Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.136
Da ali nije rečeno za čega će nas držati!
Mislim za "vratić"-
Pa vidiš da su lagali. Zadnji Hrvat koji je tamanio četnike po Srbiji je bio Tito.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali nije rečeno za čega će nas držati!
Mislim za "vratić"-
Pa vidiš da su lagali. Zadnji Hrvat koji je tamanio četnike po Srbiji je bio Tito.
Pa i te ustaše smo zgazili gde god smo ih našliNi tu ništa novo
A kad smo kod kompleksa, zamisli nekog Hrvata koji dolazi na srpski forum i za vreme utakmice komentariše kako hrvatski vaterpolista udara srpskog, a po završetku utakmice tvrdi da ne prati taj sport
![]()
Pa ne pratim, vidio sam na Indexu članak kako je srbski igrač dobio po njoji Oa pogledao klip. To znači da pratim vaterpolo ligu Hrvatske?![]()

Jesi, video si ga minut nakon što se desio događaj, pošto ti je toliko trebalo da to prokomentarišeš ovde![]()

On bio Hrvat?
Pa šta se nije ***********a Tito naubijao nevinih četnika?
Pa nije valjda da lažete i o tome![]()
Da, pa? Ti me želiš uvjeriti da sam gledao TV i grizao nokte jer Srbija pobijeđuje u vaterpolu? Evo, jesam.![]()

Evo jesam, još danas jecam zbog vaterpola u curlinga.

Uvek je veselo pišati po Hrvatima, ovoga puta čak ni sa drugim timom, nego trećim. Ni takav sastav niste mogli da pobedite, a sećam se kada si ovde pre izvesnog vremena sumnjao u srpsku dominaciju svetskim vaterpolom Doduše, to je bilo onda kada ste osvojili svetsko prvenstvo, samo te nije nešto bilo nakon toga da se javiš kada su se stvari vratile u prirodno stanje, odnosno kada smo vas sa pola snage zgazili skoro na evropskom prvenstvu![]()

To je vaš blam.
Što se niste na vreme ogradili od te izjave!
Vec sam mislio da ti se nesto dogodilo i da ce KESH sam redovno valjati gluposti po forumu..
Kako vrstan neplivac vrlo se dobro ne razumjes u vaterpolo.
![]()

Pa ne pratim, vidio sam na Indexu članak kako je srbski igrač dobio po njoji pa pogledao klip. To znači da pratim vaterpolo ligu Hrvatske?
Ne pratim sport uopće jer mi je dosadan, osim evropskog i svjetskog prvenstva u nogometu, i to sa sociološkog a ne navijačkog konteksta.

Vec sam mislio da ti se nesto dogodilo i da ce KESH sam redovno valjati gluposti po forumu..
Kao vrstan neplivac vrlo se dobro ne razumjes u vaterpolo.
![]()

Pravi se javio o kompleksimaJoš čekamo Alstera da nabaci gro fotografija ustaša
Ili da ja krenem?
Evo ustaše kako drži Kninsku registraciju: neko je pitao šta je to KNN, evo odgovora
![]()
- - - - - - - - - -
Najbolji ste, sve pobijeđujete i u sportu i u ratu, osim ustaša, jga. Kompleksi.

Za razliku od tebe, ja sam vaterpolo i trenirao svojevremeno, tako da mogu da ti predajem i o taktici i u praktičnom smislu, nego se plašim da bi se toliko mator udavio nakon prvog kontakta![]()
Nije vaterpolo za neplivače.
Najbolji su vaterpolisti Slovenci-Bosanci..To i ja kažem, zbog toga mi i jesmo tako uspešni u vaterpolu, dok ste vi beda.
Huligana ima svugdje ..
Najbolji su vaterpolisti Slovenci-Bosanci..
To je opće poznato.
Ali, nije čudno što ti recimo ne znaš da plivaš, a živiš blizu mora, kad već uvozite sardine iz Srbije i Mađarske 
Huligana ima svugdje ..
Za razliku od tebe, ja sam vaterpolo i trenirao svojevremeno, tako da mogu da ti predajem i o taktici i u praktičnom smislu, nego se plašim da bi se toliko mator udavio nakon prvog kontakta![]()

Geni su to,i pradeda ti je zajedno sa konjem preplivao rijeku Maricu...![]()

Slažem se, od genetike ne može da se pobegne, kao i ti što živiš blizu mora, a potonuo bi čim bi kročio u vodu, jer si poreklom sa brda i kamenja, Islame Latinski![]()

Bravo,svaka cast !![]()

Konj njegovog dede se zvao Libar.Bravo,svaka cast !![]()