Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e zadnjih godina omladina ovde jede go*na trazeci neki sopstveni indentitet u idiotskim pojavama koje nam servira pokvarena svetska muzicka i stilska industrija preko mtv-a najcesce.
pa se tako delimo na neke mu zanrove.
ljudi moji kakva glupost. i 100 ovakvih tema je bilo. glupo do zla boga.
sto je najgore zagrizli smo to sr*nje kao gumenog crvica za ribolov i sad mslimo da tako doprinosimo razvijanju sebe kao individue i idemo u korak sa svetom.mi tako gubimo svoje JA i svoje MI zauvek.MI kao skup onih sa JA.

e zadnjih godina omladina ovde jede go*na trazeci neki sopstveni indentitet u idiotskim pojavama koje nam servira pokvarena svetska muzicka i stilska industrija preko mtv-a najcesce.
sto je najgore zagrizli smo to sr*nje kao gumenog crvica za ribolov i sad mslimo da tako doprinosimo razvijanju sebe kao individue i idemo u korak sa svetom.mi tako gubimo svoje JA i svoje MI zauvek.MI kao skup onih sa JA.

Da mogu dao bih ti sada poen!! Dobro receno!:klap:

Imaš reputaciju od mene :ok:
ja sam uvek mrzela deljenje na žanrove, i nikad nisam volela da svrstam sebe u jednu jedinu grupu. To je grozno ograničavanje

Ne slazem se bash sa ovim u potpunosti (i ako mi je blackmore prijatelj) ...
Istina je da MTV servira ta *ranja, ali gde ces onda naci pravu muziku, u kojoj muzici ces naci sebe ???
Sta ces okrenuti PINK i gledati (shto marcelo kaze) Viki, miki stoju, proju, *itu moju, ...
Ili ces okrenuti prwi kanal pa da navalish na Zikinu sharenicu, ...
Shto se tiche MTV-a oni su se ubacili (kao i pola "cool" sveta) u neki RNB fazon...
RNB, turbo folk, sve to svrstavam u grupu "lake" muzike gde je samo vazno imati sise, ritam, i pichi bato ...

Ne slazem se bash sa ovim u potpunosti (i ako mi je blackmore prijatelj) ...
Istina je da MTV servira ta *ranja, ali gde ces onda naci pravu muziku, u kojoj muzici ces naci sebe ???
Sta ces okrenuti PINK i gledati (shto marcelo kaze) Viki, miki stoju, proju, *itu moju, ...
Ili ces okrenuti prwi kanal pa da navalish na Zikinu sharenicu, ...
Shto se tiche MTV-a oni su se ubacili (kao i pola "cool" sveta) u neki RNB fazon...
RNB, turbo folk, sve to svrstavam u grupu "lake" muzike gde je samo vazno imati sise, ritam, i pichi bato ...

Na radiju....b92 ima ok mjuzu ponekad;)

Ček, rokeri - to su oni što se ne oblače u one fine helanke od likre i što ne nose one kožne jakne sa zlatnim aplikacijama, što ne vole šuškave trenerke i ne šatiraju pramenove kose?

Ja slusam rock i metal od malih nogu jos :)
I pre u osnovnoj sam bio u tripu da se oblacim tako..ali se nikad nisam farbao..ali sam furao martinke,rokerice(kozne jakne ;))
Sad me proslo i veoma cesto nosim trenerke,normalne dukseve bez onih natpisa bendova i to..
Jer ionako muziku slusam ne oblacim je :)

haha stevice budalo
Eto, doduše nikad nisam nosio ni majice ni dukseve sa natpisima grupa, niti sam nosio kožne jakne ni hlače, niti volim kosturske glave...
Oblačim se u svom nekom stilu, kao grunge, starke, farmerice, košulja/majica/duks, samo da nije široki neki...
slušam i sviram metal, imam dugu kosu, i oblačim se kao gore navedeno, ali uopšte se ne osjećam kao metalac, mislim ono, lanci, 666, pljuvanje Hrista i slično...

Eh. . .mene ovde kod nas mnogo nerviraju metalci. . ako si metalac moras da se skroz, skroz zavijes u crno da pijes, pusis, da budes los u skoli, da smrdis. . .'bem ti to. . to je glupo. . ako slusas metal slusaj ga kao muziku a ne tu da postujes pravila neka. . i toliko

Ovo je nesto najgluplje sto sam procitao..IKADA!!
Pa kakvi su to metalci..sta sad..moram da smrdim,pijem,dorgiram se,hail satan i to a?:roll:
Ccc..ja nemam ni jednog ortaka (metalca) da se ne kupa po 10 dana,da smrdi i to gore navedeno..Ja pusim,i pijem nekad..ali to ne zato sto sam ja metalac vec zato sto hocu i bas me briga za tudje misljenje..znam i ja da je to stetno ali sta cu..kad budem hteo da stvarno prestanem sa tim prestacu i kraj :)
A ti sto nose crno..haha..pa dobro neka nose crno na 40 stepeni leti :hahaha:
Mada i ja sam isto tako bio pre ali sam se oladio sad..kao sto rekoh gore negde..ja ovo slusam,ne nosim ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back