U 320 sam ove, blage

zime isao na Zlatibor , Taru i Kopaonik i nisam imao nikakvih problema sa zadnjim krajem a pogotovo ne sa kretanjem iz mesta.
Par puta je bilo neugodno zbog losih prednjih guma kada sam se klizao preko nosa ali sa malo rada volanom sam izvukao-jedne noci pri silasku sa Zlatibora.
Na Tari su se mnogi zaglavljivali sto na putu od Kremana do Tare sto na samoj planini.

Mogu s ponosom da kazem da nisam imao ovakvih problema i da sam uz normalnu voznju svuda prolazio bez poteskoca.
Pogotovo su bile upecatljive dve scene prosle zime:
1) Noc na Tari.Spremam se da odem odatle.PArkirao sam se na uzbrdici,ispred hotela Omorika, ispred mene kola,iza mene kola.I dok svi polako prave prostora iza mene da se isparkiram, jedan Audi

se zaglavio odmah ispred(iznad) mene.Oni se vrate, guraju Audija.Pa guraju Audija.Pa guraju Audija.Na kraju odguraju Audija.
I dok prave prostora da krenem u rikverc pa da 'pokusam' uz malo zaleta da savladam uzbrdicu, cisto radi probe-krecem pravo napred i uz malo 'opipavanja' se odlepljujem i bez po muke krecem napred dok ovi ,vec spremni 'fizikalci'

izgledaju otprilike ovako: :shock: :shock: :shock: A ja ovako:

8) Toliko o startu iz mesta. :wink:
Malko je teze islo sa serijom 5 ali se prolazilo.Serijom 5 iz '93.Ustvari, ne secam se da sam video vise od 1 BMWa zaglavljenog u snegu ove zime. :wink:
Sto se tice ponasanja pri velikim brzinama-sasvim OK, bez problema,mada nisam terao do krajnjih granica, za to ne vidim ni razlog.
Pri malim brzinama u rastresitom,dubokom,skoro neociscenom snegu -pa, bilo je malo rovljenja, pri cemu je bilo i rada volanom, ali za razliku od nekih, bar nisam 'rovio' u mestu.
Sa Mercedesima je manje vise slicna prica, cupavije, ali podnosljivo.Ponekad je auto radio na svoju ruku, pre svega je gadno bilo u predzadnjoj E klasi i starijem 3000 kubika Turbodizelu.Srecan sam sto su oba auta vlasnicima vracena u jednom komadu :shock:

ops:
Tako da ne znam otkud sva ta prica o 'strasno losem' ponasanju BMWa po mokrom i zabeljenom putu :?
EDIT-zaboravih drugu situaciju, slicnu prvoj.
U jednoj vrlo strmoj ulici jedan jugic slajfa u bljuzgavici.Jedno petorica ga guraju sa svih strana nista.Na kraju ga momci vise odnese nego sto ovaj ode uzbrdo
A ja tu sa dobrim zaletom morao da stanem zbog ovog zaglavljenog
Sad ovi, kad su zavrsili jednog, okrecu se meni, kao 'de sad i tebe, i dok se spremaju da prionu

', iz prve krecem uzbrdo i malo po malo-odoh 8)
Oni- :shock: :shock: :shock: