Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma fenomenalno je to što se oni onesvešćuju, ali smaraju brate, skreću pažnju sa Majkla.
Mada je OK pokazati svetu kao ljudi reaguju na njega! :ok:

Meni je najjači performance sa BAD Toura Shake Your Body (Down To The Ground),
mada mi je malo gay onaj deo kad se izvijaju Majkl i onaj opičen igrač u žuto-crnim pantalonama, koji fenomenalno igra!
Now, you know that's nasty, especially in those pants, it's very nasty... :hahaha:
Znate o čemu pričam!

Jel skinuo neko ovo?
Jel dobar kvalitet ili je kao sa YouTuba, ne bih da skidam 7GB bezveze!
Kompilacioni DVD svih Jackson 5/Jacksons nastupa:

THE BOP HOPE SHOW
Get It Together
Interlude
Dancing Machine
THE CAROL BURNETT SHOW
Dancing Machine
Body Language
Anybody Named Jackson
The Old Man Skit
Life Of The Party
THE SONNY & CHER SHOW
Looking Through The Window
Ben
DIANA ROSS SPECIAL
It Was A Good Year
I'll Be There & Feelin' Alright
Mama's Pearl & The Love You Save
THE ED SULLIVAN SHOW
Stand
Who's Loving You
I Want You Back (1969)
I Want You Back & ABC (1970)
THE FLIP WILSON SHOW
Medley
Ain't Nothing Like Real
VARIOUS PERFORMANCES
Ben - American Bandstand (1972)
Blame It On The Boogie - Musikladen Beat Club (1978)
James Brown Feat. Michael Jackson
Rockin' Robin - Top Of The Pops (1972)
Enjoy Yourself - Musikladen (1977)
Shake Your Body - Top Of The Pops (1978)
Get Happy - Top Of The Pops (1977)
The Love You Save - Diana Special (1971)
Never Can Say Goodbye - The Flip Wilson Show (1971)
ABC
Billie Jean - Victory Tour (1984)
Shake Your Body - Victory Tour LA

http://thepiratebay.org/torrent/4679363/The_Jackson_5__amp__The_Jacksons_-_ReMastered_Video_Collection

Ma fenomenalno je to što se oni onesvešćuju, ali smaraju brate, skreću pažnju sa Majkla.
Mada je OK pokazati svetu kao ljudi reaguju na njega! :ok:

Meni je najjači performance sa BAD Toura Shake Your Body (Down To The Ground),
mada mi je malo gay onaj deo kad se izvijaju Majkl i onaj opičen igrač u žuto-crnim pantalonama, koji fenomenalno igra!
Now, you know that's nasty, especially in those pants, it's very nasty... :hahaha:
Znate o čemu pričam!

Kako bre smaraju, to su najbolji delovi... feedback je neverovatan... nigde takav nisam videla.
Znam o cemu prichash...istoooooo! shake ya booty, a mighty bootie !!!

Poslednja izmena:

sjajno

Nikada se vishe ovoliki broj ljudi nece onesveshcivati na koncertima...
Procitala sam negde, da je Majkl izjavio da je na jednom koncertu 5000 ljudi palo u nesvest ... Jel zna neko neshto o tome?

Inace da pojasnimo, pricao sam ljudima koji su bili na njegovim koncertima i svi su mi do jedno rekli sledece: svako ko posmatra koncert sa ekrana misli da se ljudi onesvescuju zbog MJ a u stvari se onesvescuju zbog guzve koja je nenormalna i gde te 3 sata gomila cima tamo ovamo pa ti se smuci sve zivo.
Pricao sam sa jednom devojkom koja je bila na koncertima oko desetak puta i pitao sam je sta se desava sa devojkama koje budu izvucene iz publike u pesmi "You are not alone", a ona mi je odgovorila "verovao ili ne NA SILU ih bodigardi umuvaju nazad na isto mesto odakle su ih i izvukli" :D

Inace da pojasnimo, pricao sam ljudima koji su bili na njegovim koncertima i svi su mi do jedno rekli sledece: svako ko posmatra koncert sa ekrana misli da se ljudi onesvescuju zbog MJ a u stvari se onesvescuju zbog guzve koja je nenormalna i gde te 3 sata gomila cima tamo ovamo pa ti se smuci sve zivo.
Pricao sam sa jednom devojkom koja je bila na koncertima oko desetak puta i pitao sam je sta se desava sa devojkama koje budu izvucene iz publike u pesmi "You are not alone", a ona mi je odgovorila "verovao ili ne NA SILU ih bodigardi umuvaju nazad na isto mesto odakle su ih i izvukli" :D

Naravno da je i to razlog, vidi se da je nenormalna guzva, ali i toliko guzvanja nisam videla nigde.
Guzva + vajb + MJ + muzika....
Ima i onih koji su padali u nesvest i od prisustva MJ-a, seti se one devojke (ako si gledao), sasvim normalno dodje do Majkla, pocinje da se hvata za glavu jer verovatno ne veruje shta joj se deshava i onesvesti se...

