Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.678
Šta bi moglo da bude naravoučrnije ove basne? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad castim?Sta treba? Evo, javila se?
Nisam zainteresovanakad castim?![]()
jos jedna korpa ove nedelje, moze li gore braco? Moze li?Nisam za interesovanja![]()
Probaj da je šarmiraš?jos jedna korpa ove nedelje, moze li gore braco? Moze li?
Mada pazite, devojke imaju tendenciju da glume nedodirljivu itd, mozda samo trebam da je smaram zesce![]()
To to, kad navališ da se otima, ne prestaj dok ne krene da vrišti, a i tad dobro razmisli šta pokušava da ti kaže.jos jedna korpa ove nedelje, moze li gore braco? Moze li?
Mada pazite, devojke imaju tendenciju da glume nedodirljivu itd, mozda samo trebam da je smaram zesce![]()
Mozda dobije po glavudzi maloTo to, kad navališ da se otima, ne prestaj dok ne krene da vrišti, a i tad dobro razmisli šta pokušava da ti kaže.![]()
Zapratite me za još lavkouč hakova.Mozda dobije po glavudzi malo
Lepo ga savetujes![]()
Ok ubedili ste me da to nije bio ni flert niti istapar ljudi uzivo mi reklo da je to flert 100% al aj.
Uglavnom nisam smarao devojku, niti sam pacenik, zadnji put mi sa osmehom rekla da je zovem po nadimku ne po punom imenu jer sam je to pitao kako mogu da te zovem, i kad god bi rekla nesto malo i rasiri pricu, postavlja pitanja itd, tako da ne bih rekao da sam je ikada smarao. Mozda samo nije htela na pice, mozda nece da pise na insta i bole je uvo da se cima jer vec u telefonu ima desetak likova, mozda je u vezi.
Pre par meseci mi delovala jos jedna koja vise ne radi da flertuje sa mnom jer me gledala i smeskala se i par puta mi rekla ejj zar vec ides, da i ona voli da pije istu akva vivu kao ja itd, i posle je videh s deckom![]()
muski mozakMeni neverovatno ovo što čitam, dokle može da dođe nečija mašta čak i do braka na osnovu "treći put častiš"
, a dala insta pa ga nije ni pogledala.
Ne treba graditi samopouzdanje na tim stvarima
Sad je kuliraj dok se ona ne obrati tebi. A i tad, ako se desi uopšte, ne pokazuj zainteresovanost.Bar znam da joj ig nije lazni, jer je okacila 2 storija od tad, moju poruku naravno nije ni otvorila. Tak da jedino mogu probati nesto uzivo, al sam se ohladio
Da, I na taj nacin obostranog kuliranja bice zajedno nikadSad je kuliraj dok se ona ne obrati tebi. A i tad, ako se desi uopšte, ne pokazuj zainteresovanost.
Ali zene mnogo vise razmisljaju u fazonu, pa zasto me sada kulira, sta se desava..itd..Da, I na taj nacin obostranog kuliranja bice zajedno nikad![]()
I to je izuzetno privlacnoAli zene mnogo vise razmisljaju u fazonu, pa zasto me sada kulira, sta se desava..itd..![]()
aj sad ozbiljno, ovo sto pises zvuci totalno detinjasto, da li trolujes ili pises ozbiljno?Bar znam da joj ig nije lazni, jer je okacila 2 storija od tad, moju poruku naravno nije ni otvorila. Tak da jedino mogu probati nesto uzivo, al sam se ohladio
Slozicemo se onda da kuliranje moze i da upali.I to je izuzetno privlacno![]()
Kod dece u vrticu da.Slozicemo se onda da kuliranje moze i da upali.![]()
Zašto bi iko hteo da bude s nekim ko ne želi ni da pročita, kamoli da odgovori na poruku? Ne savetujem čoveka da glumi nezainteresovanost nego da nastavi dalje sa životom i bude istinski nezainteresovan za nju.Da, I na taj nacin obostranog kuliranja bice zajedno nikad![]()
E to je drugo. Ok.Zašto bi iko hteo da bude s nekim ko ne želi ni da pročita, kamoli da odgovori na poruku? Ne savetujem čoveka da glumi nezainteresovanost nego da nastavi dalje sa životom i bude istinski nezainteresovan za nju.
Flert je samo drckanye u zakmo gde cura zna šta radi, ali je libo chka sto ce da pomuti mozak desetine glavonja. Kad on krene i nalozi se ona ga oladi. Vise ga maltene ne poznaje. Nadje momka na potpuno levom mestu ode sa drugaricama u klub i tamo ih ima isto 10 x 10 isto tako iz teretane, moze da bira kola koja hoce BMW, Mercedes, Porše ili neke jeftinije varijante.Čudno što je tako?
Da si "čvrsta stena" samopouzdanje to te ne bi dotaklo?
Rekao bi sebi: danas će biti još takijeh, avaj! Kako se odbraniti?
Flert je jaje koje je uglavnom mućak?