Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i te ustaše smo zgazili gde god smo ih našli :whistling: Ni tu ništa novo :kafa: A kad smo kod kompleksa, zamisli nekog Hrvata koji dolazi na srpski forum i za vreme utakmice komentariše kako hrvatski vaterpolista udara srpskog, a po završetku utakmice tvrdi da ne prati taj sport :hahaha:

Pa ne pratim, vidio sam na Indexu članak kako je srbski igrač dobio po njoji pa pogledao klip. To znači da pratim vaterpolo ligu Hrvatske? :D

Ne pratim sport uopće jer mi je dosadan, osim evropskog i svjetskog prvenstva u nogometu, i to sa sociološkog a ne navijačkog konteksta.

Pa šta se nije ***********a Tito naubijao nevinih četnika?
Pa nije valjda da lažete i o tome :lol:

- - - - - - - - - -

Jesi, video si ga minut nakon što se desio događaj, pošto ti je toliko trebalo da to prokomentarišeš ovde :hahaha:

Da, pa? Ti me želiš uvjeriti da sam gledao TV i grizao nokte jer Srbija pobijeđuje u vaterpolu? Evo, jesam. :lol:

- - - - - - - - - -

Aha, izjašnjavao se kao Hrvat.

Pa šta se nije ***********a Tito naubijao nevinih četnika?
Pa nije valjda da lažete i o tome :lol:

Naravno da nije. Jer, primera radi, 14. oktobra 1944. godine četnici Rasinskog korpusa JVuO su oslobodili Kruševac. To je bio prvi oslobođeni grad u bivšoj SFRJ, a to oslobođenje Tito je dočekao u rumunskoj Krajovi, dok partizana na teritoriji Srbije, kao uostalom ni u drugim delovima zemlje, nije bilo ni za lek. Sve kasnije je nastupanje sovjetske armije i tek naknadno ustupanje gradova partizanima. Nikakvih bitaka nije bilo, četnici su krajem te '44 godine počeli povlačenje sa svojih teritorija ka zapadu.

- - - - - - - - - -

Da, pa? Ti me želiš uvjeriti da sam gledao TV i grizao nokte jer Srbija pobijeđuje u vaterpolu? Evo, jesam. :lol:

Ne želim da te uveravam, ja znam da si gledao utakmicu i silno želeo da Ustaška pobedi, javljao se dok vam je dobro išlo i nestao kad ste pofafali. Kao što rekoh, kompleksi :kafa:

Uvek je veselo pišati po Hrvatima, ovoga puta čak ni sa drugim timom, nego trećim. Ni takav sastav niste mogli da pobedite, a sećam se kada si ovde pre izvesnog vremena sumnjao u srpsku dominaciju svetskim vaterpolom Doduše, to je bilo onda kada ste osvojili svetsko prvenstvo, samo te nije nešto bilo nakon toga da se javiš kada su se stvari vratile u prirodno stanje, odnosno kada smo vas sa pola snage zgazili skoro na evropskom prvenstvu :D

Vec sam mislio da ti se nesto dogodilo i da ce KESH sam redovno valjati gluposti po forumu..

Kao vrstan neplivac vrlo se dobro ne razumjes u vaterpolo.:hahaha::hahaha::hahaha:
:hahaha:

Pa ne pratim, vidio sam na Indexu članak kako je srbski igrač dobio po njoji pa pogledao klip. To znači da pratim vaterpolo ligu Hrvatske? :D

Ne pratim sport uopće jer mi je dosadan, osim evropskog i svjetskog prvenstva u nogometu, i to sa sociološkog a ne navijačkog konteksta.

Ah, da to je ona tekma gdje ustasa udara ko pickica ... i koju je repka NDH spushila od drzave koja nema more ...

Shokiran sam, a Srbi nemaju ni Javeline

z:D

- - - - - - - - - -

Vec sam mislio da ti se nesto dogodilo i da ce KESH sam redovno valjati gluposti po forumu..

Kao vrstan neplivac vrlo se dobro ne razumjes u vaterpolo.:hahaha::hahaha::hahaha:
:hahaha:

Top na kamionu, domoljUbce, pilatUs je biolji od miga 29, kiJoVa je bolja od Gazele, uh , lista je podugacka, domoljUbce :mazi:

- - - - - - - - - -

Još čekamo Alstera da nabaci gro fotografija ustaša

Ili da ja krenem?

Evo ustaše kako drži Kninsku registraciju: neko je pitao šta je to KNN, evo odgovora

118143.jpeg

- - - - - - - - - -

Najbolji ste, sve pobijeđujete i u sportu i u ratu, osim ustaša, jga. Kompleksi.
Pravi se javio o kompleksima

PRTC! Ode B-2!! :hahaha:

MJV_6357.JPG

Najbolji su vaterpolisti Slovenci-Bosanci..
To je opće poznato.

Najbolji su Srbi, e sad što si ti zaboravio svoje srpske korene i priklonio se pokatoličenom ološu, šta da ti radim :kafa: Ali, nije čudno što ti recimo ne znaš da plivaš, a živiš blizu mora, kad već uvozite sardine iz Srbije i Mađarske :hahaha:

- - - - - - - - - -

Huligana ima svugdje ..

Nigde toliko stoke kao u Hrvatskoj.

..... и шта каже Колинда, краљица лапсуса (читај:глупости). Никад доста зрнаца њених глупост и ево једне:

-Hrvatska predsednica je ušla i u ofsajdu izjavama o socijalističkojJugoslaviji, čiji je deo bila Hrvatska do proglašenja nezavisnosti 1991. godine- podseća "Tagesancajger", i u ironičnom tonu citira izjavupredsednice da u bivšoj Jugoslaviji Hrvati nisu smeli da se izjašnjavaju kaoHrvati, već da su morali da dolaze iz Hvatske.
Mnogi su se, navodi list, zapitali zašto predsednica laže.
Омакло јој се!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back