ShiShmiShaRka
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
White lady, budući da komentarišeš svačije slušanje/ne slušanje, mogu li da upitam šta od metala ti slušaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav pank i rok ziveo HIP-HOP.Gde nadete to smece.Uci od EMINEMA

mogu slobodno reci da se razumem u muziku bolje od tebe pa ne slusam metal...tako da ...![]()
ovo nije odgovor osobe koja vise slusa punk i rock..nije lutko problem ako slusas vise/manje metal..ne moras da budes u svakoj chorbi zaprska...DA!!!!!!!!!!!!!
ovo nije odgovor osobe koja vise slusa punk i rock..nije lutko problem ako slusas vise/manje metal..ne moras da budes u svakoj chorbi zaprska...
necemo da batalimo
Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ
i sanjica je rekla veliko ruzicasto NE... samo napred to je sve sekta bre![]()