Night.Whisperer.
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo, sine, šta lupaš? Gde teram kontru? Ovde se radi o diskusiji i koliko vidim ovde se svi pozivaju na neke argumente, pa samo tražim neki pisani trag!Ne razumem ovakve ljude.
***, po svaku cenu hoces da teras kontru nekome.
Nisam slusao Majkla, ali otkad znam za njega, znam i za nadimak Kralj Popa.
Ako si vec toliko ubedjen da je bio neko zlo, i ako si toliko bolestan da ti je drago sto je mrtav, ne moras i druge da ubedjujes da misle kao ti.
ne nego je cinjenica da neznaju vise od 60% o njemu....to i nekoliko clanova ovde koji pisu zele da obj(ukljucujuci i mene) ali svako tera po svome....neka, zabole me....Gde je nazivan kao "Kralj popa"? Daj da vidimo...
Nisam bio lenj pa sam potražio na brzinu šta pišu o bolesti vitilingo.
Evo šta kaže, na jednom forumu, neko ko boluje od te bolesti:
I ovo je samo jedan od tekstova koji pokazuje da je bolest izlečiva!!! Potražite malo i videćete...
A evo i jedne vesti u vezi toga http://www.mtsmondo.com/lifestyle/cars/text.php?vest=105637
Da li se vi to tešite i lažete sebe da je razlog "beljenja" kože Majkla Džeksona upravo ova bolest???
Šta se iščuđavaš??? Imaš li neki pisani trag ili ne? Potreban mi je.
kozno oboljenje je zahvatilo i nos.... ili je pao sa pozornice pa ga slomio i morao da se operise
pa onda zatim
padao jos x puta![]()
Vidim ja da čim neko pokuša normalnu diskusiju biva optuživan za razne gluposti sa svih strana, od svih "relevantnih" fanova, iako nigde nema činjenica, nigde nije napisano to za šta biva optužen.ne nego je cinjenica da neznaju vise od 60% o njemu....to i nekoliko clanova ovde koji pisu zele da obj(ukljucujuci i mene) ali svako tera po svome....neka, zabole me....
Ne mogu da nađem nijedan članak. Imaš li nešto?mislim da je odkad je pocela njegova solo karijera....od negde 1971.
nos je operisao zato sto mu se nije svidjao mozda?
jesi li ikad razmisljala o tome? estetici?
i koliko postoji ljudi koji su optereceni i nezadovoljni sopstvenim izgledom i koji su naklonjeni operacijama?
to sto njegov nos ne lici ni na sta licno smatram za uzrok tome sto je tada plasticna hirurija bila relativno nova i zato sto je i sam sa time preterao
nisam MJ fan, ali sam donekle informisana, jer bi me, iskreno, bilo sramota da pricam o necemu o cemu pojma nemam
ako ti je namera bila da se upustis u diskusiju i razmenu misljenja, onda bi trebalo da si potkrepljena makar nekim argumentima i sa druge strane sprema da prihvatis i tudje misljenje i priznas ako si pogresila
koliko sam procitala cela tvoja diskusija se svodi na pukom kontriranju i trazenja rupa u sistemu i na potpuno ignorisanje cinjenica koje su ti drugi predocili
E da... Kad ste već toliko ubeđeni da je ta bolest bila razlog tolikim operacijama i promeni boje kože, zar nije mogao da zadrži svoju boju kože???
I još jedno pitanje za sve fanove... Od kad je dobio naziv "Kralj popa"? Iskreno, prvi put čujem za taj naziv posle smrti... "Umro Kralj popa" i sl.
Ne mogu da nađem nijedan članak. Imaš li nešto?
Mislim da je nemoguće da je to od 1971. god. jer je tad imao tek 13 godina i tek je počinjao solo karijeru. Za kralja nečega potreban je "radni staž".![]()
Vidim ja da čim neko pokuša normalnu diskusiju biva optuživan za razne gluposti sa svih strana, od svih "relevantnih" fanova, iako nigde nema činjenica, nigde nije napisano to za šta biva optužen.
Pogledaj samo moj način komunikacije, a pogledaj način komunikacije pojedinaca ovde, od kojih moram da se branim za nešto što nisam ni napisao. Ponašaju se kao horda.
"cinjenica" kao "neizlijecivi" vitiligo.... ili da je "normalno" da stranci spavaju sa nasom djecom u istom krevetu i pokazuju im genitalije
ili
da je operisao nos samo jednom
ili da "nije bilo dokaza koji sugerisu da je pedofil"
ps: plasticna hirurgija nije bila "relativno nova" u njegovo vrijeme pa "samim tim nepouzdana", proguglaj malo poznate holivudske zvjezdice koje su prepravljale nos prije njega,
M.Monroe na primjer
У каснијим годинама, у јавности се често називао „Краљем попа“.
