Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh. . .mene ovde kod nas mnogo nerviraju metalci. . ako si metalac moras da se skroz, skroz zavijes u crno da pijes, pusis, da budes los u skoli, da smrdis. . .'bem ti to. . to je glupo. . ako slusas metal slusaj ga kao muziku a ne tu da postujes pravila neka. . i toliko

Sta se vi tripujete mislite da neko to radi zato sto je to video na tv ili cuo?? To je individualna stvar,ne moras to da radis uopste ako neces ja ne pusim,oblacim se najcesce u crno ali to je normalno odelo majce i dukserice samo crne bez icega na njima cak nema ni marke dukserice,pijem onda kada mi se pije,tu sam negde na sredini u skoli jer me ne interesuje i nemam volju,ko kaze da metalci smrde jesam neuredan (ne obrijan,kosa mi je neuredna...),crtam pentagrame po sveskama iz zajebancije,ateista sam jer ja to hocu i imam svoje razloge niko mene nije naterao ja sam sam to izabrao,slusam i sviram metal,malo vise sam depresivan jer sam cesto u problemima,postujem tudje stavove i misljenja i ne namecem svoje drugimai sa svima mogu da se druzim samo ako taj neko hoce samnom a ako nece dzaba mi trud!!

Ja sam celo leto nosio crne farmerke i crne majce,cetiri puta sam samo obukao sorts i to kad sam isao na bazen da ne budem jedina budala sa pantalonama i nije mi mnogo smetalo!!:)

Takodje...manje vise:D
Zenama je lakse, makar mozemo suknje da nosimo..makar i crne;p

@IBM
Necu da povucem.
Svi metalci su zli i smrde:D:D

Poslednja izmena:
A koji to muzicki pravac slusaju fenseri?

Muzicki pravac ce mozda uticati na stil zivota, ali ne i na karakter.
To bi znacilo da svi metalci razmisljaju na isti nacin, isto kao i svi pankeri ili vec sta..

To se donekle slazem,ali i ne...Ja naprimer obozavam pank,ali da me sretnes na ulici rekla bi ovaj 100% slusa klasiku...Jer mi stil zivljenja nema veze sa pankom...

Zasto?
Koliko je meni poznati znacenje reci fancy ona ne oznacava nista negativno niti ista vezano za muziku.

Fensi je vezano za necije oblacenje i stil, e sad ljudi izvrnuse.

IBM
Naravno - ne mora uticati na stil zivota, ali ne mora ni na karakter.
Ima pojedinaca koji ce verovatno pokazati odredjenu ogranicenost ali ja sad ne pricam o ljudima koji "zive" za turbo folk naprimer.
To su vec ekstremi.
Karakter obuhvata kako nacin razmisljanja tako i manire i neke osnovne osobine coveka - veliki deo toga potice od genetike i vaspitanja - ne samo od muzike koju persona slusa.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back