NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
My baby, M.
Ne bi bilo isto bez tebe :*
Ma zamisli molim te.

E da, rekao je Milos da si gotivna. xD I on je Majklov fan, s tim sto je sad presao na rock, ali od njega je poceo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
My baby, M.
Ne bi bilo isto bez tebe :*
Ma zamisli molim te.Tebi dugujem jedno objasnjenje zasto sam dosla kasno, ali na PP.
Jednom prilikom.
E da, rekao je Milos da si gotivna. xD I on je Majklov fan, s tim sto je sad presao na rock, ali od njega je poceo.
Sto ne svrati, dale, manijace?? :]
Dobro, mada ok je meni, ko da cu da ti uzmem za zlo ...
Bitno je da smo se napricale za njegova zivota, i sto i dalje volimo svu gotivu koju je stvorio ...
Mene jedino cudi kako nisi cula muziku !?
Bila je neka grupica dece jos dalje od tebe, a oni su nam prisli ...
Pozdravi Milosa, ja mislila da ti decko ^^
Ja sam upoznala Antoninu i Neptunijanku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pricajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Nego ajde vi koji ste bili danas na tom skupu dahte neke slike mi posaljite...mislim slikali ste jel da :-)
Javi ako budes saznala na koju ce TV biti...E, da, bicemo na Kosavi ...
U jednom od pet narednih dana, u nekoj emisiji o desavanjima u gradu.
Bice i u okolnim drzavama, Bosna, Crna Gora, Makedonija ...
Ako neko ko nije bio prisutan uhvati, videce da je bilo sjajno :]
Evo ja cu ti reci:Nisam ni obratio pažnju čitajući biografiju na Wikipediji. Hvala @dale92 što si me vratio na stranicu.Evo šta kaže u vezi naziva "Kralj popa":
Toliko o tvom poznavanju što se tiče ovog pitanja. Kažeš 30 godina???Kako je neko ko je tada imao tek 21 godinu mogao da bude nazivan "Kraljem popa" i koji je tek početkom 80-ih dostigao najbolje godine u karijeri? Piše lepo "u kasnijim godinama"!!! To se verovatno odnosi na skorije godine u kojima se tek shvatio značaj i uticaj Majkla Džeksona na muzičku scenu, a godine u kojima zbog raznih problema nije bio zastupljen na muzičkoj sceni. Kako nisam pratio u to vreme šta se dešava sa njim, otud i nisam čuo za taj naziv. A vi koji ste čuli pre 30 godina, svaka čast.
Neki od vas su čuli i pre nego što su bili rođeni. To je za svaku pohvalu.![]()