MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
n614147688_1457601_9139.jpg

Auto ide kao po šinama. Za manu mu se može uzeti što je tvrd, ali ta vrsta automobila ne može biti drugačija. Provozao sam se i po krivinama i na pravcu. I jedno i drugo je bilo brutalno. A drifta mora biti na dodavanju punog gasa, ipak je to preko 600ks i sve na zadnjoj osovini. Međuubrzanja su bolesno snažna, od 100-200km/h ide za manje od 10s.

Lepo je to sve, i ne kazem da ne govoris istinu al procitaj opet sta sam ja napisao ;)
pozz

Napisao si da je SLR krsina zato sto ti je lik koji ga ima rekao da na stazi ne moze lepo da se vozi kad se iskljuci elektronika... A da li ti je palo na pamet da taj lik nije Airton i da mu je problem da zauzda 612 konja na zadnjoj osovini bez pomoci elektronike? ;)

Napisao si da je SLR krsina zato sto ti je lik koji ga ima rekao da na stazi ne moze lepo da se vozi kad se iskljuci elektronika... A da li ti je palo na pamet da taj lik nije Airton i da mu je problem da zauzda 612 konja na zadnjoj osovini bez pomoci elektronike? ;)

pa i iskusni vozaci su to rekli..;)
al da ne duzimo, za mene ce ostati krsina ti imas svoje misljenje i da zavrsimo..:)

Prvi put sam na ovom foumu a vidim da se svi razumeju u mercedese,pa bi mi trebala mala pomoc. Trazim neke delove za mercedes 190 2.5 turbodizel,konkretno mi treba pocetak auspuha kod izduvne grane.Ako neko slucajno zna da neko ima delove za isti neka mi ostavi br telefona. Unapred zahvalan

Prvi put sam na ovom forumu i vidim da se odlicno razumete u mercedese .e mene interesuje jedna stvar !dali postoje mercedesi 123,240d iz 1982 god koji u sebi imaju snagu motora od 80 kw pa navise?
hvala

Back