Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Opet ti sa standardnim repertoarom?

Kakve veze ima Kulin Ban sa istorijiom bošnjaka (koji su baštinici osmanske kulture , je li ?

Šta god ti mislio da ime Srba znači oni su priznat narod sa vekovnom istorijom, o ovima što su ih razne političke struje instalirale, putem propagande suvišno je govorit.

Malo prouči svoju istoriju gde se i ovo spominje" regnum Servilie, quod est Bosna"

Pominjanje Srba preko Drine , ako tražiš dokaz, imaš ga kod Bana Kulina.

Opet citiraš prijepise...

Aj bre kako te nije sramota ?

Kako bre možete tako da falsifikujete i kradete, bez imalo osećaja za meru?

Mora li se biti toliko ljigav?

I vi i vaši učitelji Hrvati. Ništa bre niste sposobni da uradite, samo pljačkate i to je to.

Hrvati su naša braća. I vi ste genetski ali nas mrzite.

Izvini, ja ukazujem na prijepise tj. na neoriginalnost djela koja citiraš i ti meni spočitavaš falsificiranje?

Prava si nasljednica oslobodilaca iz 8. ofanzive.

- - - - - - - - - -

Neće, pišaće po tebi kao i do sada :kafa:

- - - - - - - - - -

Da ponovim, upravo si takav dokaz tražio i dobio. Znam da si mislio da tako nešto ne postoji kada si tražio, ali si se malo preračunao :kafa:

Tražio sam i tražim validan dokaz, ali to nemate....Ja vjerujem da je buđenje iz slatkog sna bolno, ali šta ćeš, valja vam...

Opet citiraš prijepise...

Dubrovačka arhiva ...

Stvarno, kakav iq moraš imati pa da poveruješ u baljezgarije koje ti se servirajupreko ba wiki, a tek preko raznih portala, što cro, što ba ?

Čuj napisano na ćirilici i onda ti dođe neko i kaže - e to je starobosanski... pa zar ti ono bar malo ne proradi pitanje - pa kako, hebem li ga, kako?

Dubrovačka arhiva ...

Stvarno, kakav iq moraš imati pa da poveruješ u baljezgarije koje ti se servirajupreko ba wiki, a tek preko raznih portala, što cro, što ba ?

Čuj napisano na ćirilici i onda ti dođe neko i kaže - e to je starobosanski... pa zar ti ono bar malo ne proradi pitanje - pa kako, hebem li ga, kako?

Neki link? Ili opet nasumično tučeš ko Osma ofanzive?

- - - - - - - - - -

Naravno, recimo da nisu Vizantijci nama dali ime, već mi sami sebi. Što znači da bilo kakvo vizantijsko tumačenje nema nikakve veze sa nama. Ali, ako takvu logiku prevedemo na Hrvate, njihovo ime na latinskim jezicima dolazi od reči "curva", što znači "iskrivljen", "izopačen", odnosno stoka svake vrste :kafa:

Da, Da, a Servi od junaci?

Hrvati su naša braća. I vi ste genetski ali nas mrzite.

Izvini, ja ukazujem na prijepise tj. na neoriginalnost djela koja citiraš i ti meni spočitavaš falsificiranje?

Prava si nasljednica oslobodilaca iz 8. ofanzive.

- - - - - - - - - -

Tražio sam i tražim validan dokaz, ali to nemate....Ja vjerujem da je buđenje iz slatkog sna bolno, ali šta ćeš, valja vam...

Mi vas ne mrzimo, već ste vi sluge tih Hrvata, pre svega u gluposti.

Ne lupaj o tim prepisima, kao što ti rekoh, mizeran si sa tim i to ti nije nikakva argument. To je kao da osporiš postojanje Aristotelovih dela.

Da li si baš toliko glup ili si samo jedno obično provokatorsko go.no, koje će ići toliko sa bezobrazlukom, protivno svakom razumu, pa kad mu se saspe istina tada to podvede pod mržnju.

To što si loš kao čovek i što ti to neko kaže ne znači da te mrzi, već ti govori istinu.

Ja već rekoh šta si, pa se pronalazi.

