Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dvorac Dunđerski, Srbi podigli od svog rada kao i na desetine drugih, nije Marija Terezija niti drugi patroni kojima su bili poltroni.

Dvorac-Fantast.jpg

Untitled-design13-11.jpg

nismo mi kolege

ti si tekbiras, ja nisam

nisam ni relgijski ostrascen, niti sam vjernik za tvoju informaciju. srbin sam. ono sto je suprotno od tebe. ono sto turcinu pamti zzulume. ono sto je vidjelo srpske trupove odsjecene, od mudzahedina stranih i domacih po bih...

ono sto vas ljigave dobro poznaje. ne kazem da nema i u vama cestitih ljudi ali su sitnica naspram onoga sto kuran sjebao u vasim mozgovima kao u svim islamistima svjeta.

i kako god u ovom regionu vi islamisti se dosli pokoravanjem i zulumcarstvom, prodajom i odrodstvom. onim najgorim putem. a turcima i islamistima ovdje nista nije njiovo vec oteto.

znas dobro da govorim istinu i cinjenice.

anadolija, u suprotnom zabij nosinu u svoju sprciju , pa tamo ispiraj mozgoveo nekim pricama o naciji istoriji drzavi ovde...

mizerno je da ti koji si nastao poslednji ovdje sada trubis nekome o drzavi i istoriji...

Nisam mi ja tekbiraš, ali mi je djed kačio četnike po Majevici na bandere...Znaš one silovatelje i palikuće... A mi smo ganjali ove moderne.

- - - - - - - - - -

Dvorac Dunđerski, Srbi podigli od svog rada kao i na desetine drugih, nije Marija Terezija niti drugi patroni kojima su bili poltroni.

Pogledajte prilog 516908
Pogledajte prilog 516909

Pa što ne podigoše koji kod Srbalja?

Hrvati u BiH su u velikoj meri svesni da su oni platili cenu nezavisne i etnički čiste Hrvatske ,zauzvrat su dobili državljanstva , pare i najviše pozicije u Zagrebu , tako da ih je ostalo jako malo da bi mogli bilo šta sami da urade i ne mogu se porediti sa Srbima kojih ima 3 puta više i koji imaju zasebnu federalnu jedinicu sa širokim ovlašćenjima .
RS je isto tako stvorena na izdaji Srba iz RSK , Karadžić je dosta doprineo da Oluja prodje što brže ,lakše i bezbolnije kako bi obezbedio da Srbi iz BiH dobiju svoju republiku , tako je i Tudjman ukinuo HRHB i gurnuo Hrvate sa muslimanima protiv kojih su ratovali da bi uspeo da obezbedi celovitu Hrvatsku bez Srba kao uticajnog faktora . Da bi nešto dobio ,moraš se prvo nečega odreći , pa su tako Srbi ispušili za Krajinu , a Hrvati za Herceg Bosnu .

karadzic velis?

posto je slobo pristao na izdaju srba preko drine, zarad svoje guzice skidanja spolnjeg zida sankcija , kako bi opstao na vlasti je uveosanckije prema rs u avgustu 1994 ... od tadase planiraodejton i karadzic je bio primoran da potpisesa tudjmanomsporzaum da nece pomagati srpsku krajinu kada dodje do sukoba njih i rvata, zarad nafte...

zagreb vas pusta niz vodu, jer je to cena nezavisnosti i podrske secesiji u jugoslaviji, uz ono danke dojcland...

i plus sto posmrdjenim ustasama u rvatskoj milija mrznja prema srbinu jer im se jedino tako dize, nego pomoc rvatu u bejha...

mi smo vas sapsavali u srendjoj bejha, zepce i slicno, kada su desetine hiljada bojvonika sa civilima bjezali od turskog noza vicuci : pomagajte braco srbi!

i sada kada vam obrezani opet uterase sa komsicem izdjanikom , srbi u srpskoj su vam jeidna nada!

dodo vam je sada sve... a dodo za rzaliku od vas premazanih vas pominjeu isotm kontekstu kao i srbe kada je u pitanju jendoumlje sarajeva i nametanje islamisticke bejha...

