Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pričaju sve ptičice istinu... I nije postojala muslimanska vojska nego Armija Republike BiH koja je bila međunarodno priznata i imala stolicu u Un-u. To je bila prva bitka koju ste izgubili u tome ratu, public relations...

Pošto je bio građanski rat, to jeste bila muslimanska vojska a mogli ste sebe nazivati i vojskom intergalaktičke unije - vaš problem...što se stolice tiče samo trećina je vaša, lepo vam Dodik objašnjava.

- - - - - - - - - -

Ne mi, nego nas čitav svijet priznao. To je ona ljepota Bosne gdje nemamo nikakvih dvosmislenosti u čitavoj našoj historiji, ljepota činjenica...

- - - - - - - - - -

Ponijelo ga, moraju da se odluče da li je UÇK teroristička ili ne. Samo ima problem da to onda mora priznati i za VRS i VRSK...

Ceo svet e priznao Dejtonski sporazum a po njemu je vaša 1/3...samim tim i VRS je potpuno legalna formacija a možemo pričati o momentima pre priznavanja samostalnosti koja je vojna formacija jedino legalna ii ko su/šta su one formacije koje su napadale na JNA.

Poslednja izmena:
Pošto je bio građanski rat, to jeste bila muslimanska vojska a mogli stesebe nazivati i vojskom intergalaktičke unije - vaš problem...što se stolic tiče samo trećina je vaša, lepo vam Dodik objašnjava.

- - - - - - - - - -

Ceo svet e priznao Dejtonski sporazum a po njemu je vaša 1/3...samim tim i VRS je potpuno legalna formacija a možemo pričati o momentima pre priznavanja samostalnosti koja je vojna formacija jedino legalna ii ko su/šta su one formacije koje su napadale na JNA.

Kao što rekoh, muslimanska strana nije postojala, vi ste izgubili rat onog trena kad smo minza svijet bili međunarodno priznata država sa legalnom vojskom, mada je to prvo otkrio Tuđman a mi samo prekopirali..

Poslednja izmena od moderatora:
Nije istina da ste vi bili multinacionalna vojska. Kao što nije istina ni da ste jedini bili regularna. Eto u najkraćem.

Zasto se grudvas sa kompleksasom koji pokusava da na ovom forumu lijeci komplekse koje nikad izlijeciti nece.Poslije rasoada i nestanka JNA za svaku vojsku se moze reci da je regularna...i za VRS i za HVO i za ARBiH i za slovenacku vosjku kako se vec zvala i za makedonsu itd itd,,,Ne treba padati na ove izlizane balijske floskule ...mi smo bili priznati....Oni iz svijeta su sve i odma priznavali samo da se Jugoslavija raspadne kao sto priznaju i siptare sada.Pa priznata je i Republika Srpska i njena vojska jer da nije Republike Srpske ne bi ni bilo u unutrasnjosti BiH.Sto se tice multi_kulti ovo ono...ARBiH jeste bila ispocetka kao nesto multi ali vec od '93 to nije bila.To sto je poneko ostao ne pije vode.Ne mogu ja reci da je VRS bila multi ako ima jedan zanemarljiv broj druge nacije.Ja poznajem 3 brata koja su bila u VRS na prvim linijama do yaya likovi....ovaj najstariji bio i najludji....otac im musliman mater ukrajinka...a bilo je jos...bilo je i nekih kao cinovnicica itd ali broj Srba u VRS je bio preko 90% sto je sasvim normalno tako da...a moze biti da opet je bila vise multi nego tkzv ARBiH

Kako god,nije mi jasno da uvijek ovaj kompleksas odvuce ovu temu na temu o balijama

Ono sto je bitno je da su Ustase koljaci i to drzavni, sistemski organizovani. Ustase tj hrvati su ubice dece. Nepopravljivi rasisti i nacisti. To ne moze da se popravi to moze samo Bleiburg da izleci. Zato ih je Udba i tamanila decenijama. Nije ih dovoljno potamanila.

