MEŠANCI

u prolazu svratio sam vet.,bez njega,objasnio sam,situaciju!Nemaju skener,ali uglavnom pominju mi B kompleks spric i tabletice!i uglavnom trebam ga povest,ali tek posle nedelje,ako nedodje na svoje normalno stanje!Mojima sam nalozio da ga povedu vet.ako bude stanje na gore!Jednu osobu,sa kojom nismo u dobrim odnosim(moj rod)cim ga vidi moj djukac,bezi meni,da je nepoznat lajao bi,a poznat nebi bezao,tako da imam sumnje da je i udaren...sumnje

moj djukac je ok!vec nekoliko dana od kad je bio trom i neveseo!Ukinuo sam duge setnje,cak sam sumnjao da ga neko udario,pa neka odmara Sad ga pustam dva puta,po nekoliko sati,naravno ujutro i predvece,zbog vrucina,a i on sam zeli da udje u kavez!Veseo je,ima energije za igru,malo prosetamo i to je to,sve je OK!

da covek popizdi!danas dok sam sedio sa sa dvojicom komsijom,ovaj jedan dok sam ja donosio pice,prisao mu moj djukac,prijateljski,a ovaj dize nogu i jako ga gurnu da skiknu i poce da laje,ja sam viknuo sta je bre to,sto ga udari,i odmaknuo djukca!Drugi komsija je znao da ce biti moje reakcije,e kad smo seli i poceli pricati,ja sam zovnuo djukca i dosao i pomazio ga,e onda sam rekao,da bi za njega metak primio i da sam sta god trebalo od vakcinacije,hrane,njege,za njega dao i naravno komsija imam zamerku za tebe,NE DIRAJ MI PSA,ili meni reci ili ga oteraj,jer ja iako smo kumovi,necu da te lazem,volim svog psa,ako njemu napakostis,kao da si mene dirao,a kad mene diras,lose covok prodje!Drugi komsija me podrzao,tako je,on se ucutao,jer vidi da je pogresio!Mio mi je,ali ipak postovanja pokazi majka mu stara!Da ga je udario,tada verovatno bi ga nakautirao!Da ga udari u napadu mog psa i razumio bi,ali da ga onako iznenadi,jer stvarno bio je iznenadjen i moj djukac i ja i drugi komsija!

To je ono, ljudi uvek sebe stavljaju u prvi plan, zaboravljaju osnovne stvari kao što je ovo:

269369_10150968827967859_1033956620_n.jpg

Mislim da neke ljude treba socijalizovati!bas bezveze,umesto da sprecavam agresivnost djukca,ja sprecavam agresivnost coveka nad djukcem i na kraju ispada da je djukac kulturniji nego ovaj covek!'dreser ljudi'

e da vam pokazem mog mesanca :)

Muka je mesanac terijera koji najvise na svetu voli da se kupa u Dunavu. On i pliva, i roni, sve radnje radi. Sad smo ga doveli na more, usao je prvi dan u vodu, liznuo, i kad je provalio da je voda slana od tad odbija da ponovo udje :hahaha:

Nasao je sebi zanimaciju- jedan zbun, iz koga neprekidno izvlaci suve rakove velicine dlana (rak mu je izmedju prednjih sapica):

Pre oko 3 godine po najvecoj vrucini oko 2 sata popodne dok sam bio u dvorsitu ispred kuce cuo sam neko cudno cviljenje. Nisam mnogo obratio paznju na to odmah, ali kako se i posle nekog vremena nastavilo posao sam da pogledam sta je to. Posle par minuta nasao sam vezanu vrecu u zbunu koju kad sam otvorio u njoj su bila 2 mala steneta mesanca koji su mi licili na nekog mesanca labradora i zlatnog retrivera. Neko ih je samo bacio iz kola i nije se ni osvrnuo. Odmah smo ih uneli u kucu i dali im da jedu i da piju. Ne verujem da su bili stariji od 6 nedelja. Ni to nije tako strasno da nakon sat dva ja nisam opet cuo cviljenje. Opet sam izasao i kada sam malo bolje potrazio video sam jos jedno stene koje je bilo malo dalje u zbunju kako cvili. Ono je sedelo najmanje 3 sata samo na preko 30 stepeni. Na svu srecu stene je bilo u redu i svo troje je moj otac odneo na posao gde su ih ljudi udomili. Ne mogu da shvatim da neko moze da izbaci 3 steneta u vreci na preko 30 stepeni da bukvalno samo umru

E ovako, prvo zdravo svima, ja sam nova ovde i veliki sam ljubitelj mešanaca !!!
Na ovoj slici koju je postavila iblagojevic jedva sebe ubedih da nije moj Laki !!! Čitam tako i gledam sličice i odjednom me nešto preseče-reko'-ko je mog Laću postavio ovde ?!? :eek:
Ako nisu rodjena braća ili bar od istog oca, možda majke, evo glavu dajem ! Moj Laki ima dve godine, slavili samo 5.jula rodjendanka :klap:
Postavila bih sliku ali nisam još provalila kako, a hoću sigurno!
Obožavam mešance, mislim da treba usvajati, a ne kupovati životinje i ova priča o bačenim štencima je u najmanju ruku potresna! Sreća da su završili u dvorištu normalnog čoveka.
Žali bože što žive ljudi koji su u stanju to da urade!
Stojim iza toga da onaj ko može da povredi životinju, nema uopšte problem i čoveku to da uradi !

Dobro nam došla na forum idrago mi je da ima još ljudi koji prednost daju mešancima. :) A za slike, najlakše ti je da se uloguješ na Photobucket, možeš i preko fb naloga, da na njega učitaš slike, prilagodiš veličinu da duža stranica bude oko 600px i onda samo direktno prekopiraš na forum inaj IMG kod.

Back