srbi u bejha su navikli da vjekovima se biju sa jendima i drugima sa vama i vasim cvjecem fasistickim...

doduse rvati u hercegovini ne nasedaju na islamsko kmecanje o genocidu i lazima, i znaju dobro ko je prevejani mujo...

zagreb placa danak secesiji jugoslavije i nezavisnosti ali i mrznja prema srbinu mu je iznad brige za bracu u bejha...

rvatima u bejha su srbi jedino sunce....

i ima rzalike izmejdu rvata u ercegovini i srendjoj bosni od onih tamo u zg, svesni su sopstvene muke i kako ih je mudzahedin klao, i sta je turcin sve u stanju ljigavi da ti smjesti...

sa srbima ne morjau da misle o prevari,srbi njih na distancu ili u tri lepe materine posalju hrvatske ali to im misle i kazu...

dok ljigavi bonsjo bi i rodjenu mater zajebo...

rvati su pred izdisajem od naodlazece islamisticke azdaje, koja ih lukavo pokusava potpuno eliminisati...

srbi su se resili svog komsica, ivanica, na izborima i sad ce dodo u sarajevu biti svetlo kako za srbe tako i rvate...

cirkus tek pocinje a njega su sa komsicem zakuvali obrezani i tako zaboli sebi ekser u sanduk...

Nisam mi ja tekbiraš, ali mi je djed kačio četnike po Majevici na bandere...Znaš one silovatelje i palikuće... A mi smo ganjali ove moderne.

- - - - - - - - - -

tvoj djed je mogao biti samo pripadnik SS jedinica, u kojoj ste dali 20 000 , dok u partizanima od svih naroda ste najmanje bili ispod 3 %...

a te price o palikucama cetnicima ostavi za momente fatihe i tekbiranja...

ovim modernima, si tekbirao iduci u juris ko i mudzahedinska rulja, ali si se dobro napusio srpske kur.cine bas tamo gde si bio najjaci... tj najmnogobrojniji i najozloglaseniji u blizini zenicce u kojo alija blagosiljao odred mudzaheidna koje je licno doveo bin laden, kao pretecu alkaide...

u dolini krivaje, ozrenu... dje bejaste sa svih strana idje cetiri godine nijeste uspeli osvojiti, dje ste u 93 i cetvrtoj, gubili i po hiljadu brava gnojavih mudzahedinskih i domacih, u svega par dana...

a znam dobro i za desavanja usrednjoj bosni kada ste klali rvate, i kada smo im sacuvali zepce...

znaju vas i oni odlicno...

zznam dobro i za brtaunac i decaka onogk oji se vratio po psa, u selo gde ga sacekastei odrubiste mu ruke i noge ...

znam za 3000 poklanih srba oo srebrenice... znam i da smo vas kokali u proboju srebrenice pa ste i to pridodavali toboz genocidu u srebrenici... bezali ste od odgovornosti za dane kada ste pljackali i klali sa naserom...

a mi smo vam zene starce i djecu spasili i psutili za razliku od vas koji ste u bugojnu recimo klali nemilic i stare rvate,,,

ko vas ne zna seme vam jeb.em...

mene bi licno bilo sramota da sud makar i govnjivi hag dokaze i kaze da smo granatirali SOPSTVENI NAROD i unprofor zarad propagande!!!

TO STE CINILI , ljigava ruljo jer vam nista sveto nije pa ni sopstveni narod!!!

ko vas ne zna...

Kako se vi mitomani ne zapitate ako smo se prodali za šaku riže, što se nismo prodali i Srbima? 4 puta brojniji od nas pa plus boljševički HDZ pa razbacasmo HDZ po Bosni i onda se okrenusmo vama.

Pogledaj koji narod se povlači ako nije u većini a pogledaj na youtube odgovor mog gradonačelnika oficiru JNA 1992. godine pa onda razmisli ko ima hrabrosti a ko ne.

2 naspram 8 miliona...

kojih osam miliona ?

da vas srbija napala kompletna sa svih tih osam miliona ne bi ostao kamen na kamenu.

ne prdi.

drugo brojniji ste bili u bejha.
srbija pod sankcijama.

i opet nigde se niste pomerili vec ste samo gubili sve do 95 kada je vec 94 dogovoren kraj rata jer vi iducu zimu ne bi pregrmeli i kada je slobo prihvatio da uvede sankcije prema rs 94...

pricaj ti mitove nekom drugom, mi smo drzali 70 % teritorije a vi ste rvate napali iz jeidne istine- jer ste kod nas poduvali debelu kitu pa krenuli ko krvnici da otimate rvatu...

nece vas ni oni necemo ni mi

zapitas li se zasto?

da prodali ste se odavno i vise povratka nema. taman da se kunete u ater kolko volite srbe ili papu...

ja znam odlicno za potez ozrena, gde smo sa jendim delom pod nasom kotrolom vam odolevali svo vreme rata i gde smo vas najebali psotneo majke... a stalno ste jurisali pokusavjuci slomiti tu cetnicku kimcu kako ste nas zvali...

i dobro znam za smoluce opkoljene mjesecima...

i za zepce kad spasismo rvate...

tvoj djed je mogao biti samo pripadnik SS jedinica, u kojoj ste dali 20 000 , dok u partizanima od svih naroda ste najmanje bili ispod 3 %...

a te price o palikucama cetnicima ostavi za momente fatihe i tekbiranja...

ovim modernima, si tekbirao iduci u juris ko i mudzahedinska rulja, ali si se dobro napusio srpske kur.cine bas tamo gde si bio najjaci... tj najmnogobrojniji i najozloglaseniji u blizini zenicce u kojo alija blagosiljao odred mudzaheidna koje je licno doveo bin laden, kao pretecu alkaide...

u dolini krivaje, ozrenu... dje bejaste sa svih strana idje cetiri godine nijeste uspeli osvojiti, dje ste u 93 i cetvrtoj, gubili i po hiljadu brava gnojavih mudzahedinskih i domacih, u svega par dana...

a znam dobro i za desavanja usrednjoj bosni kada ste klali rvate, i kada smo im sacuvali zepce...

znaju vas i oni odlicno...

zznam dobro i za brtaunac i decaka onogk oji se vratio po psa, u selo gde ga sacekastei odrubiste mu ruke i noge ...

znam za 3000 poklanih srba oo srebrenice... znam i da smo vas kokali u proboju srebrenice pa ste i to pridodavali toboz genocidu u srebrenici... bezali ste od odgovornosti za dane kada ste pljackali i klali sa naserom...

a mi smo vam zene starce i djecu spasili i psutili za razliku od vas koji ste u bugojnu recimo klali nemilic i stare rvate,,,

ko vas ne zna seme vam jeb.em...

mene bi licno bilo sramota da sud makar i govnjivi hag dokaze i kaze da smo granatirali SOPSTVENI NAROD i unprofor zarad propagande!!!

TO STE CINILI , ljigava ruljo jer vam nista sveto nije pa ni sopstveni narod!!!

ko vas ne zna...

8 miliona sa JNA opremom naspram 2.miliona u patikama...ishod, država ovih od 8 miliona se smanjila..

8 miliona sa JNA opremom naspram 2.miliona u patikama...ishod, država ovih od 8 miliona se smanjila..

ne prdi...

u patikama, koji su dobijali najmodernije oruzje preko aerodroma u sarajevu toboz namenjenog samo za humanitarnu pomoc, a plus preko mora i rvatske...

srbija niej ucestvovala sa osam miliona ne prdi... srba je bilo manje u bejha od vas...

ne znam sto se kurcis jer ako se usudis da krenes nece ti opstati kamen na kamenu...

i sam znas da ne smes... i da mozes da nam popusis kitu... mi u tebe ne diramo i ne gledamo...

bejha opstati nece zbog vas ljigavih ne zbog rvata i srba...

a ti tu nista ne mozes...

osim da i jednima i drugima se sagnes i popusis...

dosta je bilo palemudjenja, kreni turcine ako smes... do tad aufiderzen i poglabaj nam svetosavsku bulju...

Фасцинирају ме форумаши (верујем) одрасли људи који верују да се Космет отцепио због неуспелог српског ратовања, као и да је Олуја продукт генијалних хрватских стратешких војних победа. :rotf:
Тадашња југословенска војска сачињена од већином Срба је апсолутни светски феномен услед трајности и успешности отпора НАТОу и спречавању копнене инвазије и истовремен борбе и ломљења терориста, као што су и Македонци на западу МКД.

- - - - - - - - - -

Ja nikoga ne mrzim, ali na vatru uzvraćam vatrom...

Имао си прилику за то, пропала ти је. Република Српска поносно стоји упркос притисцима и после НГ циља просечну плату од 500Е а ви наставите да се клањате и говорите да нисте Словени, већ какви Готи, имагинарни Иљири...

Фасцинирају ме форумаши (верујем) одрасли људи који верују да се Космет отцепио због неуспелог српског ратовања, као и да је Олуја продукт генијалних хрватских стратешких војних победа. :rotf:
Тадашња југословенска војска сачињена од већином Срба је апсолутни светски феномен услед трајности и успешности отпора НАТОу и спречавању копнене инвазије и истовремен борбе и ломљења терориста, као што су и Македонци на западу МКД.

- - - - - - - - - -

Имао си прилику за то, пропала ти је. Република Српска поносно стоји упркос притисцима и после НГ циља просечну плату од 500Е а ви наставите да се клањате и говорите да нисте Словени, већ какви Готи, имагинарни Иљири...

Kolega, RS JE u državi kojoj je isti predsjednik bio i poslije i prije rata...

Dalje, najniža penzija je u RS-u duplo manja nego u Federaciji BiH.

Dokle više te blamaže?

rs je drzava u drzavi i to svi dobro znaju.

makar nam plata bila kolko za hleba, svoji smo na svome.

a ti tu obrezani nemozes nista, ne smes buetine poslati u marami da prodju banja lukom jer bi se usrale od straha...

a ti narvano tamo ne smes prismrditi da lanes koju kao sada...

i zato zabije se u misiju rupu, u sarajevski teheran i ne prdi kad te realnost mnogo je.be...

tvoj predsednik nama niej redsednik jer moze samo da nam popusi...

imamo svoju vlast policiju sudstvo...

a vas ustavni sud islamski popisavaju i rvati i srbi...

dakle u srpskoj na svome gde ne smes ni prismrdeti ko covjek...

Dokle više te blamaže?

Дупло мања? Да ли је то званичан податак или лична импресија?

У држави је на папиру само. Бламаже су са контра стране, лепо пописане у уводном посту теме БОШЊАЧКА МИТОМАНИЈА.

Pa ja i nisam historičar i time je još gore da vas običan amater drži u šaci jednom činjenicom.

I na stranu što modovi samo čekaju da napišem zarez pogrešno pa da me pošalju na hlađenje. Doduše, sad je bolje, Slavenu kad sam postavio nezgodna pitanja on me banirao na historiji...

- - - - - - - - - -

Uf, kolega, baš smo nešto ogorčeni...

Nikoga ti ne držiš u šaci. Ne umišljaj. Jedino si iritantantan u bezobrazluku. I stvarno treba mnogo takta da te se ne otera u 3 pm sa svim tvojim budalaštinama.
Baš si ljigav.
Ni mi nismo istoričari. Bar ja. Tako da si promašio

Da kad već svojatate Kulina Bana i kad si ti njegov "bastinik" koliko si puta rekao" "U ime oca i sina..."? Eto za to ne moraš biti historičar

Pokazuješ svo licemerstvo. Provociraš sa lažima i proseravanjima a onda dobiješ što zaslužuješ i glumiš da ničim nisi izazvao.

Kojim lažima? Ja provociram mitomane istinama...

- - - - - - - - - -

Nikoga ti ne držiš u šaci. Ne umišljaj. Jedino si iritantantan u bezobrazluku. I stvarno treba mnogo takta da te se ne otera u 3 pm sa svim tvojim budalaštinama.
Baš si ljigav.
Ni mi nismo istoričari. Bar ja. Tako da si promašio

Da kad već svojatate Kulina Bana i kad si ti njegov "bastinik" koliko si puta rekao" "U ime oca i sina..."? Eto za to ne moraš biti historičar
Ja imam i kršćana u familiji, meni oni ne smetaju...

Дупло мања? Да ли је то званичан податак или лична импресија?

У држави је на папиру само. Бламаже су са контра стране, лепо пописане у уводном посту теме БОШЊАЧКА МИТОМАНИЈА.

Kolega, guglaj, a penzija prosječna veća nego i u Srbiji ako se izuzme BG a sa BG-om je Srbija jača za 10 eura...

Dokle više te blamaže?

Osim što taj predsednik nije imao nikakva ovlašćenja u Srpskoj, kao što muslimani ni sada nemaju, tačnije kao što ti tamo ne smeš da kročiš. Tako da je to naša zemlja, a ti kad budeš smeo slobodno da se tamo šetaš i još slobodnije pominješ svoje stavove, onda može da bude tvoja. Za sada, budući da ti pokolenja izumiru po Kanadama, malo je verovatno da će se to desiti...

- - - - - - - - - -

Kolega, guglaj, a penzija prosječna veća nego i u Srbiji ako se izuzme BG a sa BG-om je Srbija jača za 10 eura...

Koga zabole, to nije naše, tako da nam i ne treba. Živi ti dobro od svoje penzije koliko god hoćeš, ali smrdi dalje od nas...

Osim što taj predsednik nije imao nikakva ovlašćenja u Srpskoj, kao što muslimani ni sada nemaju, tačnije kao što ti tamo ne smeš da kročiš. Tako da je to naša zemlja, a ti kad budeš smeo slobodno da se tamo šetaš i još slobodnije pominješ svoje stavove, onda može da bude tvoja. Za sada, budući da ti pokolenja izumiru po Kanadama, malo je verovatno da će se to desiti...

Opet pišeš ono što bi želio a ne stanje na terenu...

Vojvodina je srpska zemlja bila oduvek, dok su druge srpske zemlje potpale pod azijsku hordu koja ti je dala identitet, a arhitektura pod tom kugom nije baš cvetala...

- - - - - - - - - -

Opet pišeš ono što bi želio a ne stanje na terenu...

Stanje na terenu je takvo da bi tebe progutao mrak kada bi bilo gde u Srpskoj ponovio bilo šta od ovoga što ovde pišeš :kafa: I niko ne bi odgovarao za tvoj nestanak, pošto bi za našu policiju bio samo još jedan od mnogih muslimana koji su isparili sa srpske zemlje, takoreći poželjan ishod...

Kojim lažima? Ja provociram mitomane istinama...

- - - - - - - - - -

Ja imam i kršćana u familiji, meni oni ne smetaju...

Ne drugar ti si mitoman. Moraš da znaš jednu stvar srpska istorija je prečišćen i od mase istina a kamo li laži u 19 veku. I kao takva je priznata.
Srbi su od svih "jugoslovena" imali kapacitet stvaranja istorije.
Svako ko te uči da su Srbi mitomani radi to ne iz činjenica već iz interesa

Ja tebe nisam pitala imaš li.i da li ti smetaju, već da li ti koristiš i održavaš ono što tvrdiš da je tvoje nasleđe?
Razumeš li pitanje?

Ne drugar ti si mitoman. Moraš da znaš jednu stvar srpska istorija je prečišćen i od mase istina a kamo li laži u 19 veku. I kao takva je priznata.

Ja tebe nisam pitala imaš li.i da li ti smetaju, već da li ti koristiš i održavaš ono što tvrdiš da je tvoje nasleđe?
Razumeš li pitanje?

Ne razume, ja sam ga jednostavno pitao da mi priloži bilo šta što povezuje njega sa srednjevekovnom Bosnom, i još nema ničega sličnog...

Razumeš li pitanje?

Kolege drage, pa vi ne baštinite ništa od prije postanka svetosavske crkve dok mi čuvamo i kule i sreće i zemlju bosansku pod svakom državom i religijom koja nam dođe...

Ups, opet provociram istinama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back