Gost
Anonymous:A sta mislis zasto se tvoja majka buni... Ma ima tu necega sigurno potisnuto u njoj sve ove godine i sad polako isplivava na povrsinu???? Razmisli ili razgovaraj sa njom.( Da li bi se bunila da je on Srbin ili pak tvoj otac da je on nije musliman...
Ma jeste...mislim znam ja to...moja majka je cudna zena...voli ga i to se vidi...ali ipak joj na neki nacin smeta njegova vjera...meni nikada nije smetalo...sem sto kad sam napunila 18 godina pitali su me koju cu vjeru da izabere...kao ono ranije nije bilo potrebe...i ja sam izabrala pravoslavnu...moj se otac nije bunio...nikada nije terao moju majku da radi ono sto nije htjela...pa evo...u braku su vec 30 godina...i imaju cetvoro dece...svako ima pravo na neki svoj izbor i misljenje...niko ne treba da ga sputava u tome...a da je on srbin...ne bi se verovatno bunila...ali protiv toga se ne moze...takvi su roditelji...uvjek brinu za svoju decu.Uvjek sam stajala iza onoga sto kazem...verujte mi nema niceg loseg medju tome...mozda male razlicitosti ali sve je to sa druge strane isto...samo male razlike medju obicajima...