- Poruka
- 3.582
i sanjica je rekla veliko ruzicasto NE... samo napred to je sve sekta bre![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sanjica je rekla veliko ruzicasto NE... samo napred to je sve sekta bre![]()

i tvoj avatar je sekta...buahahahaha

Metal??? Uvek, u svako doba, zauvek!!!
pa to za slucaj da smo zaboravilito si u ovoj temi pet puta napisala

Sta ljudi vole kod Black i Dead metala?Volim pomalo heavy,trash i obican metal tako da mi je metal onako dobar.
Nemo' sa Hellsing da se zezas...
![]()
Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ
ma svi ste bre vi pogana sekta bre pentagramska metal bre dzdzdzdz crno smrt deco jedna zarazena!!!![]()
ps. sta su kao sad svi helsing odjednom a? eeeee zavladale anime bree...

Jednostavno , ljudi se plashe i ne vole one stvari koje ne razumeju. To su sigurno ljudi koji ne znaju engleski i jedino gledaju grand. I ja sam u pochetku bio "rezervisan" u pogledu metala , ali kada sam dobro preslushao neke bendove (chitaj Iron Maiden i Metallica) shvatio sam da to nije "dranje" nego muzika , dobra muzika. Takodje psovanje o metalu nisam chuo od obrazovanog choveka , nego samo od onih shto su jedva zavrshili neku trogodishnju. Moja teorija je da pametniji ljudi u bilo kom pogledu (IQ , ocene..) vole metal. Ubedjen sam da su metalci pametniji od drugih.Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