baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Slušaj ovu alternativnu verziju Blood On The Dance Floor
koju je postavio moonwalker80. It's sexy...![]()
čula al mi se ne sviđa...nije to pravi MJ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slušaj ovu alternativnu verziju Blood On The Dance Floor
koju je postavio moonwalker80. It's sexy...![]()

ja mislim da je za one more chance ?!
nadam se da ce ga izbaciti uskoro, makar neki deo;
ovako po fotografijama mi izgleda pristojno ...
ma,kakav god da je, ocu ga vidim x)

Ma fenomenalno je to što se oni onesvešćuju, ali smaraju brate, skreću pažnju sa Majkla.
Mada je OK pokazati svetu kao ljudi reaguju na njega!
Meni je najjači performance sa BAD Toura Shake Your Body (Down To The Ground),
mada mi je malo gay onaj deo kad se izvijaju Majkl i onaj opičen igrač u žuto-crnim pantalonama, koji fenomenalno igra!
Now, you know that's nasty, especially in those pants, it's very nasty...
Znate o čemu pričam!
So cute together...

sjajno
Nikada se vishe ovoliki broj ljudi nece onesveshcivati na koncertima...
Procitala sam negde, da je Majkl izjavio da je na jednom koncertu 5000 ljudi palo u nesvest ... Jel zna neko neshto o tome?
Inace da pojasnimo, pricao sam ljudima koji su bili na njegovim koncertima i svi su mi do jedno rekli sledece: svako ko posmatra koncert sa ekrana misli da se ljudi onesvescuju zbog MJ a u stvari se onesvescuju zbog guzve koja je nenormalna i gde te 3 sata gomila cima tamo ovamo pa ti se smuci sve zivo.
Pricao sam sa jednom devojkom koja je bila na koncertima oko desetak puta i pitao sam je sta se desava sa devojkama koje budu izvucene iz publike u pesmi "You are not alone", a ona mi je odgovorila "verovao ili ne NA SILU ih bodigardi umuvaju nazad na isto mesto odakle su ih i izvukli"![]()
Ima i onih koji su padali u nesvest i od prisustva MJ-a, seti se one devojke (ako si gledao), sasvim normalno dodje do Majkla, pocinje da se hvata za glavu jer verovatno ne veruje shta joj se deshava i onesvesti se...

So cute together...![]()
Preeeeeslaaaaadaaaaaaak!!! Na drugom klipu... obozavam njegovu nesigurnost![]()
"He lives in you, he lives in me
He watches over everything we see
Into the waters, into the truth
In your reflection, he lives in you"