Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako tako posmatramo svet i istoriju, nikoga od Evropljana ne bi bilo da sin Džingis-kana nije otišao u domovinu po očevoj smrti gde su se braća razdelila. Primeri se mogu nizati na tisuće.

Tupadžijski pogled na povest, mada HR povijesničari vole alternativnu istoriju.

Tako je svaka treća reč u Croatian kings - možda i pretpostavljamo.

jbg,kad mi nemamo Deretica da nam kaze kako je stvarno bilo. :D

Genijalno :zelenko2:

I sa tendencijom da ide na dole zbog seldibe u RH i još češće EU - irsko-nemačke brigade. Na kraju će BiH (nazovimo država) biti Srba i Bošnjaka. :zima:

A i ti crvati iz BiH ono malo sto ih nema pasos crvatske ako ima takvih gledaju da ga se docepaju a velika vecina vec posjeduje...samo da se lakse dokopaju inostranstva.Koliko godina je crvatska u toj EU a narod bjezi iz svoje zemlje glavom bez obzira.A jest im Evropa surduknula paliju pa to je smjehotresno z:D

jbg,kad mi nemamo Deretica da nam kaze kako je stvarno bilo. :D

ba lojavi ba :D

svinjska-mast.png

- - - - - - - - - -

Ma nije to nista,meni je jedan hercegovacki Srbin tvrdio da su oni ispaljivali zapaljene gume na Dubrovnik. :D

ba lojavi ba :D

a sta ste vi radili kod dubrovnika?

nisi citao izjavu zapadnog novinara koji se na pcoetku rata nalazio u kuparima, u hotelu i rekao urlajuci na rvatine:

PA MOZDA BI JNA PRESTALA DA GRANATIRA AKO BI OVI VASI IDIOTI SA VRHA HOTELA UKLONILI MINOBACACE KOJIMA TUKU PO NJIMA JER OCITO SVESNO IZAZIVATE UNISTENJE I HOTELA I SVEGA OSTALOG?!?!?!?

bio sam kao vojnik jna tamo,i video mnoge crnce poginule... placenike...

kada ste se pvoukli u dubrovnik, unutar te spilje ste se dobro utvrdili, spolja istakli zstavu uneska, kako ste zasticen grad jel de...

a sa hotela u dubrovniku i ostalih civilnih objekata ispaljivali granate...

imali smo i izdjanika u nasim redovima, ono kopile koje je izdavalo nase polozaje, onesposobljavao radare, odavao polozaje zbog cega su potom stradali u granatirnaju mladi vojnici jna... zastavnik iz trebinja... licno nadredjen u kasarni mu ej bio nojko marinovic potom vodja ustaskih formaicja u dubrovniku...ona ga je vrbovao...

imo je zenu i dva sina u dubrovniku, moguce da je bio vrbovan i ucjenjivan...

ali vrlo dobro znam to vase junastvo iz dubrovnika.

da smo hteli da zgazimo taj dubrovnik, od njega ne bi ostao kamen na kamenu stoga ne prdi

da sam se ja pitao, avijaicjom bi bio unisten u roku tri sata. u rusevinama biste zavrsili. razbili smo ustaske bande okolo durbovnika i imali ga u okruzenju. da smo htel ito sto vi pricate, mogli smo za jedan dan...

i kada bi vas razorio avijacijom prodozio bih dalje ka severu obale... a od vukovara slavonijom ka zagrebu... uz naravno danonocnu avijaciju zagreba, tako da kad se probudi tudjman, zapita, dje mi je drzava?

i kraj price, a ne ono milosevicevo sranje...

Ovdje kapetan objašnjava da su zapravo Hrvati krivi za razaranja Dubrovnika jer su se branili minobacačem od Srba koji su krenuli u osvajanje Dubrovnika i juga Hrvatske. Po ubogom kapetanu marku Hrvati nisu smjeli pucat na JNA koja osvaja čisto demografski hrvatski prostor...

Dalje objašnjava da bi on produžio dalje od Dubrovnika sjeverno uz obalu di je hrvatska obala najtanja iz čega se vidi da kapetanmark nikad nije ni bio na dubrovačkom ratištu jer da je bio znao bi da je JNA upravo to i napravila i tako osvajala hrvatsku obalu sve do pelješca gdje je u 4. mjesecu 1992. naletjela na hrvatski kontraudar u kojem je potjerana 50 kilometara nazad uz obalu sve do Dubrovnika tojest Dubrovnik je deblokiran do kraja petog mjeseca 1992. a crnogorski četnici poubijani dok je regularna vojska pobjegla. Dio iza Dubrovnika oslobođen je tek krajem 1992. što je dokaz da se JNA nije povukla iz Hrvatske početkom 1992. kako to neki naopaki umovi lažljivo oće predstavit...

Jel kapetane, što ste 1992. utekli s južnog fronta kad je postalo zanimljivo ? Bili ste orni za rat protiv 700 golorukih dubrovčana koje niste uspjeli savladat, a kad su nagomilane brigade iz unutrašnjosti za deblokadu koje su imale već tenkove onda je bila paljada s fronta ko papci. Ta bežanija s južnog fronta najveća je bežanija JNA nakon one u zapadnoj slavoniji 1991. a u toj bežaniji je sudjelovao kapetanmark ako je tamo bio...

Dakle kapetane, pitanje za tebe;

Što sad laješ tu o Dubrovniku kad si bežo ?
Što lažeš da si bio kad ne znaš da se bežalo ?

.

Ajde pali Nato,u postocima je od 2011 iselio jednak broj Hrvata i Srba sa Balkana. ;)

Што се вас Хрвата и потурица тиче........довољно је и милион ПРАВИХ СРБА па да вас умлатимо моткама к'о пашчад. Док сте ви у стању само да нам прикољете малу ђецу и жене и старце. За боље и нисте. Ђе од вас да буде "Војник и јунак".

Што се вас Хрвата и потурица тиче........довољно је и милион ПРАВИХ СРБА па да вас умлатимо моткама к'о пашчад. Док сте ви у стању само да нам прикољете малу ђецу и жене и старце. За боље и нисте. Ђе од вас да буде "Војник и јунак".

A tko su ti ?? :D

- - - - - - - - - -

Hrvatska je u Eu Srb nije. Znači Hrvati ni sa Eu ne mogu napraviti drzavu za život pristojnu

Ne Nato,Hrvati odlaze jer mogu a Srbi odlaze jer moraju. :D

Natrpaj si ovo u te lojave zvalje, lojavi ba
:D

- - - - - - - - - -

Ne Nato,Hrvati odlaze jer mogu a Srbi odlaze jer moraju. :D

Tebi nema mrdanja iz svog lojavog trokutistana, lojavi ba :D

baaaaaaaaaaaa :rotf:

- - - - - - - - - -

Hrvatska je u Eu Srb nije. Znači Hrvati ni sa Eu ne mogu napraviti drzavu za život pristojnu

Nema lojavi blage veze o Rvackoj, samo masta o njoj iz Kalesije :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back