veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Ma šta bi ti pobio balavac jedan...![]()
Ne ja, morone. Već ona vojska koja je rat završila kao pobednik, i koja na teritorijama koje danas nazivate vašim nije imala nikoga da joj se suprotstavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Niste se vi pitali? Ono, gurnuli vam u ruke teritorij veći od cijele Srbije, sa više stanovnika od cijele Srbije, a vi sramežljivo primili, ono, fala nije trebalo?
- - - - - - - - - -
Nestaje radi vas, jer ste Crnogorce proglasili za Srbe, pa onda nema smisla državu nazivati i po Crnogorcima, kad su oni ionako Srbi...
Eh, tko vas ne zna skupo vas bi platio...
Već zato što smo sami sebi ukinuli još jednu srpsku državu.Ne ja, morone. Već ona vojska koja je rat završila kao pobednik, i koja na teritorijama koje danas nazivate vašim nije imala nikoga da joj se suprotstavi![]()

Nestaje radi vas, jer ste Crnogorce proglasili za Srbe, pa onda nema smisla državu nazivati i po Crnogorcima, kad su oni ionako Srbi...
Eh, tko vas ne zna skupo vas bi platio...
Postojala je takva vojska kakvu ti priželjkuješ i sanjaš, koja je došla na teritorij na kojem nije bilo nikoga da joj se suprotstavi, možeš li pogoditi koja?
Ti si zapravo ustaša...

Da, radi naše gluposti, ali ne zato što smo ih proglašavali bilo čime, pošto su oni već bili Srbi, to jest oduvek su to biliVeć zato što smo sami sebi ukinuli još jednu srpsku državu.
Da, vi oduvijek sve proglašavate za srpsko, to je točno, zato vas nitko ne voli...
Opet Brozovština i Drezdenski kongres ustaša i kominternovaca !
- - -
Možda smo svi bili Hrvati ili Bošnjaci ? Ostaju još i Šćipetari ?
Nismo svi bili Srbi pre 1 milenijuma
Bez zajebancije, nema potrebe da te toliko biju kompleksi što neko ima vojsku koja nije kapitulirala, nego se vratila na front i pobijedila u ratu.
Ne kažem, možda ima nešto lijepo i u tom vašem služenju, miran život i hlad ženine suknje, ali neki prosto na to gledaju drugačije.

Ma kako nismo?
Svi smo bili Srbi, u početku, onda su se odvojile amebe i zeleni bičaši, spužve i mekušci, i tako dalje i tako dalje, pa do sad zadnje Hrvata i Bošnjaka...
Kakvi kompleksi? Od srpske vojske?
Ja sam pobijedio srpsku vojsku, tako da ja kompleksa nemam...![]()
Kakvi kompleksi? Od srpske vojske?

Da se upišemo na kartu svijeta? Kao šta, Jugoslavija?
Uuuu super, da nije bilo njega ne bi ni znali da smo Jugoslaveni...![]()
Onda šta se žališ da nisu spomenuti u nazivu nove države?
Ljudi koji su se smatrali Srbima jednostavno su ukinuti...Kakvi kompleksi? Od srpske vojske?
Naravno, jer ova srpska vojska o kojoj pričamo je kod vas došla dok još niste ni postojali, i to bez ikakvih problema. Dok si ovu drugu "srpsku" vojsku "pobedio" tako što je umesto tebe pobedio NATO, bedniče![]()

Jugoslovenstvo je vaša ideja ... i da nije bilo te idiotarije Srbija bi se sada graničila sa Italijom i Mađarskom.
Ako ste se zeznuli sami ste se zeznuli... I realno bolje bi ti bilo da si sada Orbanov podanik, ne bi dobro govorio srpski i ne bi trabunjao po srpskom forumu , a ne bi te ni zanimalo šta Srbi imaju za reći, kao ni nas šta Mađari promišljaju.
Jesi ti pobijedio koju vojsku?![]()
Bili smo Hrvati stoljećima, bili bi i dalje, s vama ili bez vas...

gde su vam ta predanja o hrvatstvu... ne računamo u 19 veku izmišljene kraljeve u franjevačkim samostanima.Jesi ti pobijedio koju vojsku?![]()

Pa upravo zbog toga, degeneričeLjudi koji su se smatrali Srbima jednostavno su ukinuti...
Istorijske okolnosti su bile takve da Srbija nije imala drugog izbora, ta ista vojska je ostvarila prve pobede saveznika u prvom svetskom ratu. Sviđalo se tebi ili ne, tad su Hrvati hteli u istu državu sa Srbima, ideja je u tom momentu bila starija od pola veka. Nije slučajno što i vi koristite reformisani jezik Vuka Karadžića. Tad su svi hteli sa Srbijom jer je bila na strani pobednika. Sad kad nam je istorija opet okrenula leđa (pre svega zbog naše sopstvene glupsoti) od jednom se svi prave kako su bili okupirani. Prvo vi kockasti pa sad i Crnogorci koji su inače pre 100 godina bili Srbi i vojsci iz Srbije omogućili da se povuče. Sad su kao bili tad okupirani, isti qurac i sa vama. Stepinac je bio solunski dobrovoljac.
Ti nisi normalan, **** majku ako si ti normalan, govoriš da su Crnogorci Srbi i onda se žališ kako ih nema u nazivu nove države???
Pa ima, morončino, ako je 'Kraljevina Srba Hrvata i Slovenaca', onda su Srbi koje nazivate 'Crnogorci' spomenuti u nazivu, jel' shvaćaš idiote???
Pa to nitko ne spori, političke okolnosti su odraz vremena, bili ste oslobodilac koji je postao okupator, jbg, nade svih naroda Balkana su bile uperene u vas, a vi ste od toga napravili to da vas danas svi mrze...
Kako ne postoji, to je i bio cilj ratovanja, proširiti državu na druge teritorije...