mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovaj lepotan se seli u novi dom.![]()
Divan je, neki dan sam videla snimak gde pas unosi drva u supicu sa vlasnicima
Radujem se, na vreme se udomio, pre zime
Divan je, neki dan sam videla snimak gde pas unosi drva u supicu sa vlasnicima

nasmeha me sa onim:"Komsija sto ne bacis ovog i kupis "pravog"" Identicnu situaciju sam imala,doduse ja nisam bila tako recita vec ga pogledah i ispratih recima"Komsija ja ni ljude ne kategorisem po kolicini novca koju imaju u novcaniku,a ne pse"...."Ma nisam mislio tako...." Mi smo vec ponosno digli glavu i nastavili nasu setnju. Ponosna sam na mojih 5 mesanaca (zvanicnih :-) ) i 3 privremeno kod mene do udomljenja i gomila po privatnim smestajima,pansionima i jos uvek ulici......Da ja sam od onih ludaca koja skuplja zrtve debila po ulici....Ponosna i njihovo prisustvo u mom zivotu mene jos uvek cini normalnom u ovom ludom svetu......E sad stepen moje normalnosti je za procenu kao i kod svih,ali lep je osecaj biti "lud" od pasa. E sad mesanci ili "rasni" sve su to za mene psi koji zasluzuju da budu voljeni. I ti "rasni" su mesanci po narudzbini kinoloski priznati i time im nismo bas neku uslugu ucinili jer smo im unakazili gene. Uostalom sta covek nije upropastio cega se dotakao?
Ja sam pokušala da stanem na dva ali je drugi bio apsolutno nepopravljiv pa smo ga vratili u "azil", da se tamo dere do mile volje, da ga ne bi komšije ovde otrovale i sad imam jednu ali vrednu. A za sv.Nikolu vidim na centralnom trgu zbunjeno, umiljato štene, rasno. Združenim naporima je smestimo na čuvanje, nađemo vlasnike i vratimo im je. Kad prekjuče, opet nestala.
A zašto štene od 4 meseca držite u dvorištu?-Pa imamo malo dete. E tu popenim... Moje je rođeno i odraslo uz dugodlakog, džangrizavog, pa je bila zdrava kao dren a njega nisam izbacila, kad je moja brižna majka predlagala da ga izbacimo u dvorište, postavila sam ultimatim kuća ili uspavljivanje. Naravno, ostao je u kući sve do kraja i u naručju mi je uginuo sa skoro 15 godina. Ova sad zlostavljana pa spašena nikad nije bila kućni pas, a pritom je i najsrećnija kad čuva dvorište tako da je jedina dilema finansijska konstrukcija za ogradu, boks i izbor novog drugara između jednog pansionca iz BG i jednog azilanta iz KV.