MEŠANCI

Danas je moja cerka ispred kuce nasla malog slatkog mesanca,mada mozda i nije s obzirom na izgled (prelep je i male je rase),ako neko voli pse i hoce stvarno da vodi racuna o njemu nek mi se javi,imam vec Labradora i nisam u situaciji da ga zadrzim inace s obzirom koliko je miran,tih i lep zadrzao bih ga sigurno,ljudi nek se javi neka prava dusa.....

Poslednja izmena:
Presladak je! Na žalost, i ja već imam laba, i to na IV spratu :(

Inače, video sam juče u parku mešanca NO i haskija, ženku, i mogu vam reći da je jako lep pas! Glava, vrat i prednje noge od NO, leđa, zadnje noge i boja od haskija. Vlasnik je u šali rekao "to je banatski vuk" :)

Danas je moja cerka ispred kuce nasla malog slatkog mesanca,mada mozda i nije s obzirom na izgled (prelep je i male je rase),ako neko voli pse i hoce stvarno da vodi racuna o njemu nek mi se javi,imam vec Labradora i nisam u situaciji da ga zadrzim inace s obzirom koliko je miran,tih i lep zadrzao bih ga sigurno,ljudi nek se javi neka prava dusa.....

Postavite oglas na podforumu Usvajalište/Poklanjam http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/243-Poklanjam
Možete i na Facebook-u na Mila naš heroj https://www.facebook.com/pages/Mila-nas-heroj-/109306665773084 i stranicama sličnim ovoj.
Inače, kuca je premedena!! Ima njuškicu kao mešanac pudle ili maltezera ili nešto slično.

Ne vidim koliko je stene ali ima boje kao jorksirski terijer.

Inace, Zabica je gonic tockova koji je prosao CNR i doneo demodikozu i bakterijsku infekciju, prvo sam sredila ivermektinom (mislila sam od prve doze da sam ga ubila, celih pola sata nije jurio cak ni autobuse i mopede, najljuce neprijatelje :mrgreen:) a drugo je pri kraju, jos doza-dve antibiotika.

Mrvica je plasljiva izbacena ljubimica od nekih 4-5 godina, mesanka u tipu pinca i jazavicara, sterilisala sam je (ustvari, asistirala, koleginica od mimi's dad je radila) i imala je 4 fetusa na manje od pola skotnosti i otad jos uvek ne veruje nikome osim mene. Znam da je bil necija po odstranjenim petim prstima na zadnjim sapama ali kako je drzana, to je druga prica, pas uopste ne ume da se ponasa na povodniku.

I tako, njih dvoje su prvo bili u nasoj staroj garazi, tamo su ih proterali veci psi, pa su lajali na sve redom a to nije valjalo jer je blizu garaze prolaz do vocnjaka i Gizmov grob i prolaz do letnje kujne... i morala sam da ih pripitomim, a kako nego hranom?! I sad su nam zalepljeni za trokrilna vrata izmedju dnevne sobe i dvorista i vire unutra, ne daju drugim psima niti nepoznatim ljudima da pridju, ukratko, rade ono zbog cega je CNR i osmisljen. :heart::heart:

IMG_1178.jpg
Pogledajte prilog 184996
IMG_1176.jpg

Evo jos po neka slikica,kako se igramo......:D

Pogresili ste,udomljen je danas popodne...otisao je na Vozdovac,a svi u kuci su nesrecni sada.....pozz.

Sve mi je jasno, znam sve. Pomešana osećanja zbog udomljavanja. Zato i ne volim to da radim, da jednu malu Ljubicu nisam uspela da udomim u roku od 8 sati, ostala bi kod mene, posle toga ne bih mogla da se odvojim od nje. :heart: Tako je i moj Gizmo ostao kod nas, primili smo ga u kuću da ga sredimo do udomljenja, pa da ga izlečimo od štenećaka koji se ispoljio u roku od nekoliko dana, i na kraju, kad smo našli zainteresovane udomitelje, nismo mogli da se odvojimo. :lol:

Gizmo je napravio za par dana cudo,usao je svima pod kozu,planiran je definitivno za nekog drugog,ali smo se opasno rastuzili,a neki dva dana plakali....tako da sada kada razmisljam,bilo je bolje da smo ga zadrzali pa......ali dobro.

Back