METAL DA ILI NE?????????/

i tvoj avatar je sekta...buahahahaha

Nemo' sa Hellsing da se zezas... :D

hellsing-alucard-72380.jpg

Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ

"I Don't Care What Other People Say" ....ja furam svoj stil kako mogu i hocu, mene zabole za druge...;)

Metal? A sta vam je to?
Ako mislite na neki teski metal tipa sipki metalnih to volim...
Ali ima i neki crni metal tipa neke elektrode i to nije lose...
Pa onda ima i neki industriski metal kazu da se koristi u industriji pa ako je koristan sto da ne...
Spominju i neki mocni metal a kazu da prave maceve od njega pa je isto dobar...
A cujem bas pre par dana za neki mrtvi metal i bas mi se svidja pravio sam neke opruge od njega...

Sve u svemu volim metal!

Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ
Jednostavno , ljudi se plashe i ne vole one stvari koje ne razumeju. To su sigurno ljudi koji ne znaju engleski i jedino gledaju grand. I ja sam u pochetku bio "rezervisan" u pogledu metala , ali kada sam dobro preslushao neke bendove (chitaj Iron Maiden i Metallica) shvatio sam da to nije "dranje" nego muzika , dobra muzika. Takodje psovanje o metalu nisam chuo od obrazovanog choveka , nego samo od onih shto su jedva zavrshili neku trogodishnju. Moja teorija je da pametniji ljudi u bilo kom pogledu (IQ , ocene..) vole metal. Ubedjen sam da su metalci pametniji od drugih.

Slušam metal naravno. Ugalvnom progresiv, ali i treš u skorije vreme.
A navešću vam primer mog brata - koga nisu hteli da prime na posao jer je imao dugu kosu!!
Toliko o društvu bez predrasuda.
To što sam ja narkoman nema nikakve veze s tim sto slušam metal ili sto nosim dugu kosu. To su potpuno odvojene stvari.

Back