Ima i onih koji su padali u nesvest i od prisustva MJ-a, seti se one devojke (ako si gledao), sasvim normalno dodje do Majkla, pocinje da se hvata za glavu jer verovatno ne veruje shta joj se deshava i onesvesti se...

Pa zar to nije malko glupo, toliko cekala da ga vidi a onda kad ga konacno upoznala ona se onesvestila i propustila citav dogadjaj :)

Dzeksonova zadnja pesma je irska balada?
Dablin, Irska - Neprocenjivi snimak poznate irske folk balade THE FIELDS OF ATHENRY, u izvodjenju Majkla Dzeksona sa irskim horom, nalazi se u banci (sefu), dok se ne otkrije ko je vlasnik snimka.

"The fields of Athenry" je irska fold balada, iz doba Velike Irske Gladi, (1845-1850), koja govori o izmishljenom coveku po imenu Majkl, iz okoline Athenry-a, koji je osudjen i proteran na Botanicki Zaliv, Australija, zbog kradje hrane za njegovu gladnu porodicu. Nasiroko je poznata i popularna himna medju irskim navijachima FK Seltik.

Ova vest, otkrivena je na premijeri filma This Is It. Smatra se da bi Caheraggin Village hor trebalo da odluci da li ce objaviti pesmu, za koju bi moglo da se ispostavi da je Majklov zadnji zabelezen singl.

U pesmi, Majkl peva 6 stihova popularne irske pesme.
Irski hor je otkrio da poseduje digitalne trake, koje su zabelezene dok je kralj popa ziveo u Irskoj, 2006 godine.

Medjutim, portparol hora, Kevin Gillane, otkriva da su hor i poverenici hora ustanovili da posle svega, mogu da imaju pravo na snimak, jer je tehnicki Majkl bio gost na njihovom snimanju.

Dzeksona je pesma privukla zbog stiha "Majkl, oni su te odveli".

Portparol hora: "Pesmu smo izvodili za zagrevanje, opushtanje glasnih zica, kada je Majkl doshao sa svojom pratnjom i poceo da nam aplaudira.
Zeleo je da zna o chemu se radi u pesmi, mi smo mu odshtampali tekst pesme, pevao je uz iste oko 5 minuta, svi smo se dobro zabavljali, smejali, i mislili kako za 1. put uopshte ne zvuchi loshe."

Izvor: http://newsfromireland-quirkynews.blogspot.com/

Kako su slatki! :D

Prilozi

• 029_oknews_mic_041.jpg
    029_oknews_mic_041.jpg
    22,4 KB · Pregleda: 11
  • Children-of-Michael-Jackson-Prince-Paris.jpg
    Children-of-Michael-Jackson-Prince-Paris.jpg
    42,5 KB · Pregleda: 13
  • 90802W10_JACKSON_B-GR_05.jpg
    90802W10_JACKSON_B-GR_05.jpg
    27,9 KB · Pregleda: 18
  • children-of-Michael-Jackson-Prince.jpg
    children-of-Michael-Jackson-Prince.jpg
    36,5 KB · Pregleda: 14
MTV HOĆE MAJKLU DA ODUZME TITULU KRALJA POPa I DA JE DODELI ROBIJU VILIJAMSU!! SHAME ON YOU MTV!!!!!!!

MTV bi trebalo da je zahvalan za sve ono što je Majkl učino za njega od pojave Thriller-a pa nadalje! Zbog Majkla im je i podignuta gledanost! MTV nikada ne bi bio ovo što jeste da nije bilo Majkla! SRAM VAS BILO!!!! Tek je nekoliko meseci prošlo od smrti našeg Majkla a oni bi da mu oduzmu titulu!!!!????!!! STRAŠNO!!! I to kome da je daju, nekom ko mu nije ni ispod nokta malog prsta!!! Ma niko ne zaslužuje tu titulu sem našeg Majkla! Uvek će biti i ostati MICHAEL JACKSON KING OF POP!!! Da li MTV uopšte i zna da mu tu titulu ne može oduzeti jer su Majklu tu titulu dali njegovi verni fanovi i Liz Tejlor!! SHAME ON YOU MTV!!!!

MOLIM VAS POTPIŠITE PETICIJU NEKA SE ČUJE NAŠ GLAS:

http://www.thepetitionsite.com/1/mtv-should-be-stopped

IT'S ALL FOR LOVE - L.O.V.E.

Buahahaha... Kakav bre Robbie Williams? :D Come on people!
To mora da je neka glupost kao kad se Kanye West navodno proglasio za novog kralja popa!
Svi znamo da je Michael Jackson STVORIO MTV, koji je nastao za vreme Thrillera.
Odakle pravo MTVu da bilo kome daje ili oduzima "titule"?
Prava vest je da je MTV kupio prava na prikazivanje This Is It!

P.S. Mogu da mu oduzmu titulu King Of Pop, a da ga umesto toga proglase za King Of Music! ;)

thriller460.jpg

Back