a sta ste vi radili kod dubrovnika?
nisi citao izjavu zapadnog novinara koji se na pcoetku rata nalazio u kuparima, u hotelu i rekao urlajuci na rvatine:
PA MOZDA BI JNA PRESTALA DA GRANATIRA AKO BI OVI VASI IDIOTI SA VRHA HOTELA UKLONILI MINOBACACE KOJIMA TUKU PO NJIMA JER OCITO SVESNO IZAZIVATE UNISTENJE I HOTELA I SVEGA OSTALOG?!?!?!?
bio sam kao vojnik jna tamo,i video mnoge crnce poginule... placenike...
kada ste se pvoukli u dubrovnik, unutar te spilje ste se dobro utvrdili, spolja istakli zstavu uneska, kako ste zasticen grad jel de...
a sa hotela u dubrovniku i ostalih civilnih objekata ispaljivali granate...
imali smo i izdjanika u nasim redovima, ono kopile koje je izdavalo nase polozaje, onesposobljavao radare, odavao polozaje zbog cega su potom stradali u granatirnaju mladi vojnici jna... zastavnik iz trebinja... licno nadredjen u kasarni mu ej bio nojko marinovic potom vodja ustaskih formaicja u dubrovniku...ona ga je vrbovao...
imo je zenu i dva sina u dubrovniku, moguce da je bio vrbovan i ucjenjivan...
ali vrlo dobro znam to vase junastvo iz dubrovnika.
da smo hteli da zgazimo taj dubrovnik, od njega ne bi ostao kamen na kamenu stoga ne prdi
da sam se ja pitao, avijaicjom bi bio unisten u roku tri sata. u rusevinama biste zavrsili. razbili smo ustaske bande okolo durbovnika i imali ga u okruzenju. da smo htel ito sto vi pricate, mogli smo za jedan dan...
i kada bi vas razorio avijacijom prodozio bih dalje ka severu obale... a od vukovara slavonijom ka zagrebu... uz naravno danonocnu avijaciju zagreba, tako da kad se probudi tudjman, zapita, dje mi je drzava?
i kraj price, a ne ono milosevicevo sranje...