Ajde da pocnemo od kraja...moja keva je matora baba i nimalo nije privlacna. Cak i takva odbila bi te, no simptomaticno je da se ti ne libis nicega jer ocigledno imas problem da * bilo sta. Sto se tice mene i mog socijalnog zivota on je sasvim zadovoljavajuci i nemam problema sa ljudima s akojima se druzim. Gobline ne slusam, mislim da je to prilicno lose i to sam rekao Leu kad sam ga zadnji put video. Na ove teme koje si pomenuo dolazim jer:
1. Znam o metalu vise nego bilo ko ko je ovde postirao. Preslusao sam ga vise od bilo koga ovde i imam vecu kolekciju od bilo koga ovde ko postira. Dakle potpuno sam merodavan da kazem da je to *.
2. O Stulicu takodje mogu da pricam merodavno jer sam ga preslusao temeljno i gledao vise puta na koncertima. Cak sam ga i intervjuisao.
Zatim, moram napomenuti da ja pricam argumentovano, a to znaci i pametno. Za razliku od tebe koji sam vices ljudiam dasu gejevi. To je tipicno za latentne gejeve. Osvestaj to u sebi. Ja sam imao priliku, video da me to ne privlaci i znam ko sam. A ti ne znas ko si i sta si. Sto se tice kompleksa mislim da gresis, nemam komplekse. Pre patim od simpleksa prostote. Jel ti sad jasnije glupi metalcu? Da, umalo da zaboravim. Tvoji postovi kao onaj na astrologiji a na temu bikovi su ultra debilni. Da ne govorimo ono kad pricas o ribama na drugim temama. Stojim iza toga da metalci postaju metalci jer su:
a) nesposobni da se dokazu bilo gde drugde jer su po pravilu glupi
b) nesposobni da normalno smuvaju normalnu devojku pa
su im onda metal skrndelji zadnja nada.
ne znam gde ti zivish jer u beoradu imash slobodu dada slobodu da riba odabere hoce li da se trpa u roze boju,izblajhiranu kosu,i shimike ili ce da obuce martinke,tamniju shminku i opushten still oblacenja,moze i da bude reggy pa da se mota salovima pa opet NIJE PACENICA moze da bude hipik PA JE OPET SAMA ODLUVCILA ili ili...whatever

ovo je ipak internet i mozesh lagano da prodash pricu...slazem se sa plessitnih demona da se samo trpash tamo gde ti nije mesto,sto si slushao metal(iako si u ranijim postovima napomenuo da si slushao PUNK I DA SI BIO SKINS I DA ZNASH U CEMU JE FORA...a posle si sirio to "ja sam u stvari slusao metal,...ako se ne varam postoji tema brkanja punka i metala a ti to OCIGLEDNO RADISH!"