Nikada to ne treba zaboraviti i treba svojoj deci stalno to ponavljati. Ja mom detetu stalno govorim da su hrvati genocidan narod i obrazlozim to sa Jasenovcem, Jastrebarsko, ultra desnicarskim divljastvom devedesetih a i koketiranjem ustaskim simbolima i pozdravima i dan danas.

A što kažeš djeci kada te djeca pitaju zašto su Srbi od Nikopolja pa nadalje stali s turcima da ratuju protiv Hrvata i kršćanstva ?

.

Poslednja izmena:
Kao što rekoh, muslimanska strana nije postojala, vi ste izgubili rat onog trena kad smo minza svijet bili međunarodno priznata država sa legalnom vojskom, mada je to prvo otkrio Tuđman a mi samo prekopirali..

postojala je. i hag je optuyio poslednju rvatsku sestorku ya toboy pogrome nad muslimanima. i ako s upogorme zapoceli obrezani nad rvatima. bugojno pa redom. dobro znam kakve su pogrome cinili mudzahedini koje je licno blagosiljao alija kod zenice 1993.

njih je doveo licno bin laden, i svet je priznao da je tada tu ustanovljena preteča al kaide.

i oni su tzv armija bih jel de?

muslimanerija. sve sto imate je trecina stolice. vasu alavost i namecanje da ste glavni u toj stolici vidimo. onace vam doci glave. vasa toboz jedinstvena bejha sprčija je lepo prikazana u poslednjem primeru KADA STE RVATIMA IZABRALI RVATSKOG PREDSTAVNIKA.

vi ste za svet muslimanska postojbina, danas leglo mudzaheidna i vehabija u evropi.

srpska nije niti ce ikada biti.

multi kulti kur.ac...

ja sam video njhovih na desetine jurisa... uz obavezno ekberanje!

da to je prava bosansko hercegovacka armija, tolko multi da ti se pris.ere...

nista lepse nego ih tada skidati ko vrabcice, dok ekberaju i jurisaju...

a ta prava bih armja sa njihovim junakom naserom je jednom djecaku odsjekla obe ruke i noge. vratio se u selu psole prebega jer je zaboravio psa... nisu mu vojnici dozvoljavali da predje liniju ida se vraca... ali je krisom ih zezno i otiso u selo... po svog psa

nasli su ga odsecenih udova i cetri s urezana...

seme li vam se zatrlo...

ali, posle su zlikovci placali to u potocarima.

11b3j43.jpg

Genijalno :zelenko2:

I sa tendencijom da ide na dole zbog seldibe u RH i još češće EU - irsko-nemačke brigade. Na kraju će BiH (nazovimo država) biti Srba i Bošnjaka. :zima:

- - - - - - - - - -

Od 2011 Balkan je napustilo 300 000 Hrvata i 500 000 Srba. :D

Za šta ti služi taj debilni smajli u ovom slučaju? z;)

Da nije bilo Francuza,vi bi se jos uvijek izlezavali po Krfu a oni sa sajakacama i opancima bi danas govorili njemackim jezikom. :D

Ako tako posmatramo svet i istoriju, nikoga od Evropljana ne bi bilo da sin Džingis-kana nije otišao u domovinu po očevoj smrti gde su se braća razdelila. Primeri se mogu nizati na tisuće.

Tupadžijski pogled na povest, mada HR povijesničari vole alternativnu istoriju.

Tako je svaka treća reč u Croatian kings - možda i pretpostavljamo.

z:Dz:Dz:D

Da nije bilo Francuza,vi bi se jos uvijek izlezavali po Krfu a oni sa sajakacama i opancima bi danas govorili njemackim jezikom. :D

Pa smo im se odužili probijem fronta i time im olakšali pobedu.
(Rusi su urgirali a Italijani preveli, posle nas je bilo sramota od Italija a jer smo i zbog ološa Hrvata oduzeli teritorije, sramota me je kad ovo pišem. Ali daće Bog pa ćemo im pomoći da vrate svoje)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back