uh, zanimljiva tema.... nisam nikada o tome razmisljala, ali sad kad imam svoje dete, a zivim u okruzenju gde se svako sa svakim mesa, hvata me panika.... e sad da se ogradim, ne mrzim nikoga, ali nisam ni neko ko postuje tudje... postovati tudje za mene znaci, postovati i tudju veru i obicaje.... nisam od tih, jer tudji praznici mi apsolutno ne znace nista.... recimo, imam prijatelje svih vera i nacionalnosti i cestitam im redovno uskrs, bozic ili bajram... kao i oni meni moje... ja licno nikada ne bih mogla da budem sa nekim druge vere... opet kazem, ne zato sto mrzim, nego zato sto ne bih mogla da se prilagodim necemu. ne bih mogla odjednom da slavim neki drugi uskrs i bozic, i tako cu vaspitavati svoju decu.... da postuju i neguju pravoslavlje...
Bravo...razumim te!
Nije vazno koje sam vjere u koju crkvu idem

,ali i ja kazen kad se budu udavale nek je samo "nas"..ovo nas ne mislin katolik, pravoslavac, budista..nego Dalmatinac jer nije isto covik iz Bosne ili Istre , a covik iz Dalmacije...eeee taj je pravi (u mojoj glavi) i onda se razmislim Isusa ti sto ako mi moja cura dovede crnu curu

lezbejka

Dovede mi lipo crnkinju i kaze evo ti snajke

...sto mislis o tome???Ja se sledim i oduzmen i kazem samo neka bude muski i dobar mom ditetu pa nek bude ako ce i iz tunguzije!
Mozemo pricati sad sto hocemo...osobito mi koje smo se udale, rodile dicu pored muzeva koje samo izabrali , ali kad se zaljubis tu ne bira pamet nego srce..ove vire ili one.. uci svoju dicu nek vole svoje, ali nemoj biti uvjrena da ce biti onako kako si ucila...ljubav je vrag
Ja se slazem sa ovim i podrzavam mesovite brakove. Ne vidim problem u tome, nikad nisam delila ljude po nacionalnosti, boji koze i sl.
Mogla bih da budem i sa hrvatom, muslimanom, meni je to skroz nebitno.
Bravo tijana, nek je covik !
Crn, bil, zut..nek je covik..koliko je opstalo mjesanih brakova tokom nesretnih 90-tih, koliko ih se dogodilo nako rata, ali malo ih se raspalo zbog vjere, nego su izgovor nasli u ratu i uhavtili priliku ispasti je*en i posten

i pobici iz braka koji nije stimao iz tko zna kojih razloga!
Uh, ja ne bih.
Meni je bitno da mi deca budu pravoslavne vere i da znaju da su Srbi.
Ne delim prijatelje po nacionalnosti i veri, bitno je da je neko dobar covek da bih se druzila sa njim, ali porodica,...porodica je vec nesto drugo.
Aj' sad, rafalna paljba po meni...cekam!
Je, je...slazen se vazno i meni da moje budu ono sto ih ucim da budu, samo ne zznam sto ces reci ako ti jedno dite dodje doma plava i modra(ne daj Boze nikome!!!) od udaraca zeta tvoje vjere,a druga zivi ka bubreg u loju sa crncom iz Gane
[
Nema tu nikad ne reci nikad. To se zna.
Pocetkom 90-ih recimo sestra jedna moja od strica isla tad u srednju skolu i nasla nekog muslimana da se zabavlja sa njim. Stric kad je saznao odmah to sasekao u korenu. Kakav bre musliman.
Je, je..da je njoj bilo do tog momka moga joj je prniti pod prozor a ne sasici u korjenu