Tražio si link SPC, baš tim rečima, link SPC si dobio, a o detaljima si trebao da razmisliš pre nego što si priglupo i lojavo pretpostavio da takav link ne postoji :kafa:

- - - - - - - - - -

I još da kradu našu istoriju.

Pa na to im se svodi celokupno gmizanje na ovoj planeti, što je u krajnjoj liniji razumljivo. Naš su otpad, ne latinski, pa moraju ovuda da se okreću...

:zkez:
36978262_680819512258913_2476056969790619648_n.jpg

'Ајде да видим Хрвате и потурице да имају неког свог политичара у рангу Додика који ће умети да каже "НЕ" нарушавању њихових националних интреса ! Па ми Срби смо данас на историјском дну које никада нисмо досегли у читавој својој историји......али чак и као такви можемо да кажемо да смо на таквим висинама које Хрвати и потурице никад неће досегнути. Тај Додик јесте ловатор и воли власт, али макар мисли на национални интрес. Нека Хрвати у Босни дигну глас у одбрану својих права АКО СМЕЈУ ! Не....они вечито ћуте и трпе. Трпе чак и дивљаке и сировине као што су потурчењаци. Како би тек стали пред Немца или Енглеза да се бране. Добро....'ај....они су им френдови.....ево....нека стану пред Русе и боре се са њима. То бих волео да видим.

Tražio si link SPC, baš tim rečima, link SPC si dobio, a o detaljima si trebao da razmisliš pre nego što si priglupo i lojavo pretpostavio da takav link ne postoji :kafa:

- - - - - - - - - -

Pa na to im se svodi celokupno gmizanje na ovoj planeti, što je u krajnjoj liniji razumljivo. Naš su otpad, ne latinski, pa moraju ovuda da se okreću...

Tražio sam link od Spc u službenoj verziji, gdje je neko validan za SPC dokazao datum bogomolje, a ne neki link na stranicu nekog nepotpisanog cyber ratnika poput tebe.

Ali, vi to nemate jer to ne postoji, kolege...

Tražio sam link od Spc u službenoj verziji, gdje je neko validan za SPC dokazao datum bogomolje, a ne neki link na stranicu nekog nepotpisanog cyber ratnika poput tebe.

To je službena verzija, a sve te detalje nisi pomenuo na početku prosto zato što si mislio da ni ovo osnovno ne postoji :whistling: A u svakom slučaju, budala poput tebe bi bila zadovoljna da je istraživanje vršio neki Mujadin Mujadinović, pa ga potom i potpisao. Odnosno ne bi ni tada, jednostavno bi takvog proglasio novim Kusturicom ili Selimovićem i nastavio dalje sa svojim idiotizmom :kafa:

Aj ne baljezgaj više o tome. Sve što ti se dostavi tebi nije validno. Sve što je istorijski potvrđeno tebi nije validno

Ponavljam, nismo mi Srbi krivi što imamo istoriju a vi je nemate.

Žao mi je.

Dokaži ti postojanje Bošnjaka.

Mi vas ne mrzimo, već ste vi sluge tih Hrvata, pre svega u gluposti.

Ne lupaj o tim prepisima, kao što ti rekoh, mizeran si sa tim i to ti nije nikakva argument. To je kao da osporiš postojanje Aristotelovih dela.

Da li si baš toliko glup ili si samo jedno obično provokatorsko go.no, koje će ići toliko sa bezobrazlukom, protivno svakom razumu, pa kad mu se saspe istina tada to podvede pod mržnju.

To što si loš kao čovek i što ti to neko kaže ne znači da te mrzi, već ti govori istinu.

Ja već rekoh šta si, pa se pronalazi.

Ne bih poredio Grke sa velikosrpskom propagandnom mašinerijom..

Aj ne baljezgaj više o tome. Sve što ti se dostavi tebi nije validno. Sve što je istorijski potvrđeno tebi nije validno

Ponavljam, nismo mi Srbi krivi što imamo istoriju a vi je nemate.

Žao mi je.

Dokaži ti postojanje Bošnjaka.