Toliko o tvom poznavanju što se tiče ovog pitanja. Kažeš 30 godina???A to od kad ga zovu kraljem popa, pa ima vec jedno 30 godina, ali me bas cudi da ne znas posto rece da ga pamtis mnogo duze nego mi![]()
enivej, nazad na topic
kao osoba je diskutabilan, kao muzicar je bio dobar
tako da se sa smrcu nista nije izgubilo, sva sto je bilo dobro, a imalo je takvih stvari, je vec dugo past tens
ovo masovno pojavljivanje ..... underage tzv fanova koji ga prije smrti nisu ni slusali osim dvije tri pjesme koje su culi u nekoj reklami je prosto pateticno
enivej, nazad na topic
kao osoba je diskutabilan, kao muzicar je bio dobar
tako da se sa smrcu nista nije izgubilo, sva sto je bilo dobro, a imalo je takvih stvari, je vec dugo past tens
ovo masovno pojavljivanje ..... underage tzv fanova koji ga prije smrti nisu ni slusali osim dvije tri pjesme koje su culi u nekoj reklami je prosto pateticno
Dobro zapažanje.
ovo je valjda prvi put kada ga je elizabet tejlor najavila kao kralja popa,roka,soula i od tad ga nazivaju kraljem popa...ispravite me ako gresim![]()
Kraj rasprave je početak diskusije.@FLUID u redu je brate kraj rasprave![]()
Gde je nazivan kao "Kralj popa"? Daj da vidimo...
Nisam bio lenj pa sam potražio na brzinu šta pišu o bolesti vitilingo.
Evo šta kaže, na jednom forumu, neko ko boluje od te bolesti:
"I meni je prvo krenulo oko ociju pre 4 godine, pa se sledeceg leta prosirilo na celo i oko zulufa. Inace siri se samo leti kad sam izlozen suncu. Isao sam kod par dermatologa i svi pricaju istu pricu kako se ne zna sta to uzrokuje, kako je repigmentacija neizvesna i sa najskupljim kremama,...to leto sam mislim koristio Placental kremu ali ni nista nije pomogla. treceg leta je pocelo jos da se siri,pa sam poceo sam da trazim po net-u, i slucajno nasao neku kompaniju iz kanade koja se bavi time. posto znam neke ljude tamo kad su to leto dosli doneli su mi tu kremu, i odmah sam poceo da je koristim(bio sam vrlo skeptican posle 2 godine neuspeha da makar zaustavim sirenje) i rezultati su poceli da se vide vec posle mesec dana-smanjilo se sirenje, negde je pocela da se vraca boja. ta krema se zove Novitil. bocica je od 125ml, ali meni jos uvek traje(koristim je samo leti kad je suncano), evo sad ce trece leto kako cu je koristiti. meni su se dosta smanjile fleke, imam jos par njih ali se toliko i ne primecuju. mislim da mu je cena sad negde oko 80$, pogledaj na www.dermabest.com tamo ces naci jos informacija o tome kako se koristi, koje bi testove trebao da uradis pre nego sto pocnes tretman,... ako te jos nesto zanima ti pitaj.
I ovo je samo jedan od tekstova koji pokazuje da je bolest izlečiva!!! Potražite malo i videćete...
A evo i jedne vesti u vezi toga http://www.mtsmondo.com/lifestyle/cars/text.php?vest=105637
Da li se vi to tešite i lažete sebe da je razlog "beljenja" kože Majkla Džeksona upravo ova bolest???
Nisam ni obratio pažnju čitajući biografiju na Wikipediji. Hvala @dale92 što si me vratio na stranicu.Evo šta kaže u vezi naziva "Kralj popa":
Toliko o tvom poznavanju što se tiče ovog pitanja. Kažeš 30 godina???Kako je neko ko je tada imao tek 21 godinu mogao da bude nazivan "Kraljem popa" i koji je tek početkom 80-ih dostigao najbolje godine u karijeri? Piše lepo "u kasnijim godinama"!!! To se verovatno odnosi na skorije godine u kojima se tek shvatio značaj i uticaj Majkla Džeksona na muzičku scenu, a godine u kojima zbog raznih problema nije bio zastupljen na muzičkoj sceni. Kako nisam pratio u to vreme šta se dešava sa njim, otud i nisam čuo za taj naziv. A vi koji ste čuli pre 30 godina, svaka čast.
Neki od vas su čuli i pre nego što su bili rođeni. To je za svaku pohvalu.![]()