Capreolus

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Sad ću ti na mail šibnuti pečurke kojie na vikendici već počinju da smaraju posle kiša...
  Ako su jestive: cool.
  Ako nisu, kanda ću morati da vadim busen zemlje, jer koliko god fino i polako vadio, izgleda da ne vredi i da spore ili padnu od mene ili ih izbaci ranije...
  Kolega, svugde negde, uglavnom nigde... Bio sam jako bolestan, imao neku stomačnu virozu, pa sam propustio par ispita... Sad pokušavam da nadoknadim izgubljeno... Ti?! Bio negde?! Ja nisam stigao i sramota me toga...
  Belorepani... Isti kao na onoj fotki od prošle godine, ali su mi malo daleko od Dunava... Skoro na vrhu Iriškog venca... Mada, opet, šta je njemu spustiti se dole... Bilo ih je 3 komada... Vijali se (bez indicija da žele da se poubijaju) i dugo sam ih gledao... Neverovatne manevarske sposobnosti... (:

  I video sam kobca kasnije na letenci....
  Kolega, kako je? Šta ima novo? Moram da pohvalim Frušku goru da je izrodila nekoliko mladih orlića... Video sam ih juče da se igraju...
  Ne žalim se previše(još-tek ću)... Sad će mi ispiti i kolokvijumi- april mi prošao katastrofalno (malo sam se previše bio vezao za jednu devojku, pa sam najebao posle raskida)

  Sad sam sam, iako mi se jedna mala vrti po glavi već danima...
  Ma, samo da prođe ovaj rok i videćemo šta ćemo! (:
  Gledam da dođem do nekih para, pa da krenem malo u peški obilazak ove nam simpatične države, naravno, iskoristio bih poziv na Homolje koji sam dobio... (:
  I tako...
  Nekako ne mogu da shvatim šta jedna takva (inteligentna, obrazovana, osećajna...) osoba nalazi u lovu. Svaki put kad pročitam neki tvoj post na pf KLJ, ponovo se oduševim (osim u "aferi veverica" mada smo se i tu oko suštine složili :lol:) i prosto ne mogu da verujem da si ti jedna od osoba koje naoružane do zuba idu okolo, ubijaju životinje u njihovom prirodnom staništu i još sebe nazivaju sportistima... Izleda je neki atavizam morao da se provuče? :dontunderstand: Pozdrav!
  Da napomenem samo da vredjanje i pisanje poruka koje imaju uvredljiv sadrzaj takodje mogu biti sankcionisane i vlasnik istih adekvatno kaznjen.

  Znaci necemo svadju, prijateljstvo na prvom mestu !!! :)
  Kolega,naznam sta ti to smeta kod mene ili nas Valjevaca,ja ince zivim u Francuskoj au srbiji sam samo preko leta do zime,imam svoju turisticku agenciju i svoje privatno loviste.
  Ajde lepo se ponasaj samnom jer ko zna mozda pocnemo i da lovimo zajedno,ali iskreno da ti kazem mozda ja sa svojih 75 godina i otac mogu da ti budem.Zato pre nego sto krenes da kucas po tastaturi prvo razmisli sta hoces da me pitas,jer nezelim da se ni sakim svadjam oko lova i oko bilo kakvih gluposti.Pozdrav od HADZI NIKOLE CENICA i pozdrav iz VENECUELE - godisnji odmor
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top