mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, nemam usb za telefon, da vam pokazem zumirani prikaz moje ljute zveri, izgleda kao cudoviste od 70kg, niko ne bi pomislio da ima samo 10 kad to vidi!Moram nekako da se snadjem, zamrla nam je ova tema.

A moja matorka, došla prošle zime, je najverovatnije mešanka nečega u tipu pinča i nečega u tipu jazavičara, sva je zategnuta i mišićava, i drugi najbolji čuvar u kraju posle nemačkog ovčara mojih prvih komšija.
Ali imam joj jednu sliku u telefonu, baš kako sam opisala, brat-bratu mešanac SOPa i rotvajlera! 
)
) ali ona tokom dana želi da bude u dvorištu što je normalno za svakog psa.. Moram priznati da se ranijih godina dešavalo da komšije truju pse po komšiluku..pogotovu ove moje prve komšije.. Više nisam siguran da li smem da je ostavim i jedno prepodne u dvorištu dok sam na poslu. u kući nema nikog i nema ni ko da je opomene, a komšije samo čekaju priliku.
)
))Mislim da je steta traciti labradora na parenje sa goldenima koji su kao rasa unisteni od strane neodgovornih "odgajivaca".
vec na takvo stene ili psa? 
Puno sreće sa bebironom!Ajjj...Puno sreće sa bebironom!