METAL DA ILI NE?????????/

Gwydion:
Ne znam sta si hteo ali si u osnovi potvrdio ono sto sam rekao. :P

winnetou:
Gwydion:
Opa, mi to ovde imamo vidovitog Kleopatera? Ti bacas pasulja pa sve znas o nikovima? Sto se tice gejeva ja mogu d abudem najveci str8 * a mogu da budem inaj gej guza. Ti to e mneznas em te se ne tice. No zaboravih, pa da ti si metalac. Od tebe se lepo vaspitanje ni ne moze ocekivati. A sudeci po tvojim postovim ana raznim temama izgleda da n ine * nista tako da te molim da nas sve postedis tvojih licnih problema i frustracija. Ne ticu nas se.

kako si ti covek pun predrasuda!!
znaci - strasno, sada, ako je neko nepristojan, onda je metalac, ili ako je metalac, onda je sigurno nepristojan!! o boze!! :x :x

a, da, i ono za neuspehe kod zena - tipicno za metalce..
ma daaaaj, ne seri!

hteo sam da kazem da je takvo misljenje trulo. i mnoooog jadno, mislim - ne mozes da sudis o nekome po vrsti muzike koju slusa.. muzika mozda malo pokazuje karakter, ali sve ostalo su geni, taaaako da, ako je neko nepristojan, to su geni, a ne muzika.. :roll:

mozes puno toga da zakljucis o nekome ako znas koja
mu je estetika, ili kvazi-estetika, bliska. Naravno, izuzertci uvek postoji ali oni su samo potvrda pravila...

winnetou:
Gwydion:
Ne znam sta si hteo ali si u osnovi potvrdio ono sto sam rekao. :P

winnetou:
Gwydion:
Opa, mi to ovde imamo vidovitog Kleopatera? Ti bacas pasulja pa sve znas o nikovima? Sto se tice gejeva ja mogu d abudem najveci str8 * a mogu da budem inaj gej guza. Ti to e mneznas em te se ne tice. No zaboravih, pa da ti si metalac. Od tebe se lepo vaspitanje ni ne moze ocekivati. A sudeci po tvojim postovim ana raznim temama izgleda da n ine * nista tako da te molim da nas sve postedis tvojih licnih problema i frustracija. Ne ticu nas se.

kako si ti covek pun predrasuda!!
znaci - strasno, sada, ako je neko nepristojan, onda je metalac, ili ako je metalac, onda je sigurno nepristojan!! o boze!! :x :x

a, da, i ono za neuspehe kod zena - tipicno za metalce..
ma daaaaj, ne seri!

hteo sam da kazem da je takvo misljenje trulo. i mnoooog jadno, mislim - ne mozes da sudis o nekome po vrsti muzike koju slusa.. muzika mozda malo pokazuje karakter, ali sve ostalo su geni, taaaako da, ako je neko nepristojan, to su geni, a ne muzika.. :roll:

Gwydion:
Znas,
primetio sam samo da su tvoji postovi optereceni tvojim neuspesima kod zena. Tipicno za metalce...
Alo,luddi...postajes mi jadno smesan.Pocinjes da pricas gluposti tipicne za jednog pacenika.Kakve zene,kakve frustracije...o cemu pricas ti? Jel imas ti neki argumentovan odgovor na moje prozivke i pitanja.Koliko vidim na na ovom forumu ti si jedan jadnik koga niko ne prihvata i koliko vidim u svaku temu se trpas.Zao mi je zbog tebe sto nema gej tema "volim da se trpam u buljuu" Tamo bi sigurno imao istomisljenike i ortake naravno.Sto si dosao na ovu temu kad ne volis i ne slusas metal?Sto si isao na tamu Johhny Stulic kad ga ne volis i ne slusas? Dolazis jer si jadan! Jer si odbacen svuda i od svih i pokusavas da se utrpas negde pa makar i u negativnom kontekstu.Hteo bi da privuces paznju,ali ne moze da je privuces jer si obicanj konj.jel vidis da te niko nece.A ti glumis,izigravas nesto,pravis se pametan,sve ti znas.Glup si bre i ogranicen.JAUD SI! JAUD! Nadji teme gde mozes da napises nesto normalno.Nisam bre procitao ni jedan tvoj post a da nisi pljuvao po necemu.Ti si bre nezadovoljan i isfrustriran i iskopleksiran.Ti pricas meni o nekim neuspesima kod zena..hehe,jos prebacujes to na opsti nivo.Na metalce! Pa ti si bre meNtalac,ti si bre BOLESNIK! Idi leci se! Sad si mi stavrno jadan i ispod casti mi je da se vise nastavljam sa tobom,da se nastavljam sa jednom odbacenom tvrdoglavom mazgom,koja misli da je jedini covek na svetu.Sedi kuci sam,zamraci sobu i pusti od Goblina stvar koja kaze "ja sam jedini covek na svetu" to je tvoja pesma.Odbacen si.
A sto se tice zena...tvoja keva se nije zalila. Potrudicu se da mi ovo bude poslednji post ili quote upucen tebi.Pocinjem da te zalim...

Ajde da pocnemo od kraja...moja keva je matora baba i nimalo nije privlacna. Cak i takva odbila bi te, no simptomaticno je da se ti ne libis nicega jer ocigledno imas problem da pojebes bilo sta. Sto se tice mene i mog socijalnog zivota on je sasvim zadovoljavajuci i nemam problema sa ljudima s akojima se druzim. Gobline ne slusam, mislim da je to prilicno lose i to sam rekao Leu kad sam ga zadnji put video. Na ove teme koje si pomenuo dolazim jer:

1. Znam o metalu vise nego bilo ko ko je ovde postirao. Preslusao sam ga vise od bilo koga ovde i imam vecu kolekciju od bilo koga ovde ko postira. Dakle potpuno sam merodavan da kazem da je to sranje.

2. O Stulicu takodje mogu da pricam merodavno jer sam ga preslusao temeljno i gledao vise puta na koncertima. Cak sam ga i intervjuisao.

Zatim, moram napomenuti da ja pricam argumentovano, a to znaci i pametno. Za razliku od tebe koji sam vices ljudiam dasu gejevi. To je tipicno za latentne gejeve. Osvestaj to u sebi. Ja sam imao priliku, video da me to ne privlaci i znam ko sam. A ti ne znas ko si i sta si. Sto se tice kompleksa mislim da gresis, nemam komplekse. Pre patim od simpleksa prostote. Jel ti sad jasnije glupi metalcu? Da, umalo da zaboravim. Tvoji postovi kao onaj na astrologiji a na temu bikovi su ultra debilni. Da ne govorimo ono kad pricas o ribama na drugim temama. Stojim iza toga da metalci postaju metalci jer su:

a) nesposobni da se dokazu bilo gde drugde jer su po pravilu glupi
b) nesposobni da normalno smuvaju normalnu devojku pa
su im onda metal skrndelji zadnja nada.

Ti si fantastican primer koji ilustruje ove moje tvrdnje.
PLESsitnihDEMONA:
Gwydion:
Znas,
primetio sam samo da su tvoji postovi optereceni tvojim neuspesima kod zena. Tipicno za metalce...
Alo,luddi...postajes mi jadno smesan.Pocinjes da pricas gluposti tipicne za jednog pacenika.Kakve zene,kakve frustracije...o cemu pricas ti? Jel imas ti neki argumentovan odgovor na moje prozivke i pitanja.Koliko vidim na na ovom forumu ti si jedan jadnik koga niko ne prihvata i koliko vidim u svaku temu se trpas.Zao mi je zbog tebe sto nema gej tema "volim da se trpam u buljuu" Tamo bi sigurno imao istomisljenike i ortake naravno.Sto si dosao na ovu temu kad ne volis i ne slusas metal?Sto si isao na tamu Johhny Stulic kad ga ne volis i ne slusas? Dolazis jer si jadan! Jer si odbacen svuda i od svih i pokusavas da se utrpas negde pa makar i u negativnom kontekstu.Hteo bi da privuces paznju,ali ne moze da je privuces jer si obicanj konj.jel vidis da te niko nece.A ti glumis,izigravas nesto,pravis se pametan,sve ti znas.Glup si bre i ogranicen.JAUD SI! JAUD! Nadji teme gde mozes da napises nesto normalno.Nisam bre procitao ni jedan tvoj post a da nisi pljuvao po necemu.Ti si bre nezadovoljan i isfrustriran i iskopleksiran.Ti pricas meni o nekim neuspesima kod zena..hehe,jos prebacujes to na opsti nivo.Na metalce! Pa ti si bre meNtalac,ti si bre BOLESNIK! Idi leci se! Sad si mi stavrno jadan i ispod casti mi je da se vise nastavljam sa tobom,da se nastavljam sa jednom odbacenom tvrdoglavom mazgom,koja misli da je jedini covek na svetu.Sedi kuci sam,zamraci sobu i pusti od Goblina stvar koja kaze "ja sam jedini covek na svetu" to je tvoja pesma.Odbacen si.
A sto se tice zena...tvoja keva se nije zalila. Potrudicu se da mi ovo bude poslednji post ili quote upucen tebi.Pocinjem da te zalim...

Gwydion:
Ajde da pocnemo od kraja...moja keva je matora baba i nimalo nije privlacna. Cak i takva odbila bi te, no simptomaticno je da se ti ne libis nicega jer ocigledno imas problem da * bilo sta. Sto se tice mene i mog socijalnog zivota on je sasvim zadovoljavajuci i nemam problema sa ljudima s akojima se druzim. Gobline ne slusam, mislim da je to prilicno lose i to sam rekao Leu kad sam ga zadnji put video. Na ove teme koje si pomenuo dolazim jer:

1. Znam o metalu vise nego bilo ko ko je ovde postirao. Preslusao sam ga vise od bilo koga ovde i imam vecu kolekciju od bilo koga ovde ko postira. Dakle potpuno sam merodavan da kazem da je to *.

2. O Stulicu takodje mogu da pricam merodavno jer sam ga preslusao temeljno i gledao vise puta na koncertima. Cak sam ga i intervjuisao.

Zatim, moram napomenuti da ja pricam argumentovano, a to znaci i pametno. Za razliku od tebe koji sam vices ljudiam dasu gejevi. To je tipicno za latentne gejeve. Osvestaj to u sebi. Ja sam imao priliku, video da me to ne privlaci i znam ko sam. A ti ne znas ko si i sta si. Sto se tice kompleksa mislim da gresis, nemam komplekse. Pre patim od simpleksa prostote. Jel ti sad jasnije glupi metalcu? Da, umalo da zaboravim. Tvoji postovi kao onaj na astrologiji a na temu bikovi su ultra debilni. Da ne govorimo ono kad pricas o ribama na drugim temama. Stojim iza toga da metalci postaju metalci jer su:

a) nesposobni da se dokazu bilo gde drugde jer su po pravilu glupi
b) nesposobni da normalno smuvaju normalnu devojku pa
su im onda metal skrndelji zadnja nada.

ne znam gde ti zivish jer u beoradu imash slobodu dada slobodu da riba odabere hoce li da se trpa u roze boju,izblajhiranu kosu,i shimike ili ce da obuce martinke,tamniju shminku i opushten still oblacenja,moze i da bude reggy pa da se mota salovima pa opet NIJE PACENICA moze da bude hipik PA JE OPET SAMA ODLUVCILA ili ili...whatever :lol: ovo je ipak internet i mozesh lagano da prodash pricu...slazem se sa plessitnih demona da se samo trpash tamo gde ti nije mesto,sto si slushao metal(iako si u ranijim postovima napomenuo da si slushao PUNK I DA SI BIO SKINS I DA ZNASH U CEMU JE FORA...a posle si sirio to "ja sam u stvari slusao metal,...ako se ne varam postoji tema brkanja punka i metala a ti to OCIGLEDNO RADISH!"

ne znam za metal, imam dosta gotivnih ortaka metalaca. Ali opet, PUNK JE KEVA
ali nerviraju me ljudi koji kad npr cuju deep purple banu i kazu : ajd gasi tu metaliku...seljacima je sve metalika...e idioti
1.punK!!!!11
2. Rock
3. Sve ostalo

Back