lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.834
Ni meni nisu jasni muškarci?! Nikada se tokom sexa ne smješkaju? Djeluju čak zabrinuto.
A opet, trče za ženama kao ludi?
A opet, trče za ženama kao ludi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U post nutt clarity stanju.Da, to se često desi neposredno nakon orgazma
Kad izadjemo hocu da budem sa njom. Lepo mi je u njenom prisustvu. Zanimljiva, lepa, ima nesto sexy na sebi od atributa. Nisu neke bombe, al ono ima se sta dohvatiti.Koliko puta ste bili u situaciji ili vezi da vam je generalno lepo, ali da osećate besmisao tog odnosa
Jel to samo filozofi tako rade ili se to dešava svima?
Šta može biti uzrok?
Pucajte,,
![]()
Normalno, ta a kojom radi radnju mu nista ne znači. To ne može devojci, ženi da se objasni.Ni meni nisu jasni muškarci?! Nikada se tokom sexa ne smješkaju? Djeluju čak zabrinuto.
A opet, trče za ženama kao ludi?![]()
Kad izadjemo hocu da budem sa njom. Lepo mi je u njenom prisustvu. Zanimljiva, lepa, ima nesto sexy na sebi od atributa. Nisu neke bombe, al ono ima se sta dohvatiti.
I njoj da je lepo.Ti ne biraš temu, važno da napišeš da ti je lepo![]()
upravo.Koliko puta ste bili u situaciji ili vezi da vam je generalno lepo, ali da osećate besmisao tog odnosa
Šta može biti uzrok?
Pucajte,,
![]()
A kad se umorimo od raskidanja i novih spajanja šta onda?Kada pricaju sa statistickim modelom, ljudi bi trebalo da budu oprezni.
Ai ce ti reci ono sto je statisticki gledano najbolji odgovor. Dakle, ako na netu pise 100 puta: raskini s njim, a 20 puta: nemoj, vidi malo sa sobom prvo odakle taj osecaj i da li mozda sebe branis tom nekom dosadom da ne dodje do razocarenja, on ce ti reci, sebe branis, raskini sa njiml.
Koliko puta ste bili u situaciji ili vezi da vam je generalno lepo, ali da osećate besmisao tog odnosa
Šta može biti uzrok?
Pucajte,,
![]()
Pa ne znam. Zaista ne znam. To je do licnog iskustva i svacije je legitimno.Zamisli na pr tebi treba prostor i sloboda pa i ta legitimna navika gde si navikla tako da zivis i sad ja ocekujem od tebe kategoricki po nekim normama da to sve lepo ostavis i uplovis u nov zivot sa mnom. I ako odbijes, pocnem da ti nabacujem ko neki deda projekcije: a sta ako ostanes sama? zar ces ceo zivot da juris povrsne odnose? jesi li se nekad pitala da li je do tebe? mozda nesto debelo nije u redu s tobom? sto se ne udas Perfi? Bolje ce ti biti.A kad se umorimo od raskidanja i novih spajanja šta onda?
Hoćeš da se skrasiš uz nekog
ali si sebe godinama naviko na dinamiku da si postao zavistan od nje.
Ili shvatiš da niko nije toliko očaravajuć da privuče trajno pažnju jer više ne umemo ni da ih se setimo a kamoli razlikujemo
sve te karaktere u prolazu.
šta je bolje? znam šta je zanimljivije ali...![]()
Pa toPa ne znam. Zaista ne znam. To je do licnog iskustva i svacije je legitimno.
lepo je ako sretneš istu ili sličnu energiju jedino to ima šanse da potraje.Zamisli na pr tebi treba prostor i sloboda pa i ta legitimna navika gde si navikla tako da zivis i sad ja ocekujem od tebe kategoricki po nekim normama da to sve lepo ostavis i uplovis u nov zivot sa mnom. I ako odbijes, pocnem da ti nabacujem ko neki deda projekcije: a sta ako ostanes sama? zar ces ceo zivot da juris povrsne odnose? jesi li se nekad pitala da li je do tebe? mozda nesto debelo nije u redu s tobom? sto se ne udas Perfi? Bolje ce ti biti.
To se desi jednom ili ni jednom u životu.Pa to
lepo je ako sretneš istu ili sličnu energiju jedino to ima šanse da potraje.
za moj ukus bila sam i previše udana teško da bi me neko nagovorio sada, dobro mi je ovako.
Dobar savet.Jednom mi rekla jedna zena jbt pa budi srecan sta se volite sta komplikujes
jednom, da tačno je.To se desi jednom ili ni jednom u životu.
Ja ne znam sta je s tim statusima. Nekako bas usmeravaju i ogranice. Ok, s jedne strane daju tu vrstu sigurnosti, ali s druge strane...Pa to
za moj ukus bila sam i previše udana teško da bi me neko nagovorio sada, dobro mi je ovako.
Kazem mojoj "devojci curi" kako god..vidi ovo između nas je sudbina i nemojmo to propustiti ..znam da će da bude vrlo teško da se dođe do krajnjeg cilja,ali razmisli mi smo zajedno non stop mi kada smo se videli prvi put kaže ona ko da se znamo 10 godina..ako ne uspemo ona ce da ostane gde ne bi htela a ja ne više ne bih da imam nikoga..jer me niko ne zanima kao ona niti mi se sviđajednom, da tačno je.
još je gore da se desi jednom nego nijednom
onda imaš parametre šta te radi
očekivanja su zahtevna
a prilike siromašne
s jedne strane sigurnostJa ne znam sta je s tim statusima. Nekako bas usmeravaju i ogranice. Ok, s jedne strane daju tu vrstu sigurnosti, ali s druge strane...
Covek moze da zivi s nekim a da nisu u braku. Mogu i svako svoju gajbu i uzivanje, imaju cak i dve gajbe da se zezaju! Zamisli to? Mogu cak i braku da budu a da vidjaju druge ljude. Toliko opcija.
Ali ok, bas tako, neki ljudi traze iskljucivu monogamiju, eksluzivnost, svakom svoje, ja ne, vidim i ti si u mom taboru i to e to.
Jeste i sve je to sada u redu u zoni komfora si i s ali nikada ne znas sta može da se desi ..jednostavno dune tvome muzu u glavu da hoće da ide eto..ti si propustila priliku mozda zivota jer ne desavaju se lepe stvari mnogo puta loše bezbroj a lepe jednom i nikada više..Pa to
za moj ukus bila sam i previše udana teško da bi me neko nagovorio sada čak primenom sile dobro mi je ovako.
u mom životu je postojalo.A i znas sta sam primetio? Ljudi lako iskljuce emocije kad stave to sto okruzenje od njih ocekuje i namece, neminovno. Koliko god da su jaki. Stvari postanu previse pragmaticne pod parolom: ljibav izadje kroz prozor kad nema para, onda se poplase, udri, nisu samo pare, nego gradi zivot, pozuri, i onda pogodi sta? Melodija ipak odlete kroz prozor. A da ne bi otisla, oboje moraju biti jako otvorenog uma i da osluskuju i da se daju. A to je jako tesko u nasem okruzenju. Vidim i u drugim okruzenjima, ali kod nas je to nesto sto i ne postoji osim formalno.