Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma zamisli molim te. :hahaha1: Tebi dugujem jedno objasnjenje zasto sam dosla kasno, ali na PP. :rumenko: Jednom prilikom. :rumenko:

E da, rekao je Milos da si gotivna. xD I on je Majklov fan, s tim sto je sad presao na rock, ali od njega je poceo.

Dobro, mada ok je meni, ko da cu da ti uzmem za zlo ...
Bitno je da smo se napricale za njegova zivota, i sto i dalje volimo svu gotivu koju je stvorio ...
Mene jedino cudi kako nisi cula muziku !?
Bila je neka grupica dece jos dalje od tebe, a oni su nam prisli ...
Pozdravi Milosa, ja mislila da ti decko ^^

Dobro, mada ok je meni, ko da cu da ti uzmem za zlo ...
Bitno je da smo se napricale za njegova zivota, i sto i dalje volimo svu gotivu koju je stvorio ...
Mene jedino cudi kako nisi cula muziku !?
Bila je neka grupica dece jos dalje od tebe, a oni su nam prisli ...
Pozdravi Milosa, ja mislila da ti decko ^^

Nije, bre... To mi brat. :p Pa cula sam muziku... Bas sam prolazila kad ste pustali Liberian Girl. :heart: I poslala ti poruku pre toga, ono kad sam pitala jeste jos tamo, i vidim ne odgovaras mi, pa sam pomislila da ste otisli, ili ko zna gde ti je telefon i s kim si se raspricala pa ne vidis... :D xD Pa sam napravila krug bas oko vas, ali tebe nisam videla. :-/ Ucinilo mi se da sam videla immph-a i da je on pogledao mene... Ne znam. :-/ Mene bio blam da prilazim. :rumenko:

Bice ih jos .
Nego neke fotke moram da posvetlim jer se ne vide dobro.
A da na svim drugim se vidimo. :lol:

Slikali smo se svi redom pored postera, sa svecom u ruci , pored klupe , pa ovako , pa onako , pa snimali pohod po Kalisu i Knezu, pa govore kad su intervjuisali... i tako. Malo se stidimo da stavljamo sve. :slika: :rumenka:

Poslednja izmena:
Nisu nam rekli na kojim kanalima ce biti van zemlje...
A sto se tice Kosave, ne znam ni kako izgleda taj kanal :neutral:

Eee, deco, ja odo da obidjem drvce danas. Toliko zelim da je ostao onaj posterrrrrrrrrrrr :]

Nisam ni obratio pažnju čitajući biografiju na Wikipediji. Hvala @dale92 što si me vratio na stranicu. :mrgreen: Evo šta kaže u vezi naziva "Kralj popa":

Toliko o tvom poznavanju što se tiče ovog pitanja. Kažeš 30 godina??? :roll: Kako je neko ko je tada imao tek 21 godinu mogao da bude nazivan "Kraljem popa" i koji je tek početkom 80-ih dostigao najbolje godine u karijeri? Piše lepo "u kasnijim godinama"!!! To se verovatno odnosi na skorije godine u kojima se tek shvatio značaj i uticaj Majkla Džeksona na muzičku scenu, a godine u kojima zbog raznih problema nije bio zastupljen na muzičkoj sceni. Kako nisam pratio u to vreme šta se dešava sa njim, otud i nisam čuo za taj naziv. A vi koji ste čuli pre 30 godina, svaka čast. :roll:
Neki od vas su čuli i pre nego što su bili rođeni. To je za svaku pohvalu. :hahaha:
Evo ja cu ti reci:
Na dodjelu nagrada Sammy Davis Junior negdje krajem osamdesetih,Dame Elizabeth Taylor je Michaela najavila kao "King of POP,Rock and soul" i urucila mu nagradu..Kad je on izasao iz te hale,svi su poceli da vriste "KING OF POP"..To su prihvatili njegovi fanovi,kao i NAROD..Prije Michael Jacksona nije postojao kralj popa...I on nije nekrunisani niti samoproklamovani kralj jer sebe nikada tako nije nazivao..Ja se samo pitam, ko je Madonnu krunisao za kraljicu popa,ili Elvisa za kralja r'n'r?????S obzirom na Michaelovu velicinu to je najmanje priznanje koje je mogao dobiti...

Back