Dostavi mi originalni dokument i ja ću da ga prihvatim. Pazi, uprkos Vlaškom statutu vi srbujete po Hrvatskoj a ni po Bosni ne možete da dokažete tragove pravoslavlja.

Bajki o tome ima mnogo, ali dokaza pa nikako...

sta se raspravljate sa tekbirasem obrezanim gnojavim?

on nije nista no turcin, proizvod onoga sto je turskom zulumcaru prodo veru za veceru.

i od tad od stida i srama zbog ucinjenog mrzi iz dna duse ono sto je bio i od cega potice... one sto ga vise u svoje redove ne primaju, i one iz icjih usta izbijaju njegoseve rjeci:
pi pogani izrodi sto ce u vas vjera turska?!

takav svoje NEMA , jer ne postoji, vec je ono sto je postao. turcin, a prije svega islamista.

takav ti namece novu repravljenu istorij u i laprda o necem sto postojalo niej do dolaska njegovi osmanlija zulumcara i osvajaca. i onda su mu sovajaci miliji od porobljenih i onih koi se bore za slobodu?

to moze samo govn.o prodano...

gledo sam ih u ratu kako tekbiraju i arlaucu islamske uzvike, dok rame uz rame jurisaju sa mudzaheidnima...

ista gov.na...

i sad ce taj da ti laprda o nekoj naciji, bosnjackoj?

oni koji onanisu po portalima slaveci isil, i svaku zemlju islamsku a mrze svakog ko se bori protiv islamista...

to su islamisti , i muslimancine , to nacije nema, tu je alah nacija...

i ti odrodi sad ce vama prde o drzavi o jeziku o tradiciji o projeklu?

ta bagra je u II sv ratu dala ispod 3 % u partizanima, najmanje od svih...u ss jeidnice cuvene fasisticke su dali 20 000!!!

i sada su oni toboz komunjare i oslobodioci a drugi su cetnici i ustase?

govn.a ljigava i prevrtljiva...

sa takvima nemate sta raspravljati

taj ce ti izmisliti da kotromaniceva loza sa srpstvom veze nema, da nije podrzavao srbiju, da je kotromanic maltene iz istanbula ?

nije to nacija, to je odrodska rulja poturcena...

i danas su isto sto i arapi, islamisticka bagra...

sa takvim moze samo jedno - mrs u tri lepe materine

Ne bi, jer ne poznaješ ni svoju istoriju, a kamoli grčku ili srpsku. Za sve ovo vreme nisi uspeo da navedeš ništa što tvoj "narod" povezuje sa srednjevekovnom Bosnom, osim činjenice koju ti ne prihvataš, to jest da ste običan srpski otpad...

Pa ja i nisam historičar i time je još gore da vas običan amater drži u šaci jednom činjenicom.

I na stranu što modovi samo čekaju da napišem zarez pogrešno pa da me pošalju na hlađenje. Doduše, sad je bolje, Slavenu kad sam postavio nezgodna pitanja on me banirao na historiji...

- - - - - - - - - -

sta se raspravljate sa tekbirasem obrezanim gnojavim?

on nije nista no turcin, proizvod onoga sto je turskom zulumcaru prodo veru za veceru.

i od tad od stida i srama zbog ucinjenog mrzi iz dna duse ono sto je bio i od cega potice... one sto ga vise u svoje redove ne primaju, i one iz icjih usta izbijaju njegoseve rjeci:
pi pogani izrodi sto ce u vas vjera turska?!

takav svoje NEMA , jer ne postoji, vec je ono sto je postao. turcin, a prije svega islamista.

takav ti namece novu repravljenu istorij u i laprda o necem sto postojalo niej do dolaska njegovi osmanlija zulumcara i osvajaca. i onda su mu sovajaci miliji od porobljenih i onih koi se bore za slobodu?

to moze samo govn.o prodano...

gledo sam ih u ratu kako tekbiraju i arlaucu islamske uzvike, dok rame uz rame jurisaju sa mudzaheidnima...

ista gov.na...

i sad ce taj da ti laprda o nekoj naciji, bosnjackoj?

oni koji onanisu po portalima slaveci isil, i svaku zemlju islamsku a mrze svakog ko se bori protiv islamista...

to su islamisti , i muslimancine , to nacije nema, tu je alah nacija...

i ti odrodi sad ce vama prde o drzavi o jeziku o tradiciji o projeklu?

ta bagra je u II sv ratu dala ispod 3 % u partizanima, najmanje od svih...u ss jeidnice cuvene fasisticke su dali 20 000!!!

i sada su oni toboz komunjare i oslobodioci a drugi su cetnici i ustase?

govn.a ljigava i prevrtljiva...

sa takvima nemate sta raspravljati

taj ce ti izmisliti da kotromaniceva loza sa srpstvom veze nema, da nije podrzavao srbiju, da je kotromanic maltene iz istanbula ?

nije to nacija, to je odrodska rulja poturcena...

i danas su isto sto i arapi, islamisticka bagra...

sa takvim moze samo jedno - mrs u tri lepe materine

Uf, kolega, baš smo nešto ogorčeni...

Dostavi mi originalni dokument i ja ću da ga prihvatim. Pazi, uprkos Vlaškom statutu vi srbujete po Hrvatskoj a ni po Bosni ne možete da dokažete tragove pravoslavlja.

Bajki o tome ima mnogo, ali dokaza pa nikako...

ne mozemo da dokazemo?

obrezani odrode, ti iz bosne su podrzali srbiju, i sigurno nisu podrzali zulumcarske skotove obrezane!

jedno nije bajka. da si ti proizvod islamista. ono sto je doslo ovdje i pokorilo narod.

i kao takav ovde si posto tudjin. jer si poprimio tudje. tekbiraces ti u anadoliji kad tad.

a budes li se opet drznuo da koljes srbe, upamti , srebrenicu ces imati na svakom cosku, jer vise srbina neces klati a da ti koljace ne potamani...

zabij njusku u svoju sprciju koju si uspeo dobiti kao proizvod osvajaca, jer turcima ovdje projeklo sigurno nije...

srpska je posebna , kolko god pokusavao da nametnes svoju unitarnu islamisticku bih, onaj e posebna i ostace, sa srbinom u njoj.

u njoj polako nestajete. pametno , i lagano...

sad ste ljigavo preveslali i rvate u pederaciji sa komsicem pokazujuci pravo lice vase toboz jeidnstvene zajednicke multi kulti bejha...

i sami sebi zaboli ekser u sanduk...

vasem bahatom drskom bezobrzaluku zasnovanom na dolaksu turcina, koji vas okrenuse za tepsiju ribe, i da sad hocete svu zemlju dolazi kraj...

bicete presretni ako zadrzite i tih 30 %...

u ovom regionu i sbri i rvati su prije od vas...

dakle, put u anadoliju ili u cosak i da cutite. u suprotnom debelu kuricnu cete popusiti...

ne mozemo da dokazemo?

obrezani odrode, ti iz bosne su podrzali srbiju, i sigurno nisu podrzali zulumcarske skotove obrezane!

jedno nije bajka. da si ti proizvod islamista. ono sto je doslo ovdje i pokorilo narod.

i kao takav ovde si posto tudjin. jer si poprimio tudje. tekbiraces ti u anadoliji kad tad.

a budes li se opet drznuo da koljes srbe, upamti , srebrenicu ces imati na svakom cosku, jer vise srbina neces klati a da ti koljace ne potamani...

zabij njusku u svoju sprciju koju si uspeo dobiti kao proizvod osvajaca, jer turcima ovdje projeklo sigurno nije...

srpska je posebna , kolko god pokusavao da nametnes svoju unitarnu islamisticku bih, onaj e posebna i ostace, sa srbinom u njoj.

u njoj polako nestajete. pametno , i lagano...

sad ste ljigavo preveslali i rvate u pederaciji sa komsicem pokazujuci pravo lice vase toboz jeidnstvene zajednicke multi kulti bejha...

i sami sebi zaboli ekser u sanduk...

vasem bahatom drskom bezobrzaluku zasnovanom na dolaksu turcina, koji vas okrenuse za tepsiju ribe, i da sad hocete svu zemlju dolazi kraj...

bicete presretni ako zadrzite i tih 30 %...

u ovom regionu i sbri i rvati su prije od vas...

dakle, put u anadoliju ili u cosak i da cutite. u suprotnom debelu kuricnu cete popusiti...

Kako se vi mitomani ne zapitate ako smo se prodali za šaku riže, što se nismo prodali i Srbima? 4 puta brojniji od nas pa plus boljševički HDZ pa razbacasmo HDZ po Bosni i onda se okrenusmo vama.

Pogledaj koji narod se povlači ako nije u većini a pogledaj na youtube odgovor mog gradonačelnika oficiru JNA 1992. godine pa onda razmisli ko ima hrabrosti a ko ne.

2 naspram 8 miliona...

'Ајде да видим Хрвате и потурице да имају неког свог политичара у рангу Додика који ће умети да каже "НЕ" нарушавању њихових националних интреса ! Па ми Срби смо данас на историјском дну које никада нисмо досегли у читавој својој историји......али чак и као такви можемо да кажемо да смо на таквим висинама које Хрвати и потурице никад неће досегнути. Тај Додик јесте ловатор и воли власт, али макар мисли на национални интрес. Нека Хрвати у Босни дигну глас у одбрану својих права АКО СМЕЈУ ! Не....они вечито ћуте и трпе. Трпе чак и дивљаке и сировине као што су потурчењаци. Како би тек стали пред Немца или Енглеза да се бране. Добро....'ај....они су им френдови.....ево....нека стану пред Русе и боре се са њима. То бих волео да видим.

Hrvati u BiH su u velikoj meri svesni da su oni platili cenu nezavisne i etnički čiste Hrvatske ,zauzvrat su dobili državljanstva , pare i najviše pozicije u Zagrebu , tako da ih je ostalo jako malo da bi mogli bilo šta sami da urade i ne mogu se porediti sa Srbima kojih ima 3 -4 puta više i koji imaju zasebnu federalnu jedinicu sa širokim ovlašćenjima .
RS je isto tako stvorena na izdaji Srba iz RSK , Karadžić je dosta doprineo da Oluja prodje što brže ,lakše i bezbolnije kako bi obezbedio da Srbi iz BiH dobiju svoju republiku , tako je i Tudjman ukinuo HRHB i gurnuo Hrvate sa muslimanima protiv kojih su ratovali da bi uspeo da obezbedi celovitu Hrvatsku bez Srba kao uticajnog faktora . Da bi nešto dobio ,moraš se prvo nečega odreći , pa su tako Srbi ispušili za Krajinu , a Hrvati za Herceg Bosnu .

Pa ja i nisam historičar i time je još gore da vas običan amater drži u šaci jednom činjenicom.

I na stranu što modovi samo čekaju da napišem zarez pogrešno pa da me pošalju na hlađenje. Doduše, sad je bolje, Slavenu kad sam postavio nezgodna pitanja on me banirao na historiji...

- - - - - - - - - -

Uf, kolega, baš smo nešto ogorčeni...

nismo mi kolege

ti si tekbiras, ja nisam

nisam ni relgijski ostrascen, niti sam vjernik za tvoju informaciju. srbin sam. ono sto je suprotno od tebe. ono sto turcinu pamti zzulume. ono sto je vidjelo srpske trupove odsjecene, od mudzahedina stranih i domacih po bih...

ono sto vas ljigave dobro poznaje. ne kazem da nema i u vama cestitih ljudi ali su sitnica naspram onoga sto kuran sjebao u vasim mozgovima kao u svim islamistima svjeta.

i kako god u ovom regionu vi islamisti se dosli pokoravanjem i zulumcarstvom, prodajom i odrodstvom. onim najgorim putem. a turcima i islamistima ovdje nista nije njiovo vec oteto.

znas dobro da govorim istinu i cinjenice.

anadolija, u suprotnom zabij nosinu u svoju sprciju , pa tamo ispiraj mozgoveo nekim pricama o naciji istoriji drzavi ovde...

mizerno je da ti koji si nastao poslednji ovdje sada trubis nekome o drzavi i istoriji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back