StrelaPerunova
Početnik
- Poruka
- 41
METAL-UVEKKKKK!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Obozavam ovako velike replije kad se gomila proslih poruka strpa u jednu
Well, jedino st oje ovde prostacko je tvoj pokusaj da ispadnes opasan. O poznavanju materije necu ni da govorim jer ti to nemas. Diskusija podrazumeva stanoviste i argumentaciju tog stanovista. Ako za to nisi sposoban tutanj...
A da ... metal je glupa i pomodarska muzika bez stava. Dakle buduci da je to pitanje ove teme METAL NE!
Ne volim tu muziku tako da je moj odgovor METAL NE.

U jak si mi ti nadcovek..Veci je ovaj nas, oridjinal HOMO!
![]()
Ne volim zmajeve, maceve, vilenjake, ni volim ne ove sto propagiraju Satanu, isti su kao i Hriscani, ne volim thrash, previse je agresivan, heavy me nervira, a ovi novi pravci u metalu (takozvani nju metal) su mi smesni.
Moji muzicki pravci su grunge i punk.

Istina je grandž možeš da slušaš i kad odrasteš a većinu metal pravaca kao i rep recimo jednsotavno prerasteš...
)))
Stvar izbora. Ja, recimo, najviše volim punk rock, ali slušam i mnoge druge žanrove, od klasike pa do metala (i sve između), imam ortake među metalcima i ugalavom su cool tipovi. A govoriti nekom da je ovakav ili onakav zato što sluša određenu vrstu muzike je glupost.