METAL DA ILI NE?????????/

Kakav pank i rok ziveo HIP-HOP.Gde nadete to smece.Uci od EMINEMA

a kolika ti pamet treba da bi osmislio muziku za hip hop??dva takta...to smo mi,kada smo imalo 8,radili olovkama...
ruku na srce,Marcelo je dobar...ali on ima textove...a eminem..ima 2 pesme koje vrede nesto..ostalo..ko razume engleski,bolje da ne slusa...a ko se razume u muziku makar malo,izabrace METAL!!!

ah da za negative ..hahah
a072.gif
...
prvo:temu si postavila koliko se ja secam ja sam odgovorila....ovo je forum curo..tako da nisam ti se "ubacila u postove",..razlikuj
drugo:navedi to u nirvani gde sam ti se ubacula i za sta...
trece:da daj jos...:lol: necemo da batalimo

Da ili ne? Da.
Slabo ga slusam, jedino Blind Guardian.
Nemam nista protiv metala niti metalaca. Ne mislim da su svi narkomani(ima ih ali nisu svi). Da li je neko narkos ili nije ne zavisi od muzike vec od jacine karaktera i ima narkosa svih vrsta(reperi, metalci, rokeri,pankeri,dziberi...)

Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ

Sta da radis... Taki ti zivot... :lol: :D

Back