veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
koje civile?
Na primer one u Vukovaru, i to ako ne računamo sve prethodno što se dešavalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje civile?
HRT 4...

Opet lažeš.Tuđman je pokrenuo sve, bio je fašista, učestvovao u ''hrvatskom proleću''.
Ima li šta novo da baljezgaju ovi što im je država u podrumu naftne kompanije proglašena .

Pa to je jasno da ste time dizali Srbe na bunu, jer su kao ugrozeni. Samo kad vec govoris da se mi ne trebamo brinuti sto vi radite na svom teritoriju, kakve veze Hrvatska i tamosnji Srbi imaju s Kosovom da i njih dizete protiv republicke vlasti SR Hrvatske. Kad je pocelo na Kosovu pocetkom osamdesetih imali ste odrijesene ruke da zavedete mir, nitko vam se nije mijesao u posao, cak sto vise znam da su i milicajci iz Hrvatske i Slovenije slani na Kosovo da vam pomognu.
U Srbiji je to narednih godina iskoristeno za uspostavu nacionalistickije vlade koja se polakomila za svim teritorijima gdje su zivjeli Srbi, bez da su rijesili problem u svojoj kuci koji ih je i doveo na vlast.
Proglašena je u podrumu zato jer su tvoji sunarodnjaci samo dan prije zračnim napadom pokušali ubiti našeg izabranog predsjednika...![]()
Jaka faca bio... pa da su hteli da ga maknu našli bi precizniji način, tj da ga primire, a ne da od njega prave mučenika
Predstava i paljevina masa da bi se regrutovali za rat .
Da, niste baš poznati po ratnoj vještini, to je istina...
Eto, kad ti kažeš, dva puta stigli do Karavanki, ustanci protiv Turaka, dva meseca vazdušne borbe protiv NATO pakta (tada jedine i najmoćnije sile na svetu) pa ishod potpisivanje sporazuma... sve je to ništa naspram dometa Hrvata
kao što je bežanijom podno Staljingrada, ogorčena borba protiv srpske dece, žena i staraca u NDH i naravni statiranje u NATO operaciji Oluja.
Navela bih još ali pre ovoga pobrojanog istorija sem par zlodela nije zapamtila nikakve veće podvige nekih hrvata

A Srbija svakim ratom sve manja i manja...
Keep up the good work...![]()

A što se to prije događalo?
Srbi u Hrvatskoj počinju početkom 89. otvoreno srbovati i imaju političku zaštitu ili što misliš koliko bi tada potrajao hrvatski skup sa ustaskom ikonografijom kao onaj srpski u ljeto 89. kod Knina .
Od 1990. ni policija nije išla u neka srpska područja jer nisu više bila sigurna.
https://www.google.hr/amp/s/www.vec...e-prva-zrtva-srpske-pobune-u-hrvatskoj-849561

Pa pre su se događali progoni, ubistva, šikaniranja, maltretiranja i uopšte sve što može da se zataška jer se radi na sitno, ali konstantno. Naravno, ne treba potcenjivati ni relativno skori genocid koji su Srbi pretrpeli od strane Hrvata, jer ako misliš da je četiri decenije dovoljno da se zaborave stotine hiljada pobijenih ljudi, onda sa tobom nešto ozbiljno nije u redu. A ono što sigurno nije u redu je što ti, tvoja rodbina, okruženje i svi ostali u tvojoj državi niste nikad propisno kažnjeni za svoja zlodela. Jer da jeste, odnosno da ste barem delić doživeli onoga što smo mi, bilo bi ti veoma jasno kako to da Srbi ne dočekuju sa simpatijama nezavisnu hrvatsku državu...
Od kud ti pravo da tako sudiš o meni, a ne poznaješ me. Neću u detalje, ali ljudi su tu u mom kraju u okolici Zagreba, čisto hrvatski kraj, stradali i od ustaša i od partizana, ma da nije bilo pravog rata tu.
Pa pre su se događali progoni, ubistva, šikaniranja, maltretiranja i uopšte sve što može da se zataška jer se radi na sitno, ali konstantno. Naravno, ne treba potcenjivati ni relativno skori genocid koji su Srbi pretrpeli od strane Hrvata, jer ako misliš da je četiri decenije dovoljno da se zaborave stotine hiljada pobijenih ljudi, onda sa tobom nešto ozbiljno nije u redu. A ono što sigurno nije u redu je što ti, tvoja rodbina, okruženje i svi ostali u tvojoj državi niste nikad propisno kažnjeni za svoja zlodela. Jer da jeste, odnosno da ste barem delić doživeli onoga što smo mi, bilo bi ti veoma jasno kako to da Srbi ne dočekuju sa simpatijama nezavisnu hrvatsku državu...
Naravno da će da sudi, jer si ovde došao da nam prodaješ laži i propagandu kako bi se zločini hrvata zataškali.

Jes vala.
Eto, da te pitam, pošto si pomalo omirisao Srbe...bi li poslao sina u rat s nama, sve i da znaš da ćete pobediti?
On možda neće preteći, al ko ga hebe, pobeda je bitna...![]()

istina.Srbiju su nam stvorili Hrvati ,a hrvatski Kralj je bio Kralj Srbiije i Jugoslavije.U znak zahvalnosti sirom Sbije isticali smo parole " Dobro dosli braco Hrvati".
Od kud ti pravo da tako sudiš o meni, a ne poznaješ me. Neću u detalje, ali ljudi su tu u mom kraju u okolici Zagreba, čisto hrvatski kraj, stradali i od ustaša i od partizana, ma da nije bilo pravog rata tu.
Pises po obicaju nevjerojatne gluposti i vjerojatno si bio u beba u kolicima 1990. godine...