Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Dvorac Dunđerski, Srbi podigli od svog rada kao i na desetine drugih, nije Marija Terezija niti drugi patroni kojima su bili poltroni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Palača, prijestolnica Srbije, muzej...
nismo mi kolege
ti si tekbiras, ja nisam
nisam ni relgijski ostrascen, niti sam vjernik za tvoju informaciju. srbin sam. ono sto je suprotno od tebe. ono sto turcinu pamti zzulume. ono sto je vidjelo srpske trupove odsjecene, od mudzahedina stranih i domacih po bih...
ono sto vas ljigave dobro poznaje. ne kazem da nema i u vama cestitih ljudi ali su sitnica naspram onoga sto kuran sjebao u vasim mozgovima kao u svim islamistima svjeta.
i kako god u ovom regionu vi islamisti se dosli pokoravanjem i zulumcarstvom, prodajom i odrodstvom. onim najgorim putem. a turcima i islamistima ovdje nista nije njiovo vec oteto.
znas dobro da govorim istinu i cinjenice.
anadolija, u suprotnom zabij nosinu u svoju sprciju , pa tamo ispiraj mozgoveo nekim pricama o naciji istoriji drzavi ovde...
mizerno je da ti koji si nastao poslednji ovdje sada trubis nekome o drzavi i istoriji...
Dvorac Dunđerski, Srbi podigli od svog rada kao i na desetine drugih, nije Marija Terezija niti drugi patroni kojima su bili poltroni.
Pogledajte prilog 516908
Pogledajte prilog 516909
Hrvati u BiH su u velikoj meri svesni da su oni platili cenu nezavisne i etnički čiste Hrvatske ,zauzvrat su dobili državljanstva , pare i najviše pozicije u Zagrebu , tako da ih je ostalo jako malo da bi mogli bilo šta sami da urade i ne mogu se porediti sa Srbima kojih ima 3 puta više i koji imaju zasebnu federalnu jedinicu sa širokim ovlašćenjima .
RS je isto tako stvorena na izdaji Srba iz RSK , Karadžić je dosta doprineo da Oluja prodje što brže ,lakše i bezbolnije kako bi obezbedio da Srbi iz BiH dobiju svoju republiku , tako je i Tudjman ukinuo HRHB i gurnuo Hrvate sa muslimanima protiv kojih su ratovali da bi uspeo da obezbedi celovitu Hrvatsku bez Srba kao uticajnog faktora . Da bi nešto dobio ,moraš se prvo nečega odreći , pa su tako Srbi ispušili za Krajinu , a Hrvati za Herceg Bosnu .
Nisam mi ja tekbiraš, ali mi je djed kačio četnike po Majevici na bandere...Znaš one silovatelje i palikuće... A mi smo ganjali ove moderne.
- - - - - - - - - -
Pa što ne podigoše koji kod Srbalja?
Kako se vi mitomani ne zapitate ako smo se prodali za šaku riže, što se nismo prodali i Srbima? 4 puta brojniji od nas pa plus boljševički HDZ pa razbacasmo HDZ po Bosni i onda se okrenusmo vama.
Pogledaj koji narod se povlači ako nije u većini a pogledaj na youtube odgovor mog gradonačelnika oficiru JNA 1992. godine pa onda razmisli ko ima hrabrosti a ko ne.
2 naspram 8 miliona...
tvoj djed je mogao biti samo pripadnik SS jedinica, u kojoj ste dali 20 000 , dok u partizanima od svih naroda ste najmanje bili ispod 3 %...
a te price o palikucama cetnicima ostavi za momente fatihe i tekbiranja...
ovim modernima, si tekbirao iduci u juris ko i mudzahedinska rulja, ali si se dobro napusio srpske kur.cine bas tamo gde si bio najjaci... tj najmnogobrojniji i najozloglaseniji u blizini zenicce u kojo alija blagosiljao odred mudzaheidna koje je licno doveo bin laden, kao pretecu alkaide...
u dolini krivaje, ozrenu... dje bejaste sa svih strana idje cetiri godine nijeste uspeli osvojiti, dje ste u 93 i cetvrtoj, gubili i po hiljadu brava gnojavih mudzahedinskih i domacih, u svega par dana...
a znam dobro i za desavanja usrednjoj bosni kada ste klali rvate, i kada smo im sacuvali zepce...
znaju vas i oni odlicno...
zznam dobro i za brtaunac i decaka onogk oji se vratio po psa, u selo gde ga sacekastei odrubiste mu ruke i noge ...
znam za 3000 poklanih srba oo srebrenice... znam i da smo vas kokali u proboju srebrenice pa ste i to pridodavali toboz genocidu u srebrenici... bezali ste od odgovornosti za dane kada ste pljackali i klali sa naserom...
a mi smo vam zene starce i djecu spasili i psutili za razliku od vas koji ste u bugojnu recimo klali nemilic i stare rvate,,,
ko vas ne zna seme vam jeb.em...
mene bi licno bilo sramota da sud makar i govnjivi hag dokaze i kaze da smo granatirali SOPSTVENI NAROD i unprofor zarad propagande!!!
TO STE CINILI , ljigava ruljo jer vam nista sveto nije pa ni sopstveni narod!!!
ko vas ne zna...
8 miliona sa JNA opremom naspram 2.miliona u patikama...ishod, država ovih od 8 miliona se smanjila..
Nisam mi ja tekbiraš, ali mi je djed kačio četnike po Majevici na bandere...Znaš one silovatelje i palikuće... A mi smo ganjali ove moderne.
- - - - - - - - - -
Потпуна парализа интелекта и патолошка мржња, хајмо на лечење
8 miliona sa JNA opremom naspram 2.miliona u patikama...ishod, država ovih od 8 miliona se smanjila..

Ja nikoga ne mrzim, ali na vatru uzvraćam vatrom...
Фасцинирају ме форумаши (верујем) одрасли људи који верују да се Космет отцепио због неуспелог српског ратовања, као и да је Олуја продукт генијалних хрватских стратешких војних победа.
Тадашња југословенска војска сачињена од већином Срба је апсолутни светски феномен услед трајности и успешности отпора НАТОу и спречавању копнене инвазије и истовремен борбе и ломљења терориста, као што су и Македонци на западу МКД.
- - - - - - - - - -
Имао си прилику за то, пропала ти је. Република Српска поносно стоји упркос притисцима и после НГ циља просечну плату од 500Е а ви наставите да се клањате и говорите да нисте Словени, већ какви Готи, имагинарни Иљири...
Kolega, RS JE u državi kojoj je isti predsjednik bio i poslije i prije rata...
Dalje, najniža penzija je u RS-u duplo manja nego u Federaciji BiH.
Dokle više te blamaže?
Pa ja i nisam historičar i time je još gore da vas običan amater drži u šaci jednom činjenicom.
I na stranu što modovi samo čekaju da napišem zarez pogrešno pa da me pošalju na hlađenje. Doduše, sad je bolje, Slavenu kad sam postavio nezgodna pitanja on me banirao na historiji...
- - - - - - - - - -
Uf, kolega, baš smo nešto ogorčeni...
Ja nikoga ne mrzim, ali na vatru uzvraćam vatrom...
Pokazuješ svo licemerstvo. Provociraš sa lažima i proseravanjima a onda dobiješ što zaslužuješ i glumiš da ničim nisi izazvao.
Ja imam i kršćana u familiji, meni oni ne smetaju...Nikoga ti ne držiš u šaci. Ne umišljaj. Jedino si iritantantan u bezobrazluku. I stvarno treba mnogo takta da te se ne otera u 3 pm sa svim tvojim budalaštinama.
Baš si ljigav.
Ni mi nismo istoričari. Bar ja. Tako da si promašio
Da kad već svojatate Kulina Bana i kad si ti njegov "bastinik" koliko si puta rekao" "U ime oca i sina..."? Eto za to ne moraš biti historičar
Nema se sto ukrasti osim par guslarskih deseteraca,![]()
To jest, postojao si kao Srbin, šta da ti radim što si u međuvremenu pokatoličen 
Дупло мања? Да ли је то званичан податак или лична импресија?
У држави је на папиру само. Бламаже су са контра стране, лепо пописане у уводном посту теме БОШЊАЧКА МИТОМАНИЈА.
Kolega, RS JE u državi kojoj je isti predsjednik bio i poslije i prije rata...
Dalje, najniža penzija je u RS-u duplo manja nego u Federaciji BiH.
Dokle više te blamaže?
Kolega, guglaj, a penzija prosječna veća nego i u Srbiji ako se izuzme BG a sa BG-om je Srbija jača za 10 eura...
Osim što taj predsednik nije imao nikakva ovlašćenja u Srpskoj, kao što muslimani ni sada nemaju, tačnije kao što ti tamo ne smeš da kročiš. Tako da je to naša zemlja, a ti kad budeš smeo slobodno da se tamo šetaš i još slobodnije pominješ svoje stavove, onda može da bude tvoja. Za sada, budući da ti pokolenja izumiru po Kanadama, malo je verovatno da će se to desiti...
Opet pišeš ono što bi želio a ne stanje na terenu...
I niko ne bi odgovarao za tvoj nestanak, pošto bi za našu policiju bio samo još jedan od mnogih muslimana koji su isparili sa srpske zemlje, takoreći poželjan ishod...Kojim lažima? Ja provociram mitomane istinama...
- - - - - - - - - -
Ja imam i kršćana u familiji, meni oni ne smetaju...
Ne drugar ti si mitoman. Moraš da znaš jednu stvar srpska istorija je prečišćen i od mase istina a kamo li laži u 19 veku. I kao takva je priznata.
Srbi su od svih "jugoslovena" imali kapacitet stvaranja istorije.
Svako ko te uči da su Srbi mitomani radi to ne iz činjenica već iz interesa
Ja tebe nisam pitala imaš li.i da li ti smetaju, već da li ti koristiš i održavaš ono što tvrdiš da je tvoje nasleđe?
Razumeš li pitanje?
Ne drugar ti si mitoman. Moraš da znaš jednu stvar srpska istorija je prečišćen i od mase istina a kamo li laži u 19 veku. I kao takva je priznata.
Srbi su od svih "jugoslovena" imali kapacitet stvaranja istorije.
Svako ko te uči da su Srbi mitomani radi to ne iz činjenica već iz interesa
Ja tebe nisam pitala imaš li.i da li ti smetaju, već da li ti koristiš i održavaš ono što tvrdiš da je tvoje nasleđe?
Razumeš li pitanje?