METAL DA ILI NE?????????/

Obozavam ovako velike replije kad se gomila proslih poruka strpa u jednu :P
Well, jedino st oje ovde prostacko je tvoj pokusaj da ispadnes opasan. O poznavanju materije necu ni da govorim jer ti to nemas. Diskusija podrazumeva stanoviste i argumentaciju tog stanovista. Ako za to nisi sposoban tutanj...
A da ... metal je glupa i pomodarska muzika bez stava. Dakle buduci da je to pitanje ove teme METAL NE!

Tipičan si primer pozera,jel ti dosta!

U ebote landvorm, odavno nisam naleteo na ovako pozersku temu

Al ajd da ne spamujem

Slusam metal, smatram ga najkvalitetnijom muzikom (posle klasicne naravno), mada ne sve pravce, vec samo simfonijski

A gothic i power otkidaju tekstovima, folk, viking i pagan tematikom

U zadnje vreme najvise przim melodeath....

Ne volim zmajeve, maceve, vilenjake, ni volim ne ove sto propagiraju Satanu, isti su kao i Hriscani, ne volim thrash, previse je agresivan, heavy me nervira, a ovi novi pravci u metalu (takozvani nju metal) su mi smesni.
Moji muzicki pravci su grunge i punk.

E deco ebala vas avangarda

Salim se, grandz nije los, mada smori posle odredjenog vremena... a i nisi svestan sta propustas kad ne gotivis zmajeve, maceve i vilenjake :lol:

https://www.facebook.com/FeelLikeAMetalheadSir
561793_212365445545048_188299807951612_368394_376985689_n.jpg

Stvar izbora. Ja, recimo, najviše volim punk rock, ali slušam i mnoge druge žanrove, od klasike pa do metala (i sve između), imam ortake među metalcima i ugalavom su cool tipovi. A govoriti nekom da je ovakav ili onakav zato što sluša određenu vrstu muzike je glupost.

Back