koju je nosio za vreme Motown 25 nastupa,
kada je prvi put predstavio moonwalk i taj look sa samo jednom rukavicom, prodata je za 350.000$.
Lucky bastards! Ja bih dao milion dolara, da je imam! :mrgreen:

51db7527-139d-47b4-baf9-78889fe3baee.rp350x350.jpg

The legendary single white glove, i to ni manje ni više nego prva, ona koju je nosio za vreme Motown 25 nastupa,
kada je prvi put predstavio moonwalk i taj look sa samo jednom rukavicom, prodata je za 350.000$.
Lucky bastards! Ja bih dao milion dolara, da je imam! :mrgreen:

+1. Al bi se izbidovali :) Uzeo bih je za milion i dvesta hiljada, pa bih tebi prodao za dva miliona, kad skupiš/pozajmiš dovoljno keša :mrgreen:

What do you mean? :D

Jel si rekao da ne možeš da nađeš vest da se ovaj ubio ili da je sin priznao?
Sin je to priznao pre nekoliko meseci, ali to naravrno nije bila velika vest, kao što je bila optužba. A otac se ubio prošle nedelje i bilo je all over the internet...

Ni sada nigde ne mogu da nađem ovo za malog da je priznao (doduše, nije mali, moje je godište).

E video sam to! Napisao sam post o tome pa sam ga obrisao jer sam mislio da je glupost!
Vest je bila: "Michael Jackson tried to clone himself!" :eek:
Taj ko je napisao naslov je kreten, garant nema istine u tome. Srž vesti je bitna - a to je da postoji high def. 3D model majkla, kakav postoji recimo za sve visokobudžetne holivudske glumce danas (mislite da je ono Arnold u Terminator Salvationu :)?

... a jel znate za onu pricu kako su napravili koncert sa Elvisovim hologramom?
tako je bilo i traceva da ce This is it turnju takodje da odrze, kao uz Majklov hologram xD

a ima bas snimak tog sa Elvisom, al ono je sve samo ne hologram ...
nebitno ...

+1. Al bi se izbidovali :) Uzeo bih je za milion i dvesta hiljada, pa bih tebi prodao za dva miliona, kad skupiš/pozajmiš dovoljno keša :mrgreen:

Ma bilo bi krvi sigurno... :D
Ni sada nigde ne mogu da nađem ovo za malog da je priznao (doduše, nije mali, moje je godište).

Našao sam sad na nekoliko sajta priznanje, samo ukucajte Jordan Chandler u Googlu!
Evo sa jednog sajta npr: http://wandaphullworld.com/2009/06/28/evan-chandler-i-lied-about-michael-my-dad-made-me-do-it-im-sorry/

“I LIED ABOUT MICHAEL, MY DAD MADE ME DO IT, IM SORRY” :evil:

Tip je gay, a njegov otac je imao mnogo plastičnih operacija i sada sa 65 više nije ličio na sebe!

Taj ko je napisao naslov je kreten, garant nema istine u tome. Srž vesti je bitna - a to je da postoji high def. 3D model majkla, kakav postoji recimo za sve visokobudžetne holivudske glumce danas (mislite da je ono Arnold u Terminator Salvationu :)?

Samo naslov vesti je bio da je hteo da se "klonira", a sama vest je ova koju si i ti postavio!

Ljudi,veceras su American Music Awards, a Majkl je nominovan u 5 kategorija... :D Drzimo palceve za osvajanje koje nagrade veceras... Najvise bih voleo Artist of the year... Mada smesna mi je konkurencija...sa kim se,molim te, bori za artist of the year..:hahaha:

Znam za to, postavio sam post o tome pre mesec dana... Mogli smo da glasamo za njega do sada!
Kako ko mu je konkurencija pa novi kraljevi popa - Kanye West i Robbie Williams!!! (Nisu ni nominovani) :rotf:
Majkl je nominovan u svim kategorijama u kojim je mogao da bude nominovan i dobro je to što fanovi odlučuju o pobedniku!

P.S. Nastupaće Janet, to mi miriše na možda opet neki tribute!

Znam za to, postavio sam post o tome pre mesec dana... Mogli smo da glasamo za njega do sada!
Kako ko mu je konkurencija pa novi kraljevi popa - Kanye West i Robbie Williams!!! (Nisu ni nominovani) :rotf:
Majkl je nominovan u svim kategorijama u kojim je mogao da bude nominovan i dobro je to što fanovi odlučuju o pobedniku!

P.S. Nastupaće Janet, to mi miriše na možda opet neki tribute!

Ko kaze da nismo glasali... I to vise puta sa razlicitih mail adresa... :D Mislim da ce biti tribute... Show krece u 2h posle ponoci po nasem vremenu,pa komoze neka gleda... A ko ne moze ceka jutro da vidi sta se desilo...

The King Of Pop, Rock & Soul Michael Jackson, pobedio je u 4 od 5 kategorija u kojima je bio nominovan! Dobio je Favorite Pop/Rock male artist i Pop/Rock album (Number Ones) i Soul/R&B male artist i Soul/R&B album (Number Ones).
Izgubio je nažalost Artist of the year od Taylor Swift (nenormalno). Time je Majkl postao najnagrađivaniji zabavljač u istoriji ovih nagrada sa 23 ukupno!
Jermaine je primio nagrade i zahvalio se Alahu što je blagoslovio celu njegovu porodicu! Janet je nastupila, ali je samo promovisala svoj album